Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, dnes jsem zjistil, že mi nehraje zadní repro. Nevím jak dlouho a jestli vůbec hrálo. Chtěl jsem kouknout jestli je vidět zapojení nebo zkusit na radiu jestli je zadní repro zapnuté a nějak se mi nic nedaří zadní zvuk jde pouze ze dveří. nemůžete poradit kde bych něco viděl nebo ták pojistka nebo co já vím. Repro bude určitě v pořádku tak chyba bude někde v zapojení myslím jen nějaká maličkost ale pro mě to je složitá operace. Dík

Odesláno

Ak mas system JBL tak to su subwofery. Oni nejako moc nehraju silno, skus dat vyssiu hlasitost a uvidis. Ak nebudu stale hrat tak potom je zosik v haji. Mne hrali trosku slabsie a tak som ich pripojil na mensi zosik 2x50w a teraz mam krasne basy aj pri nizsej hlasitosti. Predtym zacali hrat ked som mal hlasitost na 4 az 6 a to bolo uz dost nahlas. No neviem stale sa mi zdalo ze obycajna ochcavka hrala lepsie ako moje auto.

Odesláno

A to já ani ne :) Dokonce mi ji známý, který se už vozil v lecčem (vč. různých MB, BMW, atp.) i pochválil, že to hraje dost dobře. Nevím, nakolik to byla zdvořilost, ale já jsem spokojený.

Odesláno

Loud mam zapnute. Ale prisiel som na nieco ze ked mas zapnutu funkciu ovladanie hlasitosti podla rychlosti tak potom ovladanie gombikom je dost hrube. \\ked to vypnes tak ako keby si dokazal nastavit tu hlasitost jemnejsie. Mozno sa mi to len zda, ale je to tak. Inac ja osobne som bol trosku sklamany so zvukom, ale zas to nie je najhorsie. Chcelo by to postavyt viac aut vedla seba pustit tu istu nahravku na rovnaku hlasitost a videli by sme.

Odesláno

Tak jsem to dnes zkoušel a je možný, že zadní repro hraji těžko říct v autě je rachot a stěží se dá poznat jestli se do toho randálu zapojili i zadní. Zatím to nechám a až pojedu s něčím do servisu řeknu at se mi rovnou na to mrknou taky.

Odesláno

pisete ze to poslouhate na 2 ja normalne na 4, ale zadny zazrak to neni kdyz si chci vazne uzit hodbu tak posloucham na 22 myslite ze je mozne ze mam neco se zesikem? mam teke JBL

Odesláno

Jak psal Pagot,tak to mě taky celkem štve,to zesilování mám strašně skokový.... na 1 skoro neni nic slyšet a na 2 už si zase moc nepokecám se spolujezdcem....

Jo a nějak mi \"chroupe\" v levem předním repráku ve dveřích,nevíte čím to?

Odesláno
Původně zaslal: tessicz

pisete ze to poslouhate na 2 ja normalne na 4, ale zadny zazrak to neni kdyz si chci vazne uzit hodbu tak posloucham na 22 myslite ze je mozne ze mam neco se zesikem? mam teke JBL

22??? Nikdy jsem nešel přes 9, to byl už řev.

Odesláno

Asi záleží, jak máš seřízenej eqalizér...pokud to má člověk přebasovaný, tak pak je to neposlouchatelný....ale pokud se poslouchá vokální zpěv a hudba se sníženýma basama, tak by to mělo jít...ale vydržte tam, že...

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

Původně zaslal: tessicz

22??? Nikdy jsem nešel přes 9, to byl už řev.

Já jsem se dostal na 20 a už bych víc nešel myslel jsem že ohluchnu nebo se rozskočí auto. Ale fakt si nejsem jist jestli mi hrají i ty zadní repro???

Odesláno

No na mojom nejde viac ako 10 potom uz to fakt je na nevydrzanie. je zvlastne ako to kazde auto ma inac nastavene. Uz som aj pozeral ci na tom zosiku nie je nieco na nastavenie ale ee. Nic cim by som potocil. Ja som skusal tie zadne repro tak ze som odpojil vsetky repraky vo dverach a to tak ze som len odsroboval tie prechodky co su vo dverach a az potom som pocul ze zadne repra trosku basuju, ale bola to fakt slabota a to som mal hlasitost na 12 a potom bolo pocut basy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...