mipr Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Chci se zeptat jak vám stírá zadní stěrač. Taky vám zůstávají na skle \"hluché\" místa? Co s tím? Citovat
shark734 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 hej, aj mne to vstrede stiera naprd...asi to bude tym ze tam nemam tu plechennu vystuhu gumicky(nebola tam ked som auto kupil) Citovat
paji307 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 mne stiera v pohode,....len sa nezastavuje na skle ale az na dverach Citovat
sekaj Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Určo to bude na 1000hranu či na kuželu tak ho pootoč. Citovat
paji307 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 dik......take jednoduche..ze ma to nenapadlo Citovat
Bohumil Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Původně zaslal: mipr Chci se zeptat jak vám stírá zadní stěrač. Taky vám zůstávají na skle \"hluché\" místa? Co s tím? Chce jej trochu rozhýbat, trochu zatuhne v přítlaku na sklo kvůli bordelu na silnici. Citovat
Pa.vlos Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 JJ, taky mi zůstává takovej pruh přímo uprostřed Citovat
sekaj Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Taky mi to dělá a najivně jsem si myslel že když koupim noví v Peugeotu tak to přestane.Ale kdepak pořát nadále nahoře nestírá.Už to tedy neřešim,dozadu vidim tak co . [upravil dne 1.3.2010 sekaj] Citovat
Pa.vlos Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Zřejmě je ramínko moc lehký.... jestli by nepomohlo ho trošku zatížit ( uprostřed ). Otázka je co na to motůrek:nevim Citovat
Micky99 Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 aj mne to robilo taky stredovy pas. kupil som novy stierac a chvilu to bolo ok. a teraz pustam trosku viac vody na to a je to bez problemov - necham to pretriet viac krat a stredova ciara nikde Citovat
twoolf Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 strý i to nedělal, pak mi ho urvali. nový neorigo stíral jen spodní polovinu. Darovaný originál od kamaráda stírá na proužky, nějak v něm vaklá ta guma. na původním byla pěkně fest...tak nevím:myslim Citovat
Velickin Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Taky už jsem si stěrač pootáčel na tisícihranu. Pleskal při doběhu do plechu dveří pod sklem. Za boha jsem ho ale nemohl sundat, je to hliník přirezlý na ocel. Nakonec odskočil pod stahovákem. Podle mě má pružina od výroby malý přítlak, takže na vypouklém skle se stěrač nepřimáčkne. Uvažoval jsem kdysi dát tam stěrač z Oktávie II, ale stál děsný prachy a neměl jsem jistotu, jestli mají stejnou hřídelku. Pak jsem koupil v Halfords originál raménko a jakž takž to zase stírá. Musí ale k tomu být dost vody. Citovat
Micky99 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: Velickin Pak jsem koupil v Halfords originál raménko a jakž takž to zase stírá. Musí ale k tomu být dost vody. presne tam som kupoval aj ja a s vodou je to ok. Ma zaujima ako spravit to aby sa mi stierac nedotykal o ten plech pod oknom, lebo to robi aj mne. a z aut som trosku amater, mozete to trosku popisat - nejaky postup pre amatera ako na to? dik. Citovat
Velickin Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Pro Mickyho99, jak sundat zadní stěrač? No, pěkně blbě 1. Odklop plastový kryt matice - cca o 90 stupňů 2. Povol matici, ale nesundavej ji ze závitu, nech ji tak aby byla hřídelka schovaná uvnitř 3. Při velkém štěstí stěrač při viklání raménkem sundáš z hřídelky - k tomu ale z 99% nedojde 4. Nějakým způsobem napružit raménko směrem jako bys ho chtěl stáhnout (nejlépe malým stahovákem) a S CITEM klepat přes matku do hřídelky, jestli stěrač odskočí.... Osobně jsem se pokoušel to udělat asi 4x během roku a až na pátý pokus se mi to podařilo. Je to vopruz, ale taky mě štvalo to mlácení do dveří. Citovat
robozv Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 tiez som premyslal o vymene zadneho stieraca za aero z VW Golf 5 alebo O II mo mysli ze by to asi nebolo najjednoduksie?! Citovat
Micky99 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 2 sekaj: ako som pisal, som fakt na auta amater ktory na to nema ani naradie poriadne a tak. takze taky navod ako mi napisal Velickin mi fakt pomoze. no ked budem na slovensku kde mam viac nastrojov tak to skusim nejak poriest. 2 Velickin: super, dakujem velmi pekne za navod. cez velku noc vyskusam. Citovat
georgegg Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 kluci dávaj na 106 stěrače z fábie kombi:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.