AnotherOne Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Špina na skle láme silné svetlo xenónov a to potom oslňuje. Citovat
Y2K Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Este mi tu nikto nepovedal ci je problem ked xenony dorabane mam a mam rucne nastavovanie vysky svetlometov ale xenony mam v TP Citovat
Ravel Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: AnotherOne Špina na skle láme silné svetlo xenónov a to potom oslňuje. hm, tak to se ještě rozmyslim. Citovat
Edison Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Každá špína na každém skle láme každé světlo. Potíž u xenů je v tom, že 1. jde o jiné vlnové délky, tedy o jiné úhly lomů, 2. vzhledem k vyšší intenzitě světla jsou i ty \"polámané\" toky podstatně intenzívnější. Citovat
MJSytic Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: Pe.Tr vlakno jsem nečetl , jen postřeh z minuleho týdne kdy jsem jel na sraz do svk, za brnem mě čapli dopravaci , byl jsem jeste svoji 406 a pro doklady si ke mně prisel rovnou do auta ,mrkl se na korektni kolečko a řekl at otevřu kapotu , jsem mu řekl že jestli je to kvuli HID sade tak že ji přiznavam bez mučení . Prej maj ted nařizeno to vyfotit, jednak to kolečko jednak motorovy prostor a naraznik a taky jak to auto sviti a posilaji to do spravniho řízení. Né. že bych Ti to přál, ale na jednu stranu jsem rád, že po těch \"HIDkách\" konečně jdou. Už jich mám za tuhle zimu plný zuby:bacha Citovat
pastorek Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: Y2K Este mi tu nikto nepovedal ci je problem ked xenony dorabane mam a mam rucne nastavovanie vysky svetlometov ale xenony mam v TP Po správnosti je takáto kombinácia nemožná no platí že ak sú napísané v TP tak sú povolené. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.