Demo Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Zapojit to pres relatka - to je to nejmensi... Citovat
wooody Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 já mám 80/100 už rok a všechno ok.... a to mám ty šmejty elty obě za 250 Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Původně zaslal: wooody já mám 80/100 už rok a všechno ok.... a to mám ty šmejty elty obě za 250 A nic si neprerabal ? Jako keramicku peticu, relatka, alebo kable ? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 A demo nepochopil som tu regulaci Keby to bolo take jednoduche, tak je to bomba. Je tie 80/100 by som vyuzil cisto iba mimo mesta, co je v mojom pripade s peugeotem vubec ne casto ... Citovat
Qcko Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 80/100 ti akurat mozu roztopit alebo zdeformovat svetlomet po case, ale inak ziadna uprava nie je treba... a co sa ti nepozdava na 55/60? Nesvieti to zle, nemas cire svetla, s tym sa treba zmierit ...otestuj a mas, za 6,6e to mas jedno:roll Citovat
Demo Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Lubk0 - zapojeni pres rele jsem myslel jen zapinani svetel... Jinak spatnou svitivost bych resil, pokud jde vymenit kryt svetla, tak shodit dolu a parabolu nechat znovu pokovit a popr. nove sklo. Citovat
Marlin Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: Šalda Nevím proč rušit origo xenony, origo xenony mě oslňují jen asi u 10% aut, kdežto vymr.... HID oslňují u 90% aut;) Myslim ze marlin narazal na to, ze i nektere origo xenony maji oznaceni HID, a napsal si ze to do aut nepatri jop, oni de facto vladtně všechny xenonové výbojky jsou HID. Origo i neorigo. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Tak ja tie ziarovky skusim, ale ako som sa i inde docital, tak cez rele, lebo uz som cital aj o odpalenych spinacoch. Nejak tento polrok budem riesit kupu origo pouzitych Valeo svetlmometov, pretoze ted tam mam cca pol rocne neoriginaly ... Nesvietia moc dobre, NigtBreakeri to ciastocne vyriesily, ale predsa Ked uz budem mat doma spet valea, tak na skusku hodim do tych druhovyrobnych svetiel 100/80 Watt ... A necham to tam par mesiacov. Pokial sa zacne parabola topit, tak sa na to vykaslem, hodim tam valeo svetla, a budem jazdit dalej s Nightbreakermi, pokial sa to neroztopi v tych druhovyrobnych shitoch, tak valea to vydrzat musia Inak otazka, myslite si ze by sa dalo na 306 kovych svetlach po facelifte oddelit nejako to sklo predne ? Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Scratch OK, kdyz sundat hid z cirych svetel, tak rovnou sundat vsechny posrany fabie ze silnic.... Copak všechny fóbie mají HIDy? nemaji, ale oslnuji i s obycejnyma zarovkama, a oslnuji skoro vsechny.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 BOSSCZ: ano, potrefena husa, na kterou ale nikdo neblika......to je to o cem mluvim, firemni fobie, a oslnuji i kdyz je mas vice sklopeny, to mi nevymluvis, mel jsem tuhle mr*ku taky jako sluzebni, nastesti jsem se ji vcas dokazal zbavit druha vec, origo xenony v audi taky sviti jako prase a nikdo to neresi. bohuzel policejni kontroly jsou zpusobeny dementy, co si to dali na facka a na dalsi neciry svetlomety.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Lubk0 Ferda, to je otazne. Myslis 100 W ziarovky ? Skoro jo, myslim 80W. Doporučuju ti koupit si k tomu sadu nových světel do zásoby a taky hasící přístroj:D, ono až těma drátkama poteče 8 A místo 4 A tak budou asi pěkně topit, a pak až to chytne to bude taky dobře oslňovat:D [upravil dne 28/2/10 Radek Hurvajz] Citovat
