godzila.01 Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Ale to já jich znám Je jich celá řada Minimálně dvě třetiny ze všech které znám a že je to hodně lidí Těžko se orientovat,leda by to měli v podpisu nebo nějaké speciální označení ...... Citovat
pastorek Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Původně zaslal: godzila.01 Těsnění se na vazelínu nedává,maximálně tak na silikon..... Na prírubové spoje akým je i vodná pumpa sa používajú prevažne papierové alebo klingeritové tesnenia. Ak ho pri montáži natrieš vazelínou z oboch strán tak tesnenie zostane dlhé roky pružné a pri následnej demontáži nebýva prilepené o príruby. To zase uľahčuje opravu a nieje treba príruby oškrabovať čím sa na nich robia drobné ryhy zhoršujúce presnosť povrchu. Silikón je síce dobrá vec ale skôr sa používa ako náhrada tenkých tesnení. (napríklad olejové vane ) Původně zaslal: godzila.01 Píše že se mu ztrácí voda i olej a tvoří se mu emulze.... Vodní pumpa byla měněna už dříve..... Tratí sa mu trochu vody čo môže byť drobná netesnosť na spojoch hadíc alebo vadné viečko vyrovnávacej nádržky. \"Ztrácanie\" oleja je pri motore so 150 tkm pomerne bežný jav. Napísal \"zdá sa\" takže sa jedná nevýrazný prejav a tiež napísal \"se tam utváří trocha emulze\". Písal o dolievaní oleja a vody za obdobie 2 mesiace čo je dosť dlhá doba na preniknutie väčšieho množstva oleja do chladiaceho plášťa. Malé množstvo emulzie by mohlo signalizovať netesnosť medzi spaľovacím priestorom a vodným plášťom čo sa ale prejavuje tlakovaním sústavy a vytláčaním vody. Toto by iste spozoroval lebo sprievodným javom je prehrievanie. Prienik oleja do vody je možný, okrem iného. i cez tesnenie mazacieho kanála hlavy no je to veľmi ojedinelá závada a vždy sa jedná o väčšie množstvo oleja nakoľko je v ňom temer stabilný tlak. Vtedy by v nádržke bolo vidieť nielen emulziu ale i vrstvu motorového oleja. Aj táto závada sa prejavuje prehrievaním nakoľko olej rozptýlený v chladive sa zachytáva hlavne v lamelách chladiča a spôsobuje jeho nepriechodnosť. Původně zaslal: godzila.01 Tudíž tak usuzuju že bych asi udělal těnění Ja by som to nevidel tak jednoznačne. Skôr by som navrhol sledovať správanie a skúsiť popísať viacej symptómov ktoré môžu byť relevantné i keď to na prvý pohľad tak nevyzerá. Původně zaslal: godzila.01 Jsi alespon automechanik pastorku ? Na toto už odpovedal ozzy56 a Lubk0, Ďakujem. Neber tento príspevok ako snahu o konfrontáciu, to som nemal v úmysle. Snažil som sa ti iba vysvetliť že sú závady pri ktorých sa nedá určiť jednoznačná príčina len tak od počítača podľa dvoch viet. Keby si napísal že to bude \"pravdepodobne\" tesnenie tak by som s tebou súhlasil aj keď by som sa možno ozval na tvoje slová že výmena tesnenia hlavy je banalita. To sa dalo povedať pri motoroch s OHV rozvodom. Napríklad na Škodovke to bola jednoduchá oprava, no akonáhle sa jedná o rozvod OHC alebo DOHC tak tam malá chyba v nastavení môže mať fatálne následky. Citovat
godzila.01 Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Ale jo,napsal sem to asi trochu ukvapeně to je pravda Na novějších motorech je to o něco složitější,ale stále je to dokola to samé.... S tou vazelínou jsem se zase něco dozvěděl,ani jsem to nevěl,nikdy mi to nikdo neřekl.... I když stejně mi to přijde zbytečné,vesměs nemáš důvod sundavat vodní pumpu když neteče,nebo neděláš rozvody,ale i tak díky [upravil dne 4/3/10 godzila.01] Citovat
