JankaS Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Zdravím, v ostrej pravotocivej zakrute (o 180 stupnov) mi zvykne na sekundu zasvietit kontrolka mazania spolu s kontrolkou STOP - cim to moze byt? [upravil dne 21/6/10 JankaS] Citovat
Kajo Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 o 180 stupnov? to ides potom naspat!!! no a mozno malo oleja, si ho skontroluj ci ho mas dost! Citovat
Ferry Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 malo oleje, dolit, kdyz se auto nakloni a olej se v zatacce prelije na druhou stranu, nez je saci kos olejoveho cerpadla, na chvili ztrati tlak a proto ta kontrolka mazani Citovat
JankaS Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 oleja urcite nie je malo - som po kompletnej vymene a mam olej doplna - nejaky iny napad? ... a Kajo - naozaj idem potom spat - to je u nas jedna taka krizovatka - na ktorej sa tak tocim o 180 st. - a iba na tom jednom mieste mi to furt preblikuje - inak s tym problem nemam .... Citovat
tomyk Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Pokud je to cerstve po servisu, tak bych se podival, estli tam ten olej opravdu je Citovat
JankaS Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 pozerali sme sa - olej tam naozaj je a je presne po hornu rysku \"max\" Citovat
JankaS Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 pred servisom to robilo v hocijakej zakrute, lebo tam bolo naozaj malo oleja - tak som to kupila, ze tam bolo oleja len na dne - preto som si dala hned po kupe vymenit olej aj vsetky filtre - a teraz mi to robi jedine v tej jednej ostrej zakrute .... Citovat
JankaS Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 pred servisom to robilo v hocijakej zakrute, lebo tam bolo naozaj malo oleja - tak som to kupila, ze tam bolo oleja len na dne - preto som si dala hned po kupe vymenit olej aj vsetky filtre - a teraz mi to robi jedine v tej jednej ostrej zakrute .... Citovat
pastorek Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Ako písal Ferry. Olej sa preleje vo vani a čerpadlo stratí tlak. Jediné normálne riešenie je chodiť cez tú zákrutu pomalšie. Samozrejme za predpokladu že je správna hladina oleja. Pre zabránenie toho javu sa robia motory s oddelenou olejovou vaňou alebo majú vo vani prepážky ktoré zabraňujú prudkému preliatiu oleja. edit: teoreticky je ešte možnosť netesnosti na sacom koši ale to sa dá overiť iba po demontáži vane. [upravil dne 3/3/10 pastorek] Citovat
JuloI Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Motor ma kolko najazdene? ako casto menis olej? Citovat
JankaS Odesláno 4. březen 2010 Autor Odesláno 4. březen 2010 na tacho mam momentalne 54800 - ale nemam istotu ze je to fakt, kedze som to kupila len teraz ako jazdene - tazko povedat - a hned po kupe som si dala ja vymenit olej a filtre - ale ako casto a ci menil olej predchadzajuci majitel - to nemam sancu zistit - servisna knizka k tomu nebola .... Citovat
ozzy56 Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 zkus tu vracečku projet pomaleji, za to nic nedáš...,napiš pak,co a jak Citovat
JankaS Odesláno 21. červen 2010 Autor Odesláno 21. červen 2010 takže po 3 mesiacoch preblikávania mi došla trpezlivosť a chuť to ignorovať a zašla som s tým do servisu - mala som preliačenú olejovú vaňu a v nej prasknutý sací kôš (alias sitko) - vaňu vyklepali dali nové sitko a celý víkend som to testovala a je to OK - už ani raz nepreblikla - takže pravdu mal Pastorek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.