Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: mipr

Chci se zeptat jak vám stírá zadní stěrač. Taky vám zůstávají na skle \"hluché\" místa? Co s tím?

Chce jej trochu rozhýbat, trochu zatuhne v přítlaku na sklo kvůli bordelu na silnici.

Odesláno

Taky mi to dělá a najivně jsem si myslel že když koupim noví v Peugeotu tak to přestane.Ale kdepak pořát nadále nahoře nestírá.Už to tedy neřešim,dozadu vidim tak co :aut.

[upravil dne 1.3.2010 sekaj]

Odesláno

aj mne to robilo taky stredovy pas. kupil som novy stierac a chvilu to bolo ok. a teraz pustam trosku viac vody na to a je to bez problemov - necham to pretriet viac krat a stredova ciara nikde :P

Odesláno

strý i to nedělal, pak mi ho urvali. nový neorigo stíral jen spodní polovinu. Darovaný originál od kamaráda stírá na proužky, nějak v něm vaklá ta guma. na původním byla pěkně fest...tak nevím:myslim

Odesláno

Taky už jsem si stěrač pootáčel na tisícihranu. Pleskal při doběhu do plechu dveří pod sklem. Za boha jsem ho ale nemohl sundat, je to hliník přirezlý na ocel. Nakonec odskočil pod stahovákem. Podle mě má pružina od výroby malý přítlak, takže na vypouklém skle se stěrač nepřimáčkne. Uvažoval jsem kdysi dát tam stěrač z Oktávie II, ale stál děsný prachy a neměl jsem jistotu, jestli mají stejnou hřídelku. Pak jsem koupil v Halfords originál raménko a jakž takž to zase stírá. Musí ale k tomu být dost vody.

Odesláno
Původně zaslal: Velickin

Pak jsem koupil v Halfords originál raménko a jakž takž to zase stírá. Musí ale k tomu být dost vody.

presne tam som kupoval aj ja a s vodou je to ok.:papa

Ma zaujima ako spravit to aby sa mi stierac nedotykal o ten plech pod oknom, lebo to robi aj mne. a z aut som trosku amater, mozete to trosku popisat - nejaky postup pre amatera ako na to? dik.

Odesláno

Pro Mickyho99, jak sundat zadní stěrač? No, pěkně blbě:fnuk

1. Odklop plastový kryt matice - cca o 90 stupňů

2. Povol matici, ale nesundavej ji ze závitu, nech ji tak aby byla hřídelka schovaná uvnitř

3. Při velkém štěstí stěrač při viklání raménkem sundáš z hřídelky - k tomu ale z 99% nedojde

4. Nějakým způsobem napružit raménko směrem jako bys ho chtěl stáhnout (nejlépe malým stahovákem) a S CITEM klepat přes matku do hřídelky, jestli stěrač odskočí....

Osobně jsem se pokoušel to udělat asi 4x během roku a až na pátý pokus se mi to podařilo. Je to vopruz, ale taky mě štvalo to mlácení do dveří.

Odesláno

2 sekaj: ako som pisal, som fakt na auta amater ktory na to nema ani naradie poriadne a tak. takze taky navod ako mi napisal Velickin mi fakt pomoze. no ked budem na slovensku kde mam viac nastrojov tak to skusim nejak poriest.

2 Velickin: super, dakujem velmi pekne za navod. :super cez velku noc vyskusam. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...