Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 roky později...
Odesláno

Ahoj,

zeptám se, nemáte někdo doporučení na nějaký servis v Praze a okolí, kde by mi mechaniku vyčistili? Já se do toho raději nechci pouštět... Myslel jsem si, jestli jsem jí neoddělal já (dával jsem pěnu na čištění klimatizace a kus byl chvíli na displeji), ale pak jsem si uvědomil, že vše krásně šlapě kromě mechaniky, která už předtím kolikrát strašně ´chroustala´ CD a teď už ho nenačte vůbec, ani neslyším žádný pokus. Když chci dát navigaci, jen to suše napíše, nejsou žádné mapy... Nevíte, kolik v dnešní době stojí výměna? Jako celou novou navigaci nechci a nebudu kupovat ;) Díky Jarda

P.S: Nebo pokud by byl někdo z vás ochotný, rád mu práci zaplatím ;)

[Edited on 17/7/12 08:29 by jarda007]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj všem,

omlouvám se, že ještě jednou otravuji, mechaniku jsem stále nepořešil, kdybyste měli někdo nějaké doporučení na někoho v Praze či Středních Čechách, budu moc vděčný či byste chtěl někdo do toho pustit, neměl jsem čas to řešit, ale nyní navi celkem budu potřebovat, tak se to snažím dát nějak do kupy. Uvítám cokoliv. Děkuji moc předem, stačí mi napsat sem nebo SZ.

EDIT: Tak mechanika je opravena, odešly tam nějaké plastové držáky a další součástky, vyšlo mě to na 3960Kč, dostal jsem doporučení zde, auto jsem dal po obědě, večer jsem si ho vyzvedl (měl jsem štěstí, že měli díly z jiného kusu), takže pohoda, měl jsem to necelé 2km od práce ;) Chtěl jsem to do bůra, takže to vyšlo, snad bude nyní sloužit...

http://www.hifistodola.cz/portal/

[Edited on 9/11/12 01:34 by jarda007]

• O 3 roky později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Pánové, přestala mi načítat mechanika RT3. Neměl by někdo označení, nebo rozebranou nějakou vadnou jednotku, ze které by mi byl někdo schopnej opsat typ? Nebo zaslat fotku mechaniky? Nechci to několikrát rozebírat. Na Ali jsem našel jen na RD3,RD4,RT4 ale pro RT3 nic. 

Odesláno

hladas asi toto CDM M6 4.7/31

inak s tym ebayom a pod. vela stastia, ak najdes nahradnu daj vediet (ja som svojho casu tiez hladal mechaniku ale za rozumnu cenu - do 100Eur sa mi to nepodarilo)

IMG_2238.JPG

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Na RT4 cca 50dolarů.. Pošlu to pár číňanům jestli seženou. Jinak děkuju a dám vědět

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Original  SF-C99 car  CDM-M3 4.7/31 movement M3 Peugeot CD movement
http://s.aliexpress.com/2EBzQRFb
(from AliExpress Android)

Našla se. Teď ale abych měl u sebe uplně to samé označení. Myslíte že tomu můžu věřit? Asi raději rozebrat co?

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak to neni ona.. sem se prekoukl. Nic, vyndam mechaniku a najdu číslo na čočce. Jednotku zatim vrazim zpět, než to dořešim. 

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Myslel jsem že se tam dávala jen jedna. Doufám že zejtra dopoledne najdu půl hoďku na demontáž abych to omrkl. Četl sem nějakej tvůj příspěvek z minulého roku. Jak jsi dopadl?

Odesláno

moja CD mechanika umrela na elektroniku, nedokazala roztocit CD. vsunut a vysunu slo, ale nepohla s nim (motorcek bol dobry). Nakoniec som zohnal RT6 a upgradol cely system. Bolo to najlepsie riesenie, pribudol USB, BT, mapy boli na karte a nebolo viac treba CD.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Já předpokládám že se točí, jelikož sem CD vyndal horký jako blázen. Upgrade dělat nechci. Vyhovuje mi u RT3 video mód přes tlačítko (parkovací kamera přes relátko se sama zapíná). Jdu jí vyndat. Pokud půjde sehnat celá mechanika, vemu raději celou... uvidim

Odesláno

ak sa ti toci, moze byt chyba iba v cocke, jednu tusim mam (ak ju este najdem). Povodne som myslel, ze mi chcipla ta, lebo sa najprv iba zhorsovala nacitatelnost CD aj po vycisteni. Potom raz za jazdy hodilo radio nejaku hlasku o CD, ktoru som ani nestihol precitat a odvtedy sa uz netocilo. 

Parkovaciu kameru som mal spravenu na automatiku aj ja, po vymene za RT6 som ju dal do spatneho zrkadla (mensi obraz, ale za vyhody RT6 mi to stalo). Nakoniec som auto nedavno predal.Inak RT6 ma videovstup na kameru, ale na tento rezim potrebuje aktivovat po zbernici, co 307 a asi ani 407 nevie. Zevraj na to existuje nejaky box, co vysli pri spiatocke tento kod na CAN, ale nechcelo sa mi to vtedy riesit.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno (upraveno)

Tak mechanika je venku. Je to CDM-M3 4.7/3  tim pádem je možnost koupit celou mechaniku. Opatrně jí rozeberu a kouknu na čočku, kolik by stála. Zda se to vyplatí brát celé nebo jen čočka

Edit: Tak sem jí nakonce  uplně stejnou nenašel... budu hledat a pomalu rozebírat

Edit2: Čočka venku (SF-C99), objednána nová, tak uvidím jestli to rozchodim..

Upraveno uživatelem Chozeluizskuner
  • O 3 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno (upraveno)

Laser vyměněn a mechanika je mrtvá ještě víc než byla. Cd si vezme ale neroztočí ho... Tak už nevim co s tim mám dělat :(ˇZnovu jsem to rozebral a ujistil se že je vše zapojené jak má

Edit: známej mi řekl že CD se neroztočí pač čočka nepřečte stopu. Mám zkusit trimer. Co myslite?

Odesláno

mne sa to nehybalo uz pred vymenou tej cocky, a potom ani po nej, takze to vyzeralo na mrtvu elektroniku (jeden cip tam bol pomerne horuci, na to, ze to nic nerobilo). nemyslim, ze to tak naladis,skor skus vratit staru, ci sa bude CD este tocit. Myslim, ze sa iba o kusok pootoci ked vchadza do mechaniky, nic viac, ked je to dead.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Při starej to točilo jako blázen a CD hořelo. Teď tak koukám na fotky a možná jsem málo zasunul ten plochej "kabel" do čočky. Ale nevěřim že to bude tim. Ještě to rozeberu a uvidim... 

Guest Chozeluizskuner
Odesláno (upraveno)

Rozebráno, zkontrolováno, konektory jsem z obou stran propípal takže kabeláž OK a netočí a netočí. Takže končim  :/

• O 5 měsíců později...
Odesláno

já mám podobný problém dopoledne jsem dojel z práce auto zahřáté vypálil jsem mapy a mp3 mapy i mp3 jely

pred cca hodkou jsem sedl do auta auto studené vytáhl mp3 dal navi chroustalo to a nic dám zpátky mp3 chroustá to a nic

tak doufám že to bude jen čočkou audio cd normálně jede jak pálené tak orginál

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...