PEUGEOTIK307 Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Tak stále nič. Asi majú čas (už 2 mesiace). Asi si kúpim origo za cca 67€ a potom ho rozpredám (imobilizérový chip, planžetu, elektroniku) a vyjde ma to na pekné peniaze a bude to originál. Citovat
tino3 Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Ja som sa bol pýtat vo firme autokluce.sk,vraj obal vystrelovacieho kluca ,dvojtlacitko pre 307 bude stat bez papiera 52 euri a to tam musim vraj nechat kluc na 3-4 dni,lebo vraj treba nieco upravit na plosaku. :o Vraj to nepasuje len tak,vybrat zo stareho kluca plosak a vlozit do noveho.Kamos dal v peugeote za original obal trojtlacitkovy na 407 100 euri bez papiera a to bol cely kluc aj s plosakom a cipom.Tak to radsej original a pokoj [upravil dne 12/6/10 tino3] Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 Ja som si urobil nové tlačidlo a € sú doma. [upravil dne 13.6.2010 PEUGEOTIK307] Citovat
Petr V. Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Od Key4car jsem před měsícem koupil obal klíče na mou 307 na Aukru,klíč přišel aniž bych ho měl zaplacen,bylo to opravdu ze dne na den.Klíč jsem si objednal i přes tohle všechno co jsem tady četl a pak jsem byl mile překvapen.Momentálně u nich mám objednaný komplet vystřelovák i s dálkou,dnes přišel mail že klíč během pár dnů bude,tak jsem zvědav.Zatím nemůžu říct nic špatnýho na tuhle firmu. Citovat
Petr V. Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Tak už to začíná .,klíč je deset dnů na cestě ke mě přes českou poštu (údajně).Už jsem ze sebe udělal blbce na poště,když jsem je přesvědčoval že zásilka někde musí být.Paní dokonce napsala,že se mám ozvat,jak jsem dopadl s kodováním klíče(to se mě zdá trochu drzost).Ale stále doufám že klíč přijde dříve než za dva měsíce.Tak kdo nepotřebuje klíč hned,ať neváhá a objednává: www.key4car.cz. Abych nezapoměl,klíč mám samozdřejmě zaplacený. [upravil dne 30/7/10 Petr V.] Citovat
mimak Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Ale co se musí nechat, ten obal na klíč je super. Za měsíc nebo dva se dočkáš. A uvidíš, že o to budeš mít větší radost Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 No ja som ho dodnes deň nedostal. A to je už nejaký ten piatok objednaný. Ale neserie ma to, lebo som si ho opravil sám. Čaká ma síce teraz ešte výroba toho podlhovastého čudlíka, ale to neva. Zvládnem aj to. Môžem si zriadiť výrobu týchto čudlíkov na objednávku. Citovat
beran Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Chlapi, nechci tahat nové vlákno, ale mám jednu prosbu.Někdy mi dálkový ovladač funguje a někdy zas ne.Typuji to na slabou baterii v ovladači, je tam cca 3roky. Může mi někdo poradit s výměnou,je v tom nějaký problém nebo fígl, čeho se vyvarovat apod.,abych pak nehledal po garáži nějakou pružinku nebo čip, jak tady psal kolega ze Slovenska. Mám ten vystřelovací klíč. Citovat
robozv Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 ak by si mal slabu baterku v kluci tak by ti to hlasil palubny pocitac Citovat
Bamatala Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Key4car - neverím im ani slovo. objednal som sio obal - po mojej druhej mailom zaslanej urgencii, ktorá bola po vyše 1,5 mesiaci mi prišla odpoveď že ho hned zasielajú. Po dalšom mesiaci som im písal že opäť nič - a viete čo mi prišla za odpoveď--- vraj som neprebral zasielku neuveritelné a suseda je moja postárka. ... takže si dovolím tvrdiť že je to banda, ktorá klame poctivých ľudí. !!! Citovat
wojtěch Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 není jednodušší si ten obal objednat z ebay?? http://cgi.ebay.co.uk/NEW-UNCUT-LAZER-REMOTE-ALARM-KEY-CASE-PEUGEOT-307-ETC-/320558937296?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4aa2cd34d0#ht_500wt_1154 a nečekat 2 měsíce dojde cca do týdne Citovat
mimak Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Jasně že je to banda podvodníků....mně tvrdili, že mi to poslali 3x a že se to vždy ztratilo na poště nebo jsem si to nevyzvedl. Když mi po dvou měsících klíč došel, tak měli ještě drzost říct, že kdyby mi ty dva ještě došli ať jim je pošlu zpět!! Podle mně to sami objednávají z ebay a čekají až jim to dojde. Mezitím si vymýšlejí historky proč klíč ještě neodešel. Citovat
Bamatala Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 včera mi dorazil kľúč do peugeot v Poprade. spolu s načipovaním 90€ a som spokojný Citovat
beran Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 Obal na klíče i vystřelovací jsem řešil koupi zde: http://www.gasta-coupek.cz/cz/produkty/auto-klice ,bral jsem to na dobírku, ale pak jsem tam stejně musel zajet, neboť u nás mi jeden zámečník nechtěl vyfrézovat planžetu, protože jsem to neměl koupené u něj a druhý chtěl 500,-Kč !!! Tak jsem sedl do auta, zajel do Olmiku, planžetu mi odfrézovali na počkání a za pár kaček.Ale pozor, nábízí 2 obaly na vystřelováky, bral jsem ten levnější a není to ono, v ruce se rozpadá, musel jsem jej slepit lepidlem, až budu měnit baterku, bude to zajímavé... Citovat
Roman. D. Odesláno 31. říjen 2010 Odesláno 31. říjen 2010 Ahoj, firma key4 car, jsou fakt podvodníci. Koupil jsem od nich v květnu krabičku s vystřelovacím klíčem. Poslali mi špatný typ a dohodli jsme se, že jim ho pošlu zpátky a oni mi vrátí peníze. Po mnoha urgencích jsem to už vzdal. Nemám ani krabičku, ani peníze........ Fakt supr firma:blicismajlik Citovat
visage Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 ja som dnes vymenil obal na klúč , ked chcem naštartovať tak motor len pretáča ale nenaštartuje ,neviete prečo ? už viem, zabudol som zo starého obalu vytiahnuť chip pomohol mi člen peugeot clubu : P607Olda - ďakujem [upravil dne 5.2.2014 18:19 od visage] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.