Michael coupé Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 a nevim co vsichni s tím egrem máte aby to netáhlo kvůli egru je logicky nesmysl a řeší to tu milion a jedno téma :-D Citovat
Michael coupé Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Mrknu na to jakou mám já,má foto té svojí? No však se to tu řešio několikrát... Citovat
jofo Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: Michael coupé Prosím někoho o vložení fota vahy vzduchu z 2.2Hdi,konkrétně mi jde o ohnutí čidla proti té lesklé ploše... jinak váha vyčištěna a jede to o 50% líp,ale apotřeba šla podle PP o 0,6litru nahoru,asi tím jak jezdím,jako je cítit,že auto jede podstatně lépe,jen ta spotřeba :-( Ja mam to cidlo viac ohnute k tej lesklej ploche, takze sa nelakaj. Je to aj tak len na teplotu vzduchu . Dolezite je aby si nepoohybal tie male senzory co su na tom plaste. Citovat
Skullman Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Původně zaslal: jofo Ma. Aj benzinovy motor potrebuje mat info o teplote vzduchu a mnozstve. Ale nemusi vypadat rovnako ako na naftaku. Dobre. A rika se tomu vaha vzduchu nebo je to u benzinu jinak pojmenovany? Citovat
jofo Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 No u nas vaha vzduchu, alebo merac prietoku vzduchu. ja neviem ako sa to inac vola. Citovat
jofo Odesláno 23. březen 2010 Odesláno 23. březen 2010 Původně zaslal: Skullman Původně zaslal: jofo Ma. Aj benzinovy motor potrebuje mat info o teplote vzduchu a mnozstve. Ale nemusi vypadat rovnako ako na naftaku. Dobre. A rika se tomu vaha vzduchu nebo je to u benzinu jinak pojmenovany? Este to takto doplnim. Niektore modely maju vahu vzduchu ktora je za filtrom, mera mnozstvo vzduchu a teplotu. Niektore modely napr 2.2i maju toto meranie v sani a vyhodnocuje sa tlak v sacom potruby spolu s polohou skrtiacej klapky. vola sa to merac hmotnosti vzduchu. Najcastejsi problem byva v tom cidle co meria tlak. Citovat
Birkov Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Chlapi jak jste to čistili? štětečkem nebo jste to normálně vymáchali v lihu? Citovat
hakavcak Odesláno 24. březen 2010 Autor Odesláno 24. březen 2010 Původně zaslal: Birkov Chlapi jak jste to čistili? štětečkem nebo jste to normálně vymáchali v lihu? Dal jsem váhu do misky a začal jsem lít benzín a líh až se začala plnit pak jsem to lehce štětečkem ošmrdlal a váhu nadzvedl aby to vytelko ven pak jsem trochu vatičkou a hadříkem čistil do sucha. Citovat
HakTac Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 V neděli jsem to zkusil vyčistit. Čistil jsem to technickým benzinem a pak jsem to z dálky vyfouknul kompresorem s malým tlakem. Jen aby vylétly chlouky od štěčku co se tam zachytily ven. Mam 2.2 hdi 2001 a ze spotřeby teď po dálnci z předešlých 7,6 l spadla spotřeba na 4,9. Cesta - Praha na Mělník po teplický dálnice. Rychlost byla max 100km/h leč mam v háji homokloub, který jde ven o víkendu, ale i tak je to sakra znát co váha vzduchu udělá. Citovat
Skullman Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Panove, tak prosim jeste jednou. Mam peugeot 206 S16, ma toto auto vahu vzduchu, je to benzin, dekuji.. Citovat
Birkov Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Dnes jsem váhu i já vyčistil a žádná změna... Takže ne vždy je to přínosem, ale minimálně jsem ničemu neuškodil Citovat
Budhas Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Mě to pořád vrtá hlavou...do dvou tisíc mi to nic moc netáhne a pak se to rozzuřeně vrhne vpřed.....někdo tady psal, že mu to dělalo to samý a po vyčištění je to jako vyměněný....tyjo, já to snad taky rozeberu.... Citovat
jofo Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 Ja som tiez cistil ale ziadne zmeny. Auto jazdi normalne a stale rovnako. Citovat
Michael coupé Odesláno 25. březen 2010 Odesláno 25. březen 2010 u mě jen ta spotřeba šla nahoru,netuším,zkusím jinou a uvidí se. Citovat
hakavcak Odesláno 26. březen 2010 Autor Odesláno 26. březen 2010 Původně zaslal: Budhas Mě to pořád vrtá hlavou...do dvou tisíc mi to nic moc netáhne a pak se to rozzuřeně vrhne vpřed.....někdo tady psal, že mu to dělalo to samý a po vyčištění je to jako vyměněný....tyjo, já to snad taky rozeberu.... To jsem byl já a měl jsem to samé a po vyčištění mi to jede hezky odspoda no super Citovat
Birkov Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Nemáte tu někdo 2.2Hdi s chipem? zajimalo by me jestli po chipu jedou všechny stejně, jestli se mi třeba ten kroutak neposadil víš.. Jsem dostupný ústí nad labem/mladá boleslav. Mohli bysme pokecat, vyzkoušet. Citovat
Skullman Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Původně zaslal: Skullman Panove, tak prosim jeste jednou. Mam peugeot 206 S16, ma toto auto vahu vzduchu, je to benzin, dekuji.. Prosim diskutujici o odpoved. Dekuji. Citovat
Budhas Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 To hakavcak : Tak já to taky zkusím... Citovat
HakTac Odesláno 28. březen 2010 Odesláno 28. březen 2010 Tak jsem se radoval jak mam malou spotřebu a po hlášce nízkého stavu nádrže a následného natankování půlky nárže jezdím za 8l a pociťuji mírné cukání - ne vždy... Takže doufám, že jen špatná nafta... i když Verva disel by měl být v pohodě..ale kdo ví :-) Zítra pro jitotu vyčistím znovu váhu a vyměním palivový filtr. Ale je mi divné, že se to zrovna stane po natankování....už aby ten řepkový olej zmizel z paliva. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.