Kamil Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Ahoj. Potřeboval bych poradit, jaký alarm do své 306ky. Docela mi zaujal Jablotron CA320. Co jsem zatím četl, tak ho lidi docela chválí. Má s ním někdo zkušenosti a nebo doporučte nějaký jiný. Předem dík. Citovat
Shrek1 Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 jablotron je fajn hlavne pomer cena a kvalita dostanes zaruku 3 roky a opravdu to funguje znamej ho ma a zacal mit maly problemy az asi po 6 letech -baterie ovladacu a tak ale to je uplne normalni ,ja mam na aute prestige a funguje bez problemu asi 12 let teda az na zlamany draty ve dverich bohuzel ho natahli mimo krky , nevim jak je na tom cenove ale ma rozhodne bytelnejsi dalku ale jinak myslim ze jablotron je dobra volba:) Citovat
Bimbo.cz Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Zkus se podivat na alarmy z oboucestnou komunikací. Něco o alarmech najdes treba zde http://www.razdva.cz/alarmy/ Citovat
Garfield Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 Checht, Jabkotron 320 - stačí hmátnout pod palubku a sedačku a zloděj musí během několika vteřin narazit na servisní tlačítko a bez problémů to uvede do servnisního režimu - a hurá s autem pryč... Rozhodně dvoucestný alarm, nejlíp nastavený GSM pagerem, pokud člověk musí parkovat mimo dosah antény alarmu. Citovat
Honza Odesláno 27. září 2004 Odesláno 27. září 2004 Já mám CA320 taky a sem spokojenej. S tim servisním tlačítkem je to pravda pouze v případě, že to montuje nějakej tupec. Vždy? to tlačítko nepoužíváš každej den, tak proč ho mít někde po ruce. Spousta lidí ho nikdy nepoužije. Tak neni problem ho namontovat někam do kufru, pod zadní sedačky, za stropní světýlko atd. Když už ho budeš muset použít, tak ti je jedno jestli to houká 5 nebo 15vteřin a klidně si otevřeš kufr, nadzvedneš koberec a cvak. Jinak kdyby měl nekdo zájem, tak CA320 můžu mít za 2500,-. K tomu Pager za 2000,- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.