Lukasts Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Zdravím, mám takovej menší problém, svítí mi kontrolka, asi ABS - auto ve smyku, žlutá kontrolka. A ve větší rychlosti mi píská kolo (pravděpodobně zadní). Nevíte co by to mohlo být? kabely na čidlo opotřebení brzd je přeštíplé. Nebo aspon u jednoho kola bylo. Citovat
Ferry Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 kabely na opotrebeni s tim ani tak nemaji co do cineni. Problem bude nejspis v cidle ABS, mohlo by to byt to piskani vzadu, treba tam o neco dre Citovat
Lukasts Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 jo něco mi dře vzadu v kole. To nevím, mohlo by to být čidlo. Problém je, že nevím kde to čidlo najít. Kolik tak stojí? Citovat
Ferry Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 no cidlo najdes podle dratu, taky zalezi, jestli mas kotouce nebo bubny Citovat
Lukasts Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 peugeot 406, 97 kw, 1998 cm3, rok výroby 97 a na všech 4 jsou kotouče. Citovat
ropak Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 tak to muzes mit stejnou zavadu co potkala me . vytrhla se mi ta tycka s pruzinkou co drzi u stitu pakny a dostala se mezi ozubeni a snimac ABS snimac ulomila a svitila kontrolka a drhlo kolo tak sundat buben a budes videt hned kde je problem Citovat
Lukasts Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 nemám buben... mám kotoučový.... Citovat
ropak Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 a rucni brzdu mas na desticky ? je tam kotocobuben Citovat
Lukasts Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 no tak to nevím, ale asi jo, že by to byla ruční brzda... oopravdu nevím. Aj proto by mohla svítit kontrolka abs??? no jako neviděl jsem, že by tam nějakej buben byl. Citovat
ropak Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 rucni brzda je bubnova a provozni brzda je kotoucova je to jeden celek ABS je uvnitr bubnove brzdy musis vyndat desticky a potom sundat kotocobuben cidlo je za paknama a vyndava se z vnejsi strany stitu byva tam dost zarezle je zajisteno sroubkem me stalo v elitu 1200kc ale nemusi byt poskozene je to vlastne magnet a na nem se zachyti vse zelezne tak treba bude stacit jen vycistit Citovat
Lukasts Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 jo tak to je taky možný, tak to nevím a jak sundám paknu? torx? nebo šroub? nevíš? Citovat
punkac Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 v příloze je nastavení kotoučobubnu i s fotkama, montáž a demontáž, je to ale francouzsky příloha se nenahrála hmmm, co mám ti pošlu na mejl:roker [upravil dne 8/3/10 punkac] Citovat
ropak Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 vidim ze netusis o cem je rec tak nez se do toho pustis tak si o tom neco precti neni to nijak slozite ale chce o tom neco vedet hezky je to popsane v knize JAK NA TO myslim ze je i ke stazeni na netu ale tady se to uz nekolikrat popisovalo tak zkus hledani rucni brzda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.