Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:roker Chlopy zručný poradte mám 307SW 2.0 - A4 stalo sa mi za popsledú dobu viacej krát, keď som zaradil z D do R že z prevodovky sa ozvalo čosika hrozné a po pár trhnutiach motor zdochol a neviem prečo aby som naštartoval musím dať P alebo N a po opätovnom zaradení R prevodovka poslušne zacúv, nevieťe čosa deje? najazdené cca 140000 km. Vďaka za trpezlivosť a slová

:myslim

[upravil dne 7/3/10 richmond]

[upravil dne 7/3/10 richmond]

Odesláno

To vyzerá na problém s hydraulikou. Skús pri preraďovaní z D do R pár sekúnd počkať, prípadne sa presvedčiť či je N.

Štartovať sa dá jedine v P alebo N.

Tak ma napadá, menil si v nej niekedy olej?

Odesláno

Ano menil som olej niekedy na jeseň minulého roka.

Radenie sa snažím robiť postupne, zabrzdím vyradím a apočkám a potom zaradím. Nie som zurvalec čo prehadzuje páku nech si elektronika špekuluje!

Odesláno

Nenapísal som že si zurvalec, ani som si to nemyslel. Neviem nakoľko si skúsený aby si cítil či sa vyradilo D tak preto som písal o tých sekundách a presvedčení či je neutrál. Tvoj problém zrejme spočíva v tom že sa zaradia obe predvolby a to môže spôsobovať viaznúce šupátko alebo nízky tlak oleja.

Odesláno

Beriem späť zurvalca. mno olej mi menili v Peugeote ale aký tam dali a koľko tak to neviem nik ale rovno mi povedali že oni na AL4 servis nerobia, nevedia. ty nepoznáš niekoho?

Čo by som mohol spraviť po technickej stránke? Rozmýšlal som nad servisom v Citroene

Odesláno

Vďaka aj za kratučkú odpoveď, V Peugeote na Vajnorskej mi povedali žemi to napichnú a potom mi to skúsia maximálne otvoriť čosa týka hydrauliky a potom ak tonepomôže tak jedine súkromný sektor so skúsenosťami......

Vďaka

:super

Budem pokračovať po skúsenostiach

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...