Majky.k Odesláno 5. březen 2010 Autor Odesláno 5. březen 2010 no prave ze mi delaly rozvody a narazily na to ze vodni pumpa je spatna tak ji menily.Co se tyka toho olele respektive emulze v chladici snazil sem se to vycistit ale objevilo se to tam zas.. tim ze se pozvolna ztraci voda je videt jak je emulze na stenach dolevaciho hrdla chladice.A co se teploty tyce je stnadartne do poloviny budiku a auto topi taky normalne i kdyz stoji porad venku na mrazech.Jen si nejsem jist kdyz sem auto kupoval pred 4lety jestly se teplota nedrzela do 1/4 teploty na budiku.Ale to muze byt zpusobeno tim chladicem protoze je puvodni a pokud se tvori emulze tak to znamena ze bude zanesen i zevnitr samotnou emulzi takze bude hur chladit.. ttim padem nevim jak zamezit tvorbe emulze v chladici novy koupit je sice jednoduche reseni ale pokud se zanese taky tak reseni na prd..pokud by mohla pomoct vymena tesneni pod hlavou popripade jeste neco asi bych to zkusil,nevim kudy se muze jeste olej dostat do chladici kapaliny.. Citovat
pastorek Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Ak sa tá emulzia tvorí stále tak to nevyriešiš cez fórum ale treba nájsť mechanika ktorý vie zistiť ako vzniká. Môže to byť tesnením ale to by zrejme bolo výraznejšie. Chladič potom meniť nemusíš, sú prípravky na vyčistenie chladiaceho systému ktoré to dokážu pekne odstrániť. Citovat
EXI.60 Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 silikon na těsnění pod hlavou podle mě použivají hovada doma v garáži-to slyším poprvé.silikon má obrovsjou vrstvu a tim se vše pokazí!něco jiného je zelené lepidlo od Locttite.je drahé,ale vytěsní malé setinové netěsnosti.Pastorek určitě ví o čem mluvím... Citovat
pastorek Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 O silikóne sme sa bavili v súvislosti s tesnením vodnej pumpy. Snáď nikoho nenapadne ním natierať tesnenie hlavy. Citovat
godzila.01 Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Silikon nebyl myšlen na těnění pod palici :D To by tam snad nedal ani garážník Citovat
godzila.01 Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Spíš to dávám třeba na plastový příruby,kde to obvykle špatně těsní,má to celkem dost využití.... Citovat
Mathonik Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Zdravim vsetkych Sice som dal smajlika ale dovod na radost nemam... Dnes som zacal pocut trosku cudny zvuk pocas jazdy do prace a ked som zastal a otvoril kapotu videl som stopy oleja tak ako je to na obrazku. Dalsia vec co ma prekvapila je hladina v nadrzke. Viete mi niekto poradit co to moze byt ? Mam este jeden problem. Poslednu dobu sa do ventilacie dostavaju vyfukove plyny. Moze to mat spojitost s tym ze mi sem tam naskoci anipolution faulty. 307 SW 1,6 HDi 2006 Ako tak studujem zistujem ze moj prispevok nepatri tu ale k problemu so vstrekami ale aj tak neviem aku spojitost to ma s hladinou vody v nadrzke ? [upravil dne 16/4/14 18:47 od Mathonik] Citovat
HonzaC2 Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Podle obrázku soudím 1,6Hdi a netěsní ti vstřiky. S tím souvisí smrad v kabině a ten Antipollution, toť otázka. Pokud by to foukalo hodně, tak taky může být. Jinak je třeba to co nejdřívě řešit, dříve než se vstřiky zapečou a pak nepůjdou ven. Přetěsnit všechny 4. Citovat
HonzaC2 Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Koukám, žes to stihl poupravit a vyměnit i obrázek. V té nádržce to je co? To ti tlačí plyny i tam? Citovat
