goozik Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Zdravím Vás, už jsem tu četl, že jste několikrát řešili dodělávání xenonové sady na 406 coupe. Já to tady ale nikde nenašel, tak bych chtěl poprosit, jestli mi tu nepisnete nějaké rady a tipy na dobrou sadu (poměr cena-výkon-kvalita) a nějaké odstříkování. Stručný návod na montáž odstřkovačů bych taky bral Díky moc H Citovat
Edison Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Dobré sady má Fx. Má tu zaplacenou reklamu. Má i ostřiky. Jenda H7 sada 5kK od něj mi tu leží po výměně za čočky. Citovat
goozik Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 Prosím o odkaz na fx. mrknu na to a dám vědět jestli bych měl zájem o tvou... Je použitá nebo nová? bude sedět na 406 coupe s čočkou?? Díky Citovat
Dave_k Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Xenony v autě mám a jsem vcelku spokojen. Doporučil bych Ti shánět se \"slim\" (tenkejma) balastama. Lépe se pro ně hledá místo. Jinak pokud bych už na autě z výroby neměl ostřik světel tak bych se na to krásně vykvajznul. Bastlit tam neorigo ostřik bude vypadat podle mne divně a origo obnáší docela velkou investici (nárazník, trysky,čerpadlo, nádobka kapaliny (při ostřiku světel je potřeba větší, protože spotřeba je nehorázná)). Citovat
Edison Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Já mám v autě pětilitrovou nádobku. Na Stránkách Fxe je sada DoDo ostřiků i s nádobkou a tlakovým čerpadlem... Ten tlak je myslím podstatnější. Citovat
goozik Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 No tak tomu nerozumím. Jak to teda dělají borci, a že jich není málo, co na 406 coupe Xenonové sady mají?? Ostřikovače se na ně v originále nedělali, nebo ano? Mimoto mám kamaráda, co předělával Fokuse na xenony pomocí přestavbové sady, a ostřiky montoval jen na oko pro, ne příliš bystrou, policii. Citovat
f3Rd@ Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 ostrikovace se na ne v originale delali,stejne jako cocky. Jestli jsi videl nejake coupe bez ostrikovacu, tak to byla nejaka social edice... Citovat
goozik Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 No já mám peugeota v plné palbě a ostrikovače nemám, mám čočky.. a na jiných peugeotech jsem je taky neviděl, tak nevím.. Citovat
Michael coupé Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Měl jsem coupé 2,vždy,kůže,GBL,elekrika,měnič atd... a ani jedno nemělo ostřikovače světel ... hm ... ? reakce na odpověď níže : Již po několikáté mě upozorňujete na slovo JBL jelikož píšu GBL a opět opakuji vím jak se to píše i čte a nechápu věčné úsměvné opravy . Napravujte tu pravopis jiných (možná by to bylo lepší) a nechce mé GBL , mám pro to svůj důvod to tak psát (vždy mi to připomene úsměvnou příhodu stejně jako třeba kůže alkantáre i když je to alcantra :-) , děkuji [upravil dne 13/3/10 Michael coupé] [upravil dne 13/3/10 Michael coupé] Citovat
goozik Odesláno 13. březen 2010 Autor Odesláno 13. březen 2010 Když se mrknu na fotky všech coupe co jsou tady - bavím se o 406 coupé, nikde ostřiky nejdou vidět....? Vysvětlí mi tedy někdo jak to mám udělat a na kolik práce a peněz mě to vyjde..? Díky Vám Citovat
Chepp Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Michaele: prosim prosim pise se JBL je to prevzato z eng.. a rika se tomu dzybyel... jinak ja mam na coupe ostrikovace.. ale nemam full vybavu.. protoze nemam stresni okynko!! dulezite kdyz mam klimu. Citovat
Chepp Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Původně zaslal: Michael coupé máš odpověď na GBL výše :-) no tak jo nooo... uz mlcim. Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Původně zaslal: goozik Když se mrknu na fotky všech coupe co jsou tady - bavím se o 406 coupé, nikde ostřiky nejdou vidět....? Vysvětlí mi tedy někdo jak to mám udělat a na kolik práce a peněz mě to vyjde..? Díky Vám To ze je nevidis jeste nemusi znamenat ze tam nejsou. Treba ja je tam mam. Mozna jsi si jen nevsiml, bo jsou vyjizdeci z narazniku. je to videt napr tady: Dodelat se samozrejme daji, nejlepsi asi bufde to koupit z nejake bouracky vcetne predniho narazniku. Citovat
Edison Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Na stránkách FXe je sada ostřiků k mání.. Ovšem nevyjížděcí... Leč literu předpisu to jistě naplní. Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Nicmene porad nemas automaticky stelovaci svetlomety a hlavne na nich nemas oznaceni prislusne pro xenony. Tudiz kdyz budou policajti chtit, tak ti pokutu stejne daji. Citovat
Edison Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Původně zaslal: f3Rd@ Nicmene porad nemas automaticky stelovaci svetlomety a hlavne na nich nemas oznaceni prislusne pro xenony. Tudiz kdyz budou policajti chtit, tak ti pokutu stejne daji. Pokutu... za co? Nejsou oprávněni to soudit. Nejhorší, co by ev. mohli je \"odstavit vozidlo pro závažné nedostatky v technickém stavu vozidla\". A i to by asi bylo silně dikutabilní. No... \"štělování\" se dá udělat. S tím značením je to horší. Citovat
f3Rd@ Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Pokud vidi na svetle oznaceni pro normalni zarovky (ted nevim jak presne, ale myslim nejaky 3 pismena) a do toho ze mas narvanou hid sadu... Ja bych se s nima asi nehadal. Citovat
rootsky Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Pokutu... za co? Nejsou oprávněni to soudit. Nejhorší, co by ev. mohli je \"odstavit vozidlo pro závažné nedostatky v technickém stavu vozidla\". A i to by asi bylo silně dikutabilní. No... \"štělování\" se dá udělat. S tím značením je to horší. A se schválením po úpravě ve státní zkušebně je to nejhorší...Normálně namontovat, seřídit a hrát při kontrole mrtvého brouka, nic jiného se nakonec dělat nedá... [upravil dne 15/3/10 rootsky] Citovat
Y2K Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: goozik Když se mrknu na fotky všech coupe co jsou tady - bavím se o 406 coupé, nikde ostřiky nejdou vidět....? Jak ze ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.