golias Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 hojte, máte někdo zkušenosti s touhle firmouhttp://www.fapoff.cz/. Klady,zápory, ceny, jednání. Jak rychle to proběhne, je-li to nějak znát na autě. atd... Kdyžtak aji pisněte co máte za auto. Mám 807 2.0 hdi fap díky Citovat
Haryk Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 je tady toho hafo stačí hledat,tady přímo mně to zrušili a spokojenost jednání za 1 Citovat
foxo Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 no nic az tak. Vykon ti to zvysi tak nanajvis ten kW (co ma motor bez fapu). Vyhoda je v tem, ze nemas stym starost, pac fap vyzaduje pozornost... Precitaj si tu stranku tej firmy, a zistis vyhody... Citovat
golias Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 o výkon mi vůbec nejde, jde mi o to, že mám nahrkaný 166000km a filtr je původní,tak bych ho chtěl dát za včasu do řiti. A chtěl jsem vědět jestli náhodou nemá s tou firmou negativní zkušenosti, že by se mu něco rozesralo. [upravil dne 11/3/10 golias] Citovat
Laďa Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Zatím jsem tady na foru našel jen dotazy anebo , že si FAP u nich už někdo nechal odstranit. Ale nikdo již nepíše jestli je stále vše v pořádku, nebo jestli má někdo problémy ať už jízdní vlastnosti, čidla nebo nějaké hlášky. Taky ještě nikdo nenapsal jak dopadl na emisích, protože auto od výroby s FAPem a auto bez má každé jiné hodnoty. Takže ve zkratce se tady nedozvíš nic jiného než jen že někdo má odstraněný a druhý zase ne. Citovat
majty Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Mozna to bude tim ze nikdo problem zatim nema... tak proto nikdo nepise Citovat
Laďa Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 I to je možné. Jen jsem reagoval na dotaz. Citovat
golias Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 Psal jsem na email jednomu členovy co má taky 807ku s odstraněným fapem a napsal mi toto: dělali to v Bystřici pod Perštýnem někde je i odkaz ,problémy žádný, hlučnost stejná spotřeba malinko dolů, hlavně nehlásí poruchu a je pokoj vykuchání na počkaní cca 2hoďky, mě to přišlo na 4 teď už 5litrů jediný co teď hlásí :dolít aditivum , doliju do nádržky naftu a nechám vymazat na diag. Citovat
wojtěch Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 tak já ho mám z 307 ven asi necelý rok a zatím žádná hláška nic jenom když to napíchnete na diagnostiku tak vám to tam vypíše myslím 3 chyby ale jinak nic ty chyby ničemu nevadí.. Citovat
Laďa Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 No asi neměli moc kšefty, protože vloni chtěli 8 000,-Kč. Teď těch 5 000,-Kč je přijatelnější. Citovat
simas Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 ja ho mam na jenom aute venku od leta, a zadny problem auto nehlasi, ani na emisich. Jinak uprava na pockani, a vse to spociva v tom, ze fap vytahnou, vymlati kladivem a majzlem jeho obsah, daji zpet a vypnou to v Fap-BSI. [upravil dne 11/3/10 simas] Citovat
sekaj Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Mam ho skoro rok venku a můžu říct že zatim naprosto v pohodě,žádná hláška atd.Krom práce těch dvou mladíku,kteří mi sku.... teflonovej ó kroužek na turbu a špatně poutahovali sponky na FAPu,který jsem následně musel přetáhnout a vše očistit od sazí,jsem byl s přístupem Karla spokojenej.Jinak jak se tu píše o snížení spotřeby tak to nepozoruji.Musim Karlovi . [upravil dne 11.3.2010 sekaj] Citovat
golias Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 a nechávali jteho ho vyndat preventivně nebo byli nějaké potíže? Citovat
sekaj Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Preventivně.Prý jsem ho měl čistý jak slovo boží.Zato teť se mi klidněji spí. Citovat
golias Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 no já nevím jak je čistej, ale asi moc nebude, budu potom taky klidnější. Citovat
simas Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 me zacalo blbnout auto ale nakonec to byl DRV ventil ktery mi tam zrovna vymenily. Jinak jsem ho pry mel ucpany tak do tretiny, ale pripadlo mi to divne protoze jsem z autem najezdil asi 50t aniz by tam byla nadrzka na aditivum (po nehode praskla a nechtela se mi kupovat nova). za celou dobu auto nespadlo do nouzaku jen svitila kontrolka FAPu na palubce, az potom zacalo zdechat-spatny DRV ventil. Ale kontrolka sviti dodnes, u aut bez MUX nejde vypnout diagnostikou. Citovat
APOFIS Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Mě to při 140 000 km hlásilo,že ho mám ucpanej.Vykuchali mě ho a vše bez problémů.A všechny moje otázky ohledně auta šéf ochotně zodpověděl . Citovat
Haryk Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Původně zaslal: Laďa No asi neměli moc kšefty, protože vloni chtěli 8 000,-Kč. Teď těch 5 000,-Kč je přijatelnější. loni květen jsem dal 4000, FAP zadělanej spíš ucpanej, teď pohoda a ani nečoudí howk. Jo a ještě nastavil světla na dení svícení [upravil dne 11/3/10 Haryk] Citovat
simas Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 musim potvrdit ze jednani sefa je vyborne, jednak vsechno vysvetlil, a taky me odvezl do mesta na obed a dal mi telefon ze mam zavolat aby me odvezl zpet. Zpet jsem uz ale dosel. Bylo to asi 45minut o dilny. Kluci (cca 20roku) co to opravovali taky ochotni, sice malo dotahly vyfuk, ale po zkusebni jizde jak zacal klepat tak ochotne opravili. Nez spatne dotazene, bych spis rekl ze nezapadl uplne do sebe a sedlo to az zkusebni jizdou. A muzu vam rict ze po 150km jizde v nouzaku, jsem si potom cestu domu radne vychutnal. Jinak dlouhodoba spotreba tak o 0.5l/100km nizsi a tah urcite lepsi. Jen co budou penizky a hlavne cas pujde FAP ven i z druheho auta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.