Mathonik Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Tu nadrzku vazne nechapem fakt sem tam otvaram kapotu zo zvyku ci je vsetko ok a dnes som si to fakt nevsimol a ked som siel este raz k autu urobit lepsiu fotku na vstreky pozeram a pozeram a nechapem jaka hladina tam je. Tie vstreky to asi zajtra pojdem do servisu nech to daju do poriadku. Problem je ze momentalne pracujem v Taliansku a pravdupovediac autorizovany servis Peugeot v Binascu (dedina pod Milanom) no nieco neuveritelne... menili mi zadne rozbite okno (ked mi ukradli prazdny ruksak, viva la italia) a popritom mi stihli poskrabat cele dvere... takze neviem co budu schopny urobit so vstrekami Co sa tyka tej nadrzky. Mam to vybrat so striekackou a nechat na spravnej hladine ? alebo co s tym resp. ako sa to mohlo stat ? Inac pred par dnami som menil predne disky s oblozenim tak len dufam ze mi tam nejaky somar nenalial omylom brzdovu kvapalinu Citovat
ozzy56 Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 1. nenechávej v autě nic viditelně, ani prázdný ruksak (nejen v Itálii) 2.přetěsnit vstřiky 3.vysaj expanzku na stav MAX a sleduj co se bude dít [upravil dne 16/4/14 20:55 od ozzy56] Citovat
HonzaC2 Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 No, to není moc dobré, že ten servis kde ti měnili okno stojí za prd. Já už to na své 1,6hdi jednou nechal měnit. Jen mé postřehy cen. - Autorizovaný servis Citroen kalkulace cca 4500,- za vytažení a přetěsnění 1 vstřiku s tím, že ten vytažený vstřik pošlou na stolici. - Bosch Diesel servis FrýdekMístek cena cca 4500,- ale za vytažení všech vstřiků + jejich test na stolici. - nakonec jsem to nechal dělat bývalého mechanika z Citroenu, bez testu na stolici jen přetěsnění za cca 1800,-, přetěsnil všechny 4 vstřiky. Zajímavá byla ta varianta toho Bosche, protože v ceně byl test všech vstřiků. Samozřejmě všude kde byl test a bylo by něco špatně, tak ta cena by šla nahoru a nejvíce v tom autorizovaném servise, protože oni to posílají do Bosche a všichni na tom mají marži. Citovat
Mathonik Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 1. uz som sa poucil a v aute uz neostava naozaj nic No neviem co urobim, nechce sa mi vyhodit 4500 zato ze to otestuju a popripade zistia ze problem je iba v utesneni. To radsej necam utesnit niekde za mensiu sumu a ak nepomoze (dufam ze sa tak nestane ) tak potom uvidim co urobim. Myslim ze tam je nafta okolo dvoch vstrekov takze to bude asi aj tak nieco stat Nasiel som tu na fore aj vela navodou ako to sam fixnut a utesnit ale do toho sa velmi nechcem pustat. Som sice strojar ale tak radsej nech to zrobi niekto kto sa do toho naozaj rozumie a ma s tym skusenosti... Citovat
Návštěvník Odesláno 16. březen 2021 Odesláno 16. březen 2021 Zdravím pánové. Tady všichni píšete jak je jednoduché vyměnit těsnění pod hlavu. Zrovna s tím mám problém. V servisu chtějí víc jak je cena auta. Prej s tím je strašně práce. Přitom okolo motoru je dost místa. Je to jak motor z vysavače. Mám Peugeot partner benzinovej rok asi 99. Citovat
Ferry Odesláno 16. březen 2021 Odesláno 16. březen 2021 A kam tento dotaz míří? Ano pro někoho to je jednoduché, pro někoho ne, někdo to zvládne za pár stovek, jinej dá servisu 5000. Takže na tento dotaz se dá jen poradit, pusť se do toho a nebo to dej do servisu. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 16. březen 2021 Odesláno 16. březen 2021 Něco víc o tom motoru, třeba i foto, nebo VIN Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.