Guest MMMMM Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Chci jít na Avatara 3D ale prý je rozdíl jestli jít do Prahy do IMAXu nebo třeba do Varů. Do Prahy to mám o 50km dál a cena je o 90Kč dražšší na osobu. Nejde tak o cenu ale jestli zážitek z IMAXU je výraznější než z jiného 3D kina. http://www.blesk.cz/clanek/zabava-blesk-kino/131135/trojrozmerne-3d-kino-jak-vlastne-funguje.html Viz dole 3D IMAX versus 3D digital Citovat
jakub106GTI Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 byl jsem 2x jednou v Praze ve Slováči a jednou v Pardubicích to se jmenuje Cinema City a musím říct že v Pardubicích jsem k tomu dostal lepší brýle a celkově to bylo lepší Citovat
Radek 306 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 byl jsem v Cinestar ČB, na origo 3D a super, brýle lepší jak IMAX Pha Citovat
Y2K Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Tak podla mna je IMAX lepsi vzhladom na techniku ale aky je subjektivny poci tazko povedat Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 jedine IMAX, uz kvuli velikosti platna a technologii, na 3D brylich neni co zkazit, takze mozna maj jinde lepsi tvar ostatni kina maji jen takove 3D, neco jako falesne stereo, de facto to skoro vubec nepoznas :-) [upravil dne 8/3/2010 Scratch] Citovat
Guest MMMMM Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Původně zaslal: Scratch jedine IMAX, uz kvuli velikosti platna a technologii, na 3D brylich neni co zkazit, takze mozna maj jinde lepsi tvar ostatni kina maji jen takove 3D, neco jako falesne stereo, de facto to skoro vubec nepoznas :-) [upravil dne 8/3/2010 Scratch] Co myslíš že nepoznám, rozdíl mezi IMAXem a 3D Citovat
urdemala Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 řekl bych, že je naprosto jedno, kam půjdeš.. o falešným stereu slyším poprvé Citovat
Fr3sh Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Takze ja byl dvakrat 3D normalni kino a dvakrat 3D Imax Praha. Nesrovnatelny rozdil, lepsi ozvuceni, vetsi platno, vice 3D, nevim jak popsat vice, ale ste vice zatahnuty do platna. Opravdu kazdy kdo tam byl semnou vam rekne jedinne Imax...pokud 3D tak Imax... urdemala: soudis neco co si nepoznal Citovat
Fusion Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 No IMAX má dvojnásobný rozlišení jak normální kina, takže rozdíl v tom musí být značnej. Citovat
Fr3sh Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Jinak jsem byl v Imaxu 9x pokazdy na necem jinem..jen 2x na Avatarovi...a pokazdy to bylo vsechno neskutecny... Citovat
Béďa Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Za me taky IMAX, byl jsem mezi vanocema a parada. Jak uz bylo receno, IMAX pouziva jinou technologii, v CR by to melo byt to nej co muzes mit. Fr3sh: spis temer skutecny [upravil dne 8/3/2010 Béďa] Citovat
godzila.01 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 IMAX je nejlepší 3D kino v republice,takže jestli ti nejde ocenu jed do prahy ... Mají to tam pěkný,ale docela drahý.... Citovat
Fusion Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Jinak Oscary za technologie se daly čekat, nic víc ani nemohl Cameron chtít. Příběh postavenej na Pocahantas a průměrný herecký výkony, všechno ale přebije podívaná jak na nejlepší droze. Hurt Locker sem už taky viděl, a i když určitě stojí za podívanou, není to zdaleka takový dílo jak Olověná vesta např. A o víkendu sem byl na Alence v Ř.D., což je v poho pro děcka a pro dospělý taky dobře natočenej trip na LSD zajímavý postavy, geniální Depp, vyhulená housenka a dobrá atmosféra. Citovat
Y2K Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Suhlasim s nazorom vyssie Len pri Pocahontas si zabudol na smoulov este [upravil dne 8.3.2010 Y2K] Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Původně zaslal: MMMMM Původně zaslal: Scratch jedine IMAX, uz kvuli velikosti platna a technologii, na 3D brylich neni co zkazit, takze mozna maj jinde lepsi tvar ostatni kina maji jen takove 3D, neco jako falesne stereo, de facto to skoro vubec nepoznas :-) [upravil dne 8/3/2010 Scratch] Co myslíš že nepoznám, rozdíl mezi IMAXem a 3D za tou vetou je usmevacek, bylo to mysleno ironicky , ale spatne jsem to napsal :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.