Přejít na obsah

LuisArm

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

Vše od uživatele LuisArm

  1. LuisArm

    kolisani otacek volnobehu

    U mojí 306 to dělala uvolněná podtlaková hadička od škrt. klapky do vzduchového tunelu a vadné čidlo teploty vzduchu na klapce.
  2. LuisArm

    prosím o radu výměny motoru.

    Tyyy jo! Dík za rychlou odpověď. Nicméně, co obnáší pojem výměna kabeláže. Nejsem od fochu.
  3. LuisArm

    prosím o radu výměny motoru.

    Když už je tu tohle vlákno, tak se taky zeptám. Je možné do 306 1,4 benzín 5qalt 55kw r.1995 dát silnější motor (1,6 - 1,8 manuál)? Je to konstrukčně stavěno na silnější motory? Musí se měnit i řídící jednotka? Nepište prosím, že je levnější rovnou koupit jiné auto. To vím taky. Prostě mě to zajímá a baví.
  4. LuisArm

    Lidskej vkus

    Maličko si šťouchnu, pánové: když jste takoví srdcaři pro pažouty, pročpak sem dáváte fota mercedesů, mustangů, corvet, oldsmobilů apod.?
  5. Vrčí mi motorek centrálu v levých zadních dveřích. Ví někdo, co to způsobuje a jak to odstranit?.
  6. Přeju výdrž a chuť do života!
  7. LuisArm

    foto palubky v barve auta

    Jo jo, taky jsem tomu podlehl a teď si nadávám, jaký jsem to blb. Ty krásně nastříkané stříbrné rámečky bočních ofuků se mi odrážejí v čelním a bočním skle.
  8. LuisArm

    Halfords - nakupujete?

    Tak Halfords jako takový ve střední Evropě končí a vyprodává inventář, kdo můžete, jděte tam, sleva až 70%! Příklad: barva ve speji - sleva ze 129,- na 30,- kč.
  9. Vydrž! Mysli na příjemné věci a na to jaký jsi BOREC. A to nemyslím satiricky! A jak ještě vylepšíš autí.
  10. LuisArm

    zatmavený skla do Chorvatska

    Vlastní zkušenost: při setkání s ouřadou, ať už celník nebo pilicista, stáhnout přední okénka až dolů a hotovo.
  11. Rád dorazím se svojí adolescentní 306kou (r.1995), ale ne abych se chlubil, jedu se, kluci inspirovat a sbírat rady.
  12. LuisArm

    Budíky 306

    Hm, 400 plus dobírka? Ještě musím zjistit, jestli tam vůbec mám napojení. Nějaký volný kabel s konektorem za budíkama je. Je dopojení otáčkoměru kabelem od indukční cívky?
  13. Ahoj, možná se to tady už řešilo, ale nenašel jsem to. Dotaz: montovaly se do 306ky 1,4 55kw 1995 budíky palubovky s otáčkoměrem? Mám palubku jenom tachometr s hodinama a rád bych ji vyměnil.
  14. LuisArm

    jsem tu novy

    Moje 306-ka má 15 let a zatím bez velkého problému, nežere olej, startuje za všech okolností, když chci předjet, stačí v 5-ce šlápnout na plyn a to mám 1,4 - akorát odjakživa co ji mám ukazuje provozní teplotu 92-95 stupňů, ale to přičítám vadnému čidlu.
  15. LuisArm

    Můj Peugeot 306 XT 1.8

    Původní nárazníky jsou volné? Mám navíc kompl. 4xtapecy v šedým veluru s prolisy pro el. ovl. Mě to zbytečně leží ve sklepě. Až se naučím vkládat sem foto, hodím to tady. [upravil dne 11/3/10 LuisArm]
  16. LuisArm

    spotřeba 1.4 benzín

    to georgus: užíváš Péčko přibližně ve stejných podmínkách, jako já. Jeden starý a účinný recept je strčit před chladič kus kartonu. Na tu krátkou vzdálenost nehrozí, že by se to přehřálo a na spotřebě se to pozná, to mi věř.
×
×
  • Vytvořit...