Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Každá špína na každém skle láme každé světlo. Potíž u xenů je v tom, že 1. jde o jiné vlnové délky, tedy o jiné úhly lomů, 2. vzhledem k vyšší intenzitě světla jsou i ty \"polámané\" toky podstatně intenzívnější.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

vlakno jsem nečetl , jen postřeh z minuleho týdne kdy jsem jel na sraz do svk, za brnem mě čapli dopravaci , byl jsem jeste svoji 406 a pro doklady si ke mně prisel rovnou do auta ,mrkl se na korektni kolečko a řekl at otevřu kapotu , jsem mu řekl že jestli je to kvuli HID sade tak že ji přiznavam bez mučení . Prej maj ted nařizeno to vyfotit, jednak to kolečko jednak motorovy prostor a naraznik a taky jak to auto sviti a posilaji to do spravniho řízení.

Né. že bych Ti to přál, ale na jednu stranu jsem rád, že po těch \"HIDkách\" konečně jdou. Už jich mám za tuhle zimu plný zuby:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Este mi tu nikto nepovedal ci je problem ked xenony dorabane mam a mam rucne nastavovanie vysky svetlometov ale xenony mam v TP :myslim

Po správnosti je takáto kombinácia nemožná no platí že ak sú napísané v TP tak sú povolené.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...