sromo Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Původně zaslal: Benžík Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Lubk0 Ferda, to je otazne. Myslis 100 W ziarovky ? Skoro jo, myslim 80W. Prosimta, len mi vysvetli jedno. Vsade som nasiel len H4 s vykonom 100/80W, pokial som tomu spravne pochopil maju 100W/80W ... Kedy je tych 80 a kedy 100 ? Inak som nasiel take kusky od 3,3 Eura ... Otazka je ci to nieco este nespravi zo svetlometom H4 mají dvě vlákna 80W potkávací 100W dálkový Běžně mají být 55/60W. Se světlometem ty 80/100 nejspíš nic neudělají, možná rychlejš \"vyslepne\", ale možná se trošku vypálí patice (konektor) žárovky. Může se vypálit třeba i spínač světel, nebo něco jinýho, přes co teče proud do těch žárovek. [upravil dne 27/2/10 Benžík] [upravil dne 27/2/10 Benžík] Hlavne pokud das ty 100w do auta ktery maji plast misto skla tak se rospousteji a dokřiví ti to lampy je to vyskousene:super Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Radek Hurvajz, sromak Woody napsal, ze ich ma v te same 306 tce uz rok, a nic se neroztopilo To mi jako fakt zatial staci Radek ked si si precital, budem tam davat rele a hrubsie kable, s keramickou peticou ... Rele stoja 2 Eura, sada 2 keramickych petic 2,5 eura, hrubsie kable do MAX 1 Eura a ziarovky 3,30 Eura za kus A ako som napsal zase inde, budem to tam davat, az ked kupim ine svetla ... A vyskusam to na tych, co tam mam teraz Citovat
Benžík Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Měl jsem to ve 405, tak jak píše Lubko. Konektory žárovek byl jedinej problém. Svítilo to pěkně, žárovky vydržely nejdýl tak rok. Měl jsem to připojený rovnou k alternátoru, ten svazek kabelů kterej jsem si na to udělal ještě mam doma, vyndal jsem to, aby to bylo v původnim stavu. Od altíku k relátkům, pojistce a k prvnímu světlu 4mm vodiče, od něj ke druhýmu 2,5mm. Kostry stejně tak. Ovládání relátek jsem připojil k původní patici žárovky. Předek světel byl skleněnej. [upravil dne 28/2/10 Benžík] Citovat
dobrmik Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 no mám ve 406 na dálky taky 80W a nic jsem nepocítil....:super Citovat
Čeněk Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Naklápění xenonů tady na internetu jeden borec vyřěšil docela zajímavě a to asi ve stylu: tak jim s tím po zapnutí zahejbej, ať mají policajti radost :D http://www.cybertronic.vyrobce.cz/naklapeni_svetel.php Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 vlakno jsem nečetl , jen postřeh z minuleho týdne kdy jsem jel na sraz do svk, za brnem mě čapli dopravaci , byl jsem jeste svoji 406 a pro doklady si ke mně prisel rovnou do auta ,mrkl se na korektni kolečko a řekl at otevřu kapotu , jsem mu řekl že jestli je to kvuli HID sade tak že ji přiznavam bez mučení . Prej maj ted nařizeno to vyfotit, jednak to kolečko jednak motorovy prostor a naraznik a taky jak to auto sviti a posilaji to do spravniho řízení. Citovat
Harlley Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Měl jsem xenony necelý rok,sice fajn světlo ale projekce na zem na prd dělalo to takové tmavší fleky,když jsem je měl dolu a když jsem je nastavil vejš tak to bylo na prd pro ostatní.Možná už na prd paraboly.A jelikož jezdim na slovensko a tam už by to bylo asi za víc než u nás tak jsem je sundal a vrátil se k halogenu a nejak mi to neva,už bych to tam nedal.Pokud bydu chtít xenony tak holt koupím auto co je má z výroby,Přestavbovka je na prd. Citovat
Ravel Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: f3Rd@ Mam na aute cocky i ostrikovace, cili na prvni pohled by me stopovat nemeli. Proč pořád ostřikovače? prosím o vysvětlení, já je nemám a HID chci taky na 807 namontovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.