John_Ice Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Původně zaslal: bara Původně zaslal: Royal K výměně oleje u motorů HDI.Olej u těchto motorů je černý z důvodu přítomnosti sazí,které tyto motory produkují (proto také FAP).Benzíny žádné saze neprodukují.Asi tak. [/quot/ Už dlouho jsem takovou debilovinu neslyšel a nečetl.Ale když máš tu náladu,,dost dobrá\" tak asi není co řešit. :D [upravil dne 5.4.2010 bara] Nejdřív si něco přečti a potom tu něco vykládej!!!!!!!!! http://www.oleje.cz/index.php?left=main&page=clanky_mytus9 jinak za mýtus v příkazovém řádku můžeš dávat číslo od 1až 13 a přečteš toho víc a potom tu piš ty ,,debiloviny,, asi jsi lepší kandidát věd než ten ,kdo psal ty články...asi tak:myslim Citovat
Brandy20 Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 tak som z toho jelen, minulý rok som pri výmene dumal aký olej tam dať, dal som tam nakoniec 5W30 Shell helix ultra, teraz ma čaká ďalšia výmena oleja, a zas som z toho jelen, čo tam dať, či opäť 5W30, alebo 5W40. Čo vy na to? [upravil dne 2/8/10 Brandy20] Citovat
John_Ice Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Původně zaslal: Brandy20 tak som z toho jelen, minulý rok som pri výmene dumal aký olej tam dať, dal som tam nakoniec 5W30 Total, teraz ma čaká ďalšia výmena oleja, a zas som z toho jelen, čo tam dať, či opäť 5W30, alebo 5W40. Čo vy na to? vždyt to tam máš popsaný....co nad tím dumáš..... Citovat
Brandy20 Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Původně zaslal: John_Ice Původně zaslal: Brandy20 tak som z toho jelen, minulý rok som pri výmene dumal aký olej tam dať, dal som tam nakoniec 5W30 Total, teraz ma čaká ďalšia výmena oleja, a zas som z toho jelen, čo tam dať, či opäť 5W30, alebo 5W40. Čo vy na to? vždyt to tam máš popsaný....co nad tím dumáš..... ??? Citovat
John_Ice Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 http://www.oleje.cz/index.php?left=main&page=clanky_mytus1 http://www.oleje.cz/index.php?left=main&page=clanky_mytus2 . . . http://www.oleje.cz/index.php?left=main&page=clanky_mytus13 tam je vše tak dobře napsaný (za mýtus dávat čísla) Citovat
pastorek Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Neviem čo s jeho otázkou majú spoločné mýty. Pýtal sa na rozsah viskozity. Dával 5W-30 a po tejto debate si váha či by nemal dávať 5W-40. Citovat
Brandy20 Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Původně zaslal: pastorek Neviem čo s jeho otázkou majú spoločné mýty. Pýtal sa na rozsah viskozity. Dával 5W-30 a po tejto debate si váha či by nemal dávať 5W-40. Presne tak :potlesk:potlesk:potlesk [upravil dne 2/8/10 Brandy20] Citovat
pastorek Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Pred nedávnom tu bola pomerne tvrdá ale aj dosť odborná debata týkajúca sa rozsahu viskozity pri olejoch. Záver bol že uvádzaný rozsah je o teplotách pri ktorých je zaručená správna \"štartovatelnosť\" motora a v akom rozsahu uvedený olej zabezpečí dostatočné mazanie. V našich klimatických podmienkach je odporúčaný olej v rozsahu 5W 10W - 40 alebo 30. Ak si dával 5W-30 a bol si spokojný tak s tým kľudne pokračuj. Rozdiel môže byť pri použití olejov so zníženým obsahom popola ktoré boli vyvinuté špeciálne pre motory s FAP. Osobne mám blbé skúsenosti s olemi nízkych viskozít. Mám auto (P405) do ktorého predošlý majiteľ lial 0W-30 a veľmi nadával keď menil raz vačku a raz hlavu i s vačkou. Brandy20: Ak máš motor v dobrom stave a nemá veľké vôle tak kľudne pokračuj v 5W-30 ale dodrž požadovanú normu. John_Ice: Aj hore si niekomu odporúčal prečítanie článkov ale v podstate mal pravdu. Tvrdenie že \"naftový motor skôr zašpiní olej lebo tvorí sadze a benzínový motor nie\" je naozaj kravina. Správne by malo znieť že tvorí viacej pevných splodín (sadzí) ako benzínový motor lebo i ten tvorí pevné spaliny ale je ich menej. Je to dané spaľovaním ťažších uhľovodíkov. Ak mi chceš vložiť odkaz na mýtus 9 tak ten som čítal a vôbec neodporuje tomu čo tvrdím. Keby si videl zopár výfukov z vnútra tak neskáčeš ako ratlík oháňajúc sa odborným článkom. Citovat
