Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Michael coupé

Prosím někoho o vložení fota vahy vzduchu z 2.2Hdi,konkrétně mi jde o ohnutí čidla proti té lesklé ploše... jinak váha vyčištěna a jede to o 50% líp,ale apotřeba šla podle PP o 0,6litru nahoru,asi tím jak jezdím,jako je cítit,že auto jede podstatně lépe,jen ta spotřeba :-(

Ja mam to cidlo viac ohnute k tej lesklej ploche, takze sa nelakaj. Je to aj tak len na teplotu vzduchu . Dolezite je aby si nepoohybal tie male senzory co su na tom plaste.

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Ma. Aj benzinovy motor potrebuje mat info o teplote vzduchu a mnozstve. Ale nemusi vypadat rovnako ako na naftaku.

Dobre. A rika se tomu vaha vzduchu nebo je to u benzinu jinak pojmenovany?

Odesláno
Původně zaslal: Skullman

Původně zaslal: jofo

Ma. Aj benzinovy motor potrebuje mat info o teplote vzduchu a mnozstve. Ale nemusi vypadat rovnako ako na naftaku.

Dobre. A rika se tomu vaha vzduchu nebo je to u benzinu jinak pojmenovany?

Este to takto doplnim. Niektore modely maju vahu vzduchu ktora je za filtrom, mera mnozstvo vzduchu a teplotu. Niektore modely napr 2.2i maju toto meranie v sani a vyhodnocuje sa tlak v sacom potruby spolu s polohou skrtiacej klapky. vola sa to merac hmotnosti vzduchu. Najcastejsi problem byva v tom cidle co meria tlak.

Odesláno
Původně zaslal: Birkov

Chlapi jak jste to čistili? štětečkem nebo jste to normálně vymáchali v lihu?

Dal jsem váhu do misky a začal jsem lít benzín a líh až se začala plnit pak jsem to lehce štětečkem ošmrdlal a váhu nadzvedl aby to vytelko ven pak jsem trochu vatičkou a hadříkem čistil do sucha.

Odesláno

V neděli jsem to zkusil vyčistit. Čistil jsem to technickým benzinem a pak jsem to z dálky vyfouknul kompresorem s malým tlakem. Jen aby vylétly chlouky od štěčku co se tam zachytily ven. Mam 2.2 hdi 2001 a ze spotřeby teď po dálnci z předešlých 7,6 l spadla spotřeba na 4,9. Cesta - Praha na Mělník po teplický dálnice. Rychlost byla max 100km/h leč mam v háji homokloub, který jde ven o víkendu, ale i tak je to sakra znát co váha vzduchu udělá.

Odesláno

Mě to pořád vrtá hlavou...do dvou tisíc mi to nic moc netáhne a pak se to rozzuřeně vrhne vpřed.....někdo tady psal, že mu to dělalo to samý a po vyčištění je to jako vyměněný....tyjo, já to snad taky rozeberu....

Odesláno
Původně zaslal: Budhas

Mě to pořád vrtá hlavou...do dvou tisíc mi to nic moc netáhne a pak se to rozzuřeně vrhne vpřed.....někdo tady psal, že mu to dělalo to samý a po vyčištění je to jako vyměněný....tyjo, já to snad taky rozeberu....

To jsem byl já a měl jsem to samé a po vyčištění mi to jede hezky odspoda no super

Odesláno

Nemáte tu někdo 2.2Hdi s chipem? zajimalo by me jestli po chipu jedou všechny stejně, jestli se mi třeba ten kroutak neposadil víš.. Jsem dostupný ústí nad labem/mladá boleslav. Mohli bysme pokecat, vyzkoušet.

Odesláno
Původně zaslal: Skullman

Panove, tak prosim jeste jednou. Mam peugeot 206 S16, ma toto auto vahu vzduchu, je to benzin, dekuji..

Prosim diskutujici o odpoved. Dekuji.

Odesláno

Tak jsem se radoval jak mam malou spotřebu a po hlášce nízkého stavu nádrže a následného natankování půlky nárže jezdím za 8l a pociťuji mírné cukání - ne vždy... Takže doufám, že jen špatná nafta... i když Verva disel by měl být v pohodě..ale kdo ví :-) Zítra pro jitotu vyčistím znovu váhu a vyměním palivový filtr. Ale je mi divné, že se to zrovna stane po natankování....už aby ten řepkový olej zmizel z paliva.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...