silver849 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Chcem kupit 307 SW a potreboval by som rady na co si mam dat pozor.Aky motor atd.Mam momentalne 406 Hdi Je to super motor.Ma 307 snim nejake velke problemy? Citovat
twoolf Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 motoricky pohoda, jen je 307 obecně trochu zlobivější Jenže, když ho milujseš, ... za mě pohoda, pohlídej km a běžný věci jinak dobrý ( jen bacha na FAP ) Citovat
silver849 Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Zo 406 som spokojny ale potrebujem combi.Zlobivejsi?Co take sa casto kazi?A co je s FAP-om.Nemam ho takze neviem. Citovat
stehla66 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 je to asi kus od kusu. Já s ním neměl žádný větší problém krom fapu. a jednou mi upadla kladka.zlomil se šroub. Ale origo šroub v obalu peugeot 129,-Kč a o bylo to. na starej šroub sem navařil matku a běh půl hoďky bylo vše cajk Citovat
robozv Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Ked 307 tak po facelifte su na nej vychytane muchy a ci diesel alebo benzin to je na tebe. Diesel 66kw ma jednoduksiu spojku a je udajne menej poruchovy motor. Citovat
twoolf Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 307 je samá elektronická serepetička ( v podstatě dost elektrikou nacpaný auto na původ z roku 2001 ) občas něco zazlobí, ale nic mimo míru. Kapitola sama pro sebe je dvouhmotový setrvačník ( jenže to je problém všech aktuálních dieselů ) a FAP ( známý zdroj hlášek antipolution fault ). Mám 307 skoro rok a 40tis. jsem spokojený, rozhodl jsem se dobře. Super vnitřní prostor, slušný kufr, design taky za 1. Občas si zazlobí nějaké čidlo, ale nic co by se nenechalo poladit svépomocí. Od vindání FAPu výrazně ubylo potíží. Motor znáš ( krom setrváku a FAPu ) v autě se smiř s BSI ( pokud ji taky nemáš ) a s přístupen naprd na většinu věcí na motoru ( turbo, egr,... ) jak říkám, mám ji rád a nedám ,leda za 5008 ale ta je mimo finanční možnosti Citovat
silver849 Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 66kW verzia sa my zda malo.Teraz mam 80kW a aj tak by som tm dal viac.Ake ma vlastne rozmery a hmotnost? Citovat
Otan Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Původně zaslal: silver849 66kW verzia sa my zda malo.Teraz mam 80kW a aj tak by som tm dal viac.Ake ma vlastne rozmery a hmotnost? Nu a já mám 66 kW, rok 2006 bez FAPu, maximální spokojenost, chrochtám blahem, zcela mi postačuje, má potah, ale to asi záleží, co od toho vozu očekává:, jak jezdíš apod. :papa Citovat
martin307 Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 mám ji rok a zatím bez poruchy a bez nějaké hlášky, akorát při chcípání píská asi setrvák, ale rok ten samej zvuk a nic víc. Najeto za rok cca 25tis Km. Citovat
juzzek Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 mam 307 break po facelifte 2005 66kw a zatial ziaden problem a vlastne sorry jeden ano a to zamok kufra inak pohoda a to ze 66kw je malo tak neviem mne staci ja som sa uz vyblaznil takze to mozno preto jazdim podla predpisov takze to urcite staci a fakt ber az tu po facelifte Citovat
twoolf Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 mam 79kw verzi, jede pěkně. běžně cca 6l/ 100 v zimě trochu víc. vypekl mě zatím akorát FAP ( předchozí majitel se moc nestaral ) jinak běžný servis. najeto cca 40tis za rok.Setrvák popiskuje, ale zatím ho nechám. Uvnitř prima prostor, slušný kufr. Na silnici je těžší než 406, Moje SW má dle TP cca 1500 pohotovost. Ergonomie taky good. Ze zlobivějších věcí jsme zapoměli zmínit páčky pod volantem - asi se dřív nebo později pokazí každému. Po FL je to prý lepší. Pokud můžeš, vyber model po FL. Já bych si 307 s tímhle motorem koupil určitě znova Citovat
silver849 Odesláno 2. březen 2010 Autor Odesláno 2. březen 2010 To ma tesi ze si ju chvalite.Dufam ze natrafim na nejaku dobru. Citovat
chup Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Ja mám asi 3 dni 307-mičku a je na nej pár vylepšení ako na mojej 406 z roku 2002. Tie páčky sú už vylepšené, sú tvrdšie dá sa už v pohode aj zablikať má to dve polohy. Uvidíme časom. Placu je v nej tak isto a do výšky ešte viac ako v 406. Display k palubnému počítaču je pod oknom to je lepšie pre oči, netreba tak zaostrovať. Zdá sa mi trochu hlučnejšia ale to možno robí aj to že je to kombi na rozdiel od 406, viac počujem odvalovanie kolies. Auto je to celkovo tvrdšie, podvozok aj sedačky ale je aj tak pohodlné, sedí sa mi výborne. Jazdné vlastnosti majú podobné, aj ergonómia na mieste vodiča mi vyhovuje. Nemusel som sa dloho s autom zoznamovať. Po pár metroch so bol ako doma. Zatial ho mám krátko, takže iba tolko. Teraz sa dva dni jedujem s napolovaním MP3, nechce mi to rádio RD4 načítať ale ani prehrávač doma. V DVDčku to funguje a vtých dvoch ani prd. Či to nerobí premenlivý dátový tok:myslim Citovat
Iceman1980 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Musíš mít RD4 co podporuje MP3 Poznáš to tak že je nad šachtou pro CD bílý nápis MP3 Citovat
Hary Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Kup klidně i 1,6 benzin, ten motor je skvělý, za pět let žádný problem najeto 100000km,spotřeba kolem 7,2l, zima,leto, Chorvatsko v pěti s plným kufrem a nonstop klima za 7,3 2 400km.Auto je před F.L.05 SW Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.