Scorion Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Tak to už je fakt mazec ...Kdybych mohl stahovat z rapidshare, což nemůžu, píše mi to, že jsme už něco stáhl, přitom ne... JInak bych Vám to stáhnul a dal někam na ftp.. Citovat
Scorion Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Stáhl jsem a reupnul jinej: http://www.valenta.ic.cz/jbed.zip Citovat
mr.SM Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 No jo, vim ze nasi IT nejsou nic moc, neumej ani zabezpecit sitove ucty. Musi existovat prece nejaka moznost jak s tim vychcat... Treba ne Email na seznamu se clovek dostane ale na spoluzaky uz ne... Citovat
mr.SM Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 Původně zaslal: Scorion Stáhl jsem a reupnul jinej: http://www.valenta.ic.cz/jbed.zip JJ tak to mi slo stahnout. Ted kdy jsi byl tak hodny a mohl mi tak hodit i jimma? Jelikoz se nemuzu nikde dokousat k tomu abych ho odtud sosnul... Citovat
Scorion Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Tam je asi zakázaný přístup přímo na tu stránku. Co Vám to píše, když najedete například an spolužáky ? Pokud by byl problém jen v DNS, tak by se tam dalo dostat skrz IP stránky. Citovat
mr.SM Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 Původně zaslal: Scorion Tam je asi zakázaný přístup přímo na tu stránku. Co Vám to píše, když najedete například an spolužáky ? Pokud by byl problém jen v DNS, tak by se tam dalo dostat skrz IP stránky. Váš požadavek byl zamítnut z důvodu zakázaného obsahu v kategorii: \"Social Networking\". Citovat
Scorion Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Tak tady je ten Jimm: http://www.valenta.ic.cz/Jimm.jar Pardon, upravil jsme link, dal jsme tam ftp misto http [upravil dne 27/2/10 Scorion] Citovat
mr.SM Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 Jo tak jimm stahnutej,ale ten prvni odkaz na emulator se mi stahnul ale nebezi mi to tady. Doma jsem pouzival Sjboy Emulator, snazim se ho tu nekde sosnout ale nechce me to na fora pustit... Uz jsem ho nasel, tak ted to jdu odzkouset... Takze SJBOY Emulator nerozchodim, jelikoz se potrebuje naistalovat do registru, coz me zase nepusti. Spolehal jsem ze bude stacit ho nainsatlovat na flashku... Takze je to asi beznadejny... [upravil dne 27.2.10 mr.SM] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Zkus stahnout QIP, rozbal ho na flashku, změň odchozí port a server, je jich tam více, je to v nastavení připojení, možná ti to pojede Citovat
mr.SM Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 Tak jsem to zase nerozchodil ani pres QIPa... Uz me ani nic jineho nenapada... [upravil dne 27.2.10 mr.SM] Citovat
mr.SM Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 Mam jeste jeden dotaz - existuje nejaky modulator java ktery se nebude chtit zapsat do registru systemu? Citovat
Scorion Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 To nevím, ale zkusil bych tu vzdálenou plochu Citovat
Berkoff Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 vzdalenou plochu bych neskousel, skus: www.logmein.com, funguje vsude, pozor je to anglicky, jen pro trosku otrkanejsi uzivatele, vyuzivam hojne, je tam aes-128 bit kryptovani. Jinak asi jednodussi by bylo otevrit google, dat hledat \"free proxy\", az to najdes, dopln to do prohlizece, pokud mas moznost, restartuj pc, a po restartu vitej do sveta neomezeneho internetu. Nejdriv si ale zkontroluj, jestli v pc nemas nainstalovany prohram co hlida co pises, a jake stranky oteviras, neni to dlouho co jsme takovydle spiony videli na jedom MeU, nemluvim o tom ze firmy tydle spiony davaji normalka .... Citovat
mr.SM Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 Původně zaslal: Scorion To nevím, ale zkusil bych tu vzdálenou plochu Jj budu na to muset pokoukat, pohledam navod. Akorat doufam ze to bude fungovat... Takze myslim ze tento odkaz by mi mohl pomoct jak to nastavit: http://www.ovsem.net/windows-xp/vzdalena-plocha-ve-windows-xp/ Snad to klapne zitra odzkousim... [upravil dne 27.2.10 mr.SM] Citovat
Berkoff Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 plocha ti neprojde, je to na jinem portu nez 80, a myslim ze jiny nez 80 nerozbehas. nic, skus uvidis, jinak to logmein.com je taky jakoby vzdalena plocha, jen pres prohlizec, neni to tak nebezpecny jako todle, doma si zalozis ucet, dej si free, nainstalujes klienta, mno a pak v praci se prihlasis na ww.logmein.com, a mas vzdalenou plochu, akorat v prohlizeci, a muzes tam mit tech pc vic kazdopadne dyby ti to neslo pres tu klascickou vzdalenou plochu, skus i tu proxy. Citovat
budvar Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Původně zaslal: mr.SM TO Scorion: Nemuzu mit mobil v praci, pokud by to slo, tak bych neresil pripojeni pres PC... Tak to ti nepomůže už nic... Beru, je to jejich přístup k internetu tak i když sou na palicu, maj na to právo. Já mám svůj notebook s vlastním internetem a je to. Tuhle cestu ti těžko může někdo zakázat, ale pokud nemůžeš mít u sebe ani mobil a seš ochotnej tu hru s nima hrát, na kterou nemaj právo, tak seš asi fakt vězeň. a nepomůže ti bohužel nic. Chápu, že dneska je to s prácou na prd, ale všecko co si člověk nechá líbit by mělo mít svý meze... Citovat
mr.SM Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 TO BERKOFF: Takze http://www.logmein.com neuspesne, nejde nacist tato stranka. Mno vyzkousim free proxy TO BUDVAR: No jo obcas si jako vezen pripadam (ale ma to i svy vyhody toto povolani), ale to je na dlouhou polemizaci. Jednoduse a receno muj nazor je ten ze v dnesnim svete je kazdy vezen, a to nemusi byt zavrenej v base. Takze free proxy me nepusti zase pres router na ministerstvu spravedlnosti. KUA:bacha:bacha:bacha [upravil dne 27.2.10 mr.SM] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Jediná možnost je surfovat na mobilu a Jmm ti tam pojede taky, ovšem pouze do té doby než ti mobil seberou Citovat
mr.SM Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 Hurvajzi no to je prave to ze ho nemuzu mit u sebe, mame rusicky a detektory mobilniho signalu... Citovat
AnotherOne Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Na vzdialenú plochu je výborný TeamViewer, netreba nič inštalovať, dokáže obísť aj firewall. www.TeamViewer.com Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.