Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zajima me toto tema a kdyz ho tak cele procitam nestacim se divit co to s vama lidi je ??? (Nic proti Starki a nic ve zlem ) Ale to by jsme mohli tady cele forum smazat a dat odkazy na mechaniky ... Nechapu proc tu nikdo nenapsal reseni ?!?!

• O 6 měsíců později...
Odesláno

mě to dělalo to samé.musel jsem nechat děle na volnoběh nastartováno a pak jezdilo.jinak než se zahřál, tak byl problem.důvod byl v tom, že jsem měl odstraněn FAP a měl jsem chybně přehrán software.po opětovném přehrání byl problém vyřešen

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj lidi, trochu se tu přiživím se svým problémem. Ráno když jedu do práce tak motor netáhne, na 3 pomaličku do 50km/h a dost ( plyn až na podlaze ) chytne se po ujetí cca 4km a zahřátí asi na 70 C. Pak už jede úplně normálně. Další jízdy během dne už jsou v pořádku až zase do rána kdy se to opakuje . Na dia vše OK , ale až odpoledne kdy už jel normálně. Zajímá mě jak se mají chovat el.mag. ventily egru ,klapky, turba a ohřevu - při testu na Dia , všechny stejně nebo každý jinak ? :fnuk  2.0hdi,79kw,r.v2002, najeto 270 000km FAP on

Odesláno

Na diag vše OK nebude,prečítaj denník závad a budeš mať jasno.Musia tam byť prechodné závady,ktoré časom sú vymazávané z RJ,preto ich nevidíš.V denníku závad ostávajú zapísané.

Odesláno

Za studena chystám Dia v sobotu. Zatím spíš jako prevence jestli se nedá něco zkouknou. Hadičky jsou ok a nikde nic přicpaný , konektory el.mag. ventilů vypadaj taky ok ?????

Odesláno (upraveno)

Tak malá změna stavu. Už to nedělá jen ráno ale po každém vychladnutí motoru :grr . Doufám že je Jenom někde něco přilepený a po ohřátí se to uvolní a co hlavně aby to šlo vyčistit !  :roll

Upraveno uživatelem pajas502
Odesláno

Hm.

Az budes mit 1000 prispevku tak ti napisu reseni :D  :roker

Je mi jasný že máš mraky zkušeností a beru to, jen se snažím popsat svůj problém a doufám že někdo poradí, aspoň jsem myslel že to tady tak funguje :fnuk

( 1000 příspěvků se ani nedožiju )

Odesláno

Neber to osobne,my amatéri si môžeme poradiť,ale profesionáli z toho žijú,tak im to nemajme za zlé,že nerozdávajú rozumy "grátis" ;)

Odesláno

Neber to osobne,my amatéri si môžeme poradiť,ale profesionáli z toho žijú,tak im to nemajme za zlé,že nerozdávajú rozumy "grátis" ;)

Dík za pochopení. Žádný zběratel příspěvků fakt nejsem a nikomu jeho know how neberu. :mad:

Odesláno

Ja to myslel samozrejme s legraci.

Ono tady to bohuzel casto funguje tak ze prave "garaznici" se tady prizivuji a pak jsou ve svem meste za borce a pritom se jenom zeptaji na foru.

Ale ono to uz takhle chodi snad na vsech forech.....

A proto jsem se rozhodl  ( a ne jen ja ) ze se na sklo radit proste moc nebude.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...