Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

včera jsem vezl v našem autobuse asi tak 70 kg telátko (foto nemám páč manželka která ho držela se nechtěla fotit) ještě,že mám síť jináč snad tancovalo na přístrojovce i s manželkou, vezli jsme ho jen 25km, ale mě to to připadalo jak věčnost.

Tady je vidět na co všechno se hoděj ty naše krásný a velký káry!:papa:papa:papa

Odesláno

Stejně by mě zajímalo proč tomuhle autu všichni říkaj že to je autobus, když já mám problém se tam vejít. :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:)

Odesláno

No jo ale máš dva metry a 130 kilo? Já mám sedadlo až na doraz a i tak mám pocit že mám málo místa. A Vzadu taky moc místa není, tedy pokud chceš tam mít 7 míst. 806 byla větší. A taky nemožnost dat sedačky v druhé řadě dvě víc k sobě (to umí každý Renault) mě štve.

Odesláno

to vis inovace nemuzes mit to co jsi mel u jine znacky vzdy je plus a minus kluk ma 197sedi v druhe rade druhej 192 a treti 187 a nestezuji si ja mam 182 a pritelkine 188 a vse v poho taky mam sedacku do konce posunutou

Odesláno

Také jsem se rozmýšlel co koupit ale v Espace bylo víc místa. No ale už se stalo. Tak snad aspoň bude sloužit bez poruch, občas to tu čtu a mám pocit, že to je nejvíce poruchové auto. Ale asi to je tím, že se řeší právě hlavně problémy. Na tu středovou konzoly s řadicí pákou jsem si musel dokonce nalepit kus molitanu jak jsem měl otlučenou hohu.

Odesláno

no me se nezda poruchove zalezi spis jak to kazdej bere s udrzbou a kontrolou auta to vis kdyz to poridis tak kazdej cuci jak tele co se deje a nektery veci jsou normalka ja musim zaklepat krome par drobnosti zatim v pohode no a kdyz jsem toto kupoval taky jsem rozmyslel nad espace ale radsi jsem dal ruce pryc kamaradi co delaj v servisu me odradili jinak je v nem trosku vic mista mam pocit ze je delsi

Odesláno

Espace je určitě větší, s poruchovostí - kvalitou si myslím, že je to jako u každé ojetiny (záleží, na jakej kousek a hlavně po kom natrefíš).

Odesláno

Já napřed na Renaulta děsně nadával, ale mám ještě pojízdného Scénica rok výroby 96 já byl první majitel má najeto 320 tisíc a to je benzín 8 ventil a furt to jezdí a furt to funguje, tak jsem ho dal manželce a chtěl jsem větší, kámoš měl 806 a s ní jsme byl na dovolené a řekl bych že byla větší než 807, tady se P vydal směrem od dodávky víc k rodinému vozu.

Odesláno

Ale i podle rozměrů a hlavně variabilita sedaček byla myslím lepší. A vzadu víc místa. Nevím přesná čísla ale řekl bych že je 807 kratší.

Odesláno

Díky za rozměry. Tak se mi to asi jen zdálo. Možná vnitřní rozměry.Ale je to fuk, měnit to nebudu. Ale jak říká Plaz ořezali to o některé věci jako třeba variabilita sedaček.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...