Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny. Obracím se na Vás s problémem, odchází mi v autě motor. Je tam 1.4i, ozývá se klepání, v oleji jsou drobné částečky kovu (prý vydřená klika) a u kladek z něj teče olej. Typ stávajícího motoru je KFX, sháním tedy jiný motor. Nejlépe 1.6i aby byl vizuálně stejný. Jaký bude typ toho 1.6motoru? Měl by vypadat takto. Díky za pomoc.

http://media.dogsandpuppies.co.uk/files/instance-03/main_photo/2009/08/18/32/13/4564ac675052854f126fc2ba39fa8922-092-480x360.jpg

Odesláno

Vsak sme ti obaja napisali ze mas smolu, das tam jedine KFX a to je motor 1.4i, ina legalna cesta nie je, resp. este dat 1.6 a v Peugeote si to dat odobrit, ale ver mi, do toho sa nechces pustat:nevim

Odesláno

Tak já sem tvor línej radši dám kámošovi 1500 za technickou,on si ke mně přijede pro auto,udělá technickou a pak mi to zase přiveze,takhle to řeším i s přepisama a všema úředníma věcma co se musí dělat.... :) Je to jednodužší a bez problémů.... :)

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

Tak já sem tvor línej radši dám kámošovi 1500 za technickou,on si ke mně přijede pro auto,udělá technickou a pak mi to zase přiveze,takhle to řeším i s přepisama a všema úředníma věcma co se musí dělat.... :) Je to jednodužší a bez problémů.... :)

A co když se v autě přizabiješ-kámoš ti dá novej ksicht taky za 1500kč!Prostě brzdy a řízení musí být v pořádku,samozřejmě i osvětlení.Potom projdeš na každé stk sám.já bych si do auta s takto skrytýma závadama v životě nesedl,nejsem sebevrah!
Odesláno

Ja chodim na STK taktiez vzdy a mam istotu, zatial ma vyhodili iba raz, tiekol mi zadny lavy brzdovy valcek, vymenil som, na druhy den naspat a vsetko v poriadku, do auta ktore ma \"kupenu\" STK neradno sadat, clovek nevie kde sa co vysype:bojim (samozrejme pokial na STK nie je taky chuj, ktory vyhadzuje naschval a caka uplatky :bacha )...

Odesláno

Nonono, stk zas není bůhví jaká profesionální záležitost.

A kdo opravuje auto jen na STK je taky blázen.

Navíc prd poznají rozdíl mezi 1.4 a 1.6, a tyto motory měly štítky na nýtu ne?

A godzila by se každopádně nemusel rozepisovat co mu kdo dělá. Všichni víme jak to funguje a mlčeti zlato.

Odesláno

Hmm, robit auto len na STK to tiez nie je moc dobry pristup :D ... ale tak co, kolko ludi tolko chuti, ja sa radsej o auto staram priebezne a viem ze ma nikde nenecha:mrk

...ci je stitok na nite to neviem, to by moznost bola, ak to nie je vyrazene do bloku, medzi 1.4 a 1.6 na pohlad moc roziel nie je, pokial sa ten technik nevyzna (zakon schvalnosti :D) ...

Odesláno

Ak ma 1.4 stitok nitovany a dokazes ho prinitovat na miesto na 1.6 kde ma byt (a samozrejme to prekryje origo vyrazenie), tak to fungovat bude, som zvedavy ako pochodis:myslim

Odesláno

a poslední dotaz když mám teď digi počitadlo km a vrak ze kterého bych měl motor má klasické počítadlo bude to problém? nevím jak je to s náhonem já ho tam nemám, vše je elektronikou. ? díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...