Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám takovej menší problém, svítí mi kontrolka, asi ABS - auto ve smyku, žlutá kontrolka. A ve větší rychlosti mi píská kolo (pravděpodobně zadní). Nevíte co by to mohlo být? kabely na čidlo opotřebení brzd je přeštíplé. Nebo aspon u jednoho kola bylo. :nevim

Odesláno

kabely na opotrebeni s tim ani tak nemaji co do cineni.

Problem bude nejspis v cidle ABS, mohlo by to byt to piskani vzadu, treba tam o neco dre

Odesláno

tak to muzes mit stejnou zavadu co potkala me . vytrhla se mi ta tycka s pruzinkou co drzi u stitu pakny a dostala se mezi ozubeni a snimac ABS snimac ulomila a svitila kontrolka a drhlo kolo tak sundat buben a budes videt hned kde je problem

Odesláno

no tak to nevím, ale asi jo, že by to byla ruční brzda... oopravdu nevím. Aj proto by mohla svítit kontrolka abs??? no jako neviděl jsem, že by tam nějakej buben byl.

Odesláno

rucni brzda je bubnova a provozni brzda je kotoucova je to jeden celek ABS je uvnitr bubnove brzdy musis vyndat desticky a potom sundat kotocobuben cidlo je za paknama a vyndava se z vnejsi strany stitu byva tam dost zarezle je zajisteno sroubkem me stalo v elitu 1200kc ale nemusi byt poskozene je to vlastne magnet a na nem se zachyti vse zelezne tak treba bude stacit jen vycistit

Odesláno

v příloze je nastavení kotoučobubnu i s fotkama, montáž a demontáž, je to ale francouzsky

příloha se nenahrála hmmm, co mám ti pošlu na mejl:roker

[upravil dne 8/3/10 punkac]

Odesláno

vidim ze netusis o cem je rec tak nez se do toho pustis tak si o tom neco precti neni to nijak slozite ale chce o tom neco vedet hezky je to popsane v knize JAK NA TO myslim ze je i ke stazeni na netu ale tady se to uz nekolikrat popisovalo tak zkus hledani rucni brzda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...