Brandy20 Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 pozrite si tabulku pre Peugeot 407 2.0 a 1.6 HDI s FAP filtrom, tam odporucaju mot. olej len 5w30. Uz som zas z toho ..... http://moldynamic.cz/files/mol_press_new2_join.pdf [upravil dne 2/8/10 Brandy20] Citovat
John_Ice Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Původně zaslal: pastorek Neviem čo s jeho otázkou majú spoločné mýty. Pýtal sa na rozsah viskozity. Dával 5W-30 a po tejto debate si váha či by nemal dávať 5W-40. sice se ptal,ale taky určitě chtěl vědět,jakej bude lepší a z toho článku je patrné,že to je vlastně jedno.... Citovat
pajo30 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 ja by som určite pokračoval v tom čo si tam lial doteraz a nemenil to každé 2 roky Citovat
Arna Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Dobrý den všem, taky se chci pustit do výměny oleje - mám P407 2.0 benzin, je tento olej TQ 9000 vhodný i pro benzín? Zatím si převážně povídáte o dieselech. Kdyby byla i nějaká rada ohledně postupu, klíče, resp. demontáže krytu budu rád. Díky za rady Arna Citovat
John_Ice Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Původně zaslal: Arna Dobrý den všem, taky se chci pustit do výměny oleje - mám P407 2.0 benzin, je tento olej TQ 9000 vhodný i pro benzín? Zatím si převážně povídáte o dieselech. Kdyby byla i nějaká rada ohledně postupu, klíče, resp. demontáže krytu budu rád. Díky za rady Arna jakýkoliv olej,které ti určuje výkonnostní třídu API a to je SJ,SL,SM s třídou ACEA a to A2 a A3 jinak si to prostuduj tady http://www.oleje.cz/index.php?left=dvoudobe_vykon&page=mot_vykon ...Jo a ten olej je pro benzín vhodný....viz když si to pořádně přečteš. Citovat
grage Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 .... zasa, načnem túto tému. Idem meniť olej. naposledy som dával Total 5w40 .... je lepše dať 5w30 alebo zasa 5w40? A aký má plyv olej na FAP? Ešte som zabudol na mazanie turba. trochu mi píska tak uvažujem či by to nezlepšila zmena oleja. [upravil dne 18/1/11 21:40 grage] Citovat
Judes Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Máš ten istý motor čo ja tak by si mal dať olej špecifikácie ACEA A5/B5 a to: 1. http://www.olejshop.sk/oleje/automobilove-oleje/p/olej-total-quartz-ineo-ecs-5w-30-5w30-5litru/ 2. http://www.olejshop.sk/oleje/automobilove-oleje/p/total-quartz-future-9000-5w-30-%285w30%29-5-litrov/ Ale keď máš FAP filter tak potom skôr ten prvý. Citovat
Marcel00 Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 je lepše dať 5w30 alebo zasa 5w40? 5w30 alebo 5w40 nieje v nasich klimatickych podmienkach az taky rozdiel. vzhladom na to ze ho ides menit teraz pred letom tak mozno by som zvoli 5w40, nakolko lepsie znasa extremne vonkajsie teploty a predpokladam ze auto mozno prevetras aj v lete niekde k moru, kde ta moze nejaka zacpa v horucave prekvapit. Ale nieje to az tak kriticke, ja stale davam 5w30. Ako pisal Judes nadomnou najdolezitejsia je predpisana specifikacia oleja ACEA a myslim ze aj so znizenym obsahom siry a podobneho svinstva co skodi citlivym sicuastkam ako je turbo, FAP a podobne. Ale to oleje vhodne pre diesle a FAP uz splnaju. Vhodnost specifikacie motoroveho oleja najdes aj v tejto prilohe: Aky olej ? [upravil dne 19/1/11 07:48 Marcel00] Citovat
jarda007 Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Co se tyce vymeny oleje, menite vzdy i vsechny filtry nebo ty jednou za cas? Ja auto kupoval pred cca 12tis km, kdy jsem nechal vymenit olej se vsema filtrama. A k tomu vlastne rozvody, komplet brzdy, cepy... No ale to uz je jine tema Diky Citovat
fifi Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Pozor! na 2.0HDi sa nemení celí filter akože komplet teleso, ale sa rozoberie a vymení sa len filtračná vložka. Ahoj, kde nájdem prosím Ťa ten obrázok, čo si priložil? Citovat
Judes Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 Jedného času plno obrázkov z fóra zmizlo. Prikladám ešte raz, je označený. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.