Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nakupujete u Halfords? nebo vite ze to vubec existuje? Me se ten obchod docela zalibil. Vyhledavam akce kdyz tam maji. Ted jsem tam koupil olej Mobil super s 10w-40 sleva z 900 na 450 kc 5L...prijemni lide. Chtelo by to slevu i tam na nakupy. Pak bych si uz opravdu radne clenstvi zaridil.

Odesláno

ja jsem tam byl nekolikrat v letnanech a mam s nimi spise spatne zkusenosti co se ochoty tyka. vetsina veci je tam predrazenych ale to je holt obchod. pro absolutniho laika je to hezky srozumitelny obchod ale ja osobne jsem tam nakupoval jen v nouzi. vsechno co nabizeji se vetsinou da sehnat jinde o hodne levneji.

Odesláno

Ja tam byl nedavno poprve a docela jsem byl prijemne prekvapen.. Uz jen to,ze 200ml barva na trmeny stala 129,- coz si myslim,ze je docela dobry..nebo ne? Jo a jeste mi tam opravili pichle kolo za 200,-

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak Halfords jako takový ve střední Evropě končí a vyprodává inventář, kdo můžete, jděte tam, sleva až 70%! Příklad: barva ve speji - sleva ze 129,- na 30,- kč.

Odesláno

Halfords opravdu u nás končí (ale je jich tu snad jen 5). Je to tak dva měsíce stará zpráva. S tím že vše samozřejmě chtějí vyprodat. A na začátku výprodejové akce byly opravdu hodně slušný. Třeba v autohifi, autorádiích, navigacích, kdo si koupil jeden kus čehokoliv druhý dostal zdarma, takže tohle zboží už tam s největší pravděpodobností nenajdete (škoda že rekonstruju jinak bych určitě dotykovýho pio/alpin multi mediální přístroj vzal). Teďka už jsou víceméně vybraný, ale ceny jsou pořád dost zajímavý, zvlášť když se s nimi domluvíte..

Co jsem tam viděl posledně tak tam měli slušné ceny v akci sad alu + pneu ..

Kdo chce levně nakoupit autokosmetiku, oleje, a další různé drobnosti do auta tak tam zamiřte (naposledy jsem tam byl předminulý týden ,)

Odesláno

ted jsem se od tama vratil, ostrava futurum, uz meli skoro prazdne regaly :) ... tak jsem vzal posledni rain repellent za stovku a sel jsem ....

skoda, ze jsem to nevychytal driv :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...