Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: wooody

já mám 80/100 už rok a všechno ok.... a to mám ty šmejty elty obě za 250

A nic si neprerabal ? Jako keramicku peticu, relatka, alebo kable ?

Odesláno

A demo nepochopil som tu regulaci :)

Keby to bolo take jednoduche, tak je to bomba. Je tie 80/100 by som vyuzil cisto iba mimo mesta, co je v mojom pripade s peugeotem vubec ne casto ...

Odesláno

80/100 ti akurat mozu roztopit alebo zdeformovat svetlomet po case, ale inak ziadna uprava nie je treba... a co sa ti nepozdava na 55/60? Nesvieti to zle, nemas cire svetla, s tym sa treba zmierit :D

...otestuj a mas, za 6,6e to mas jedno:roll

Odesláno

Lubk0 - zapojeni pres rele jsem myslel jen zapinani svetel...

Jinak spatnou svitivost bych resil, pokud jde vymenit kryt svetla, tak shodit dolu a parabolu nechat znovu pokovit a popr. nove sklo.

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Původně zaslal: Šalda

Nevím proč rušit origo xenony, origo xenony mě oslňují jen asi u 10% aut, kdežto vymr.... HID oslňují u 90% aut;)

Myslim ze marlin narazal na to, ze i nektere origo xenony maji oznaceni HID, a napsal si ze to do aut nepatri :)

jop, oni de facto vladtně všechny xenonové výbojky jsou HID. Origo i neorigo.

Odesláno

Tak ja tie ziarovky skusim, ale ako som sa i inde docital, tak cez rele, lebo uz som cital aj o odpalenych spinacoch.

Nejak tento polrok budem riesit kupu origo pouzitych Valeo svetlmometov, pretoze ted tam mam cca pol rocne neoriginaly ... Nesvietia moc dobre, NigtBreakeri to ciastocne vyriesily, ale predsa :)

Ked uz budem mat doma spet valea, tak na skusku hodim do tych druhovyrobnych svetiel 100/80 Watt ... A necham to tam par mesiacov. Pokial sa zacne parabola topit, tak sa na to vykaslem, hodim tam valeo svetla, a budem jazdit dalej s Nightbreakermi, pokial sa to neroztopi v tych druhovyrobnych shitoch, tak valea to vydrzat musia :P

Inak otazka, myslite si ze by sa dalo na 306 kovych svetlach po facelifte oddelit nejako to sklo predne ?

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Scratch

OK, kdyz sundat hid z cirych svetel, tak rovnou sundat vsechny posrany fabie ze silnic....

Copak všechny fóbie mají HIDy?

nemaji, ale oslnuji i s obycejnyma zarovkama, a oslnuji skoro vsechny....

Guest Scratch
Odesláno

BOSSCZ: ano, potrefena husa, na kterou ale nikdo neblika......to je to o cem mluvim, firemni fobie, a oslnuji i kdyz je mas vice sklopeny, to mi nevymluvis, mel jsem tuhle mr*ku taky jako sluzebni, nastesti jsem se ji vcas dokazal zbavit :D

druha vec, origo xenony v audi taky sviti jako prase a nikdo to neresi. bohuzel policejni kontroly jsou zpusobeny dementy, co si to dali na facka a na dalsi neciry svetlomety....

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Ferda, to je otazne. Myslis 100 W ziarovky ?

Skoro jo, myslim 80W.

Doporučuju ti koupit si k tomu sadu nových světel do zásoby a taky hasící přístroj:D, ono až těma drátkama poteče 8 A místo 4 A tak budou asi pěkně topit, a pak až to chytne to bude taky dobře oslňovat:D

[upravil dne 28/2/10 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Benžík

Ferda, to je otazne. Myslis 100 W ziarovky ?

Skoro jo, myslim 80W.

Prosimta, len mi vysvetli jedno.

Vsade som nasiel len H4 s vykonom 100/80W, pokial som tomu spravne pochopil maju 100W/80W ...

Kedy je tych 80 a kedy 100 ?

Inak som nasiel take kusky od 3,3 Eura ...

Otazka je ci to nieco este nespravi zo svetlometom

H4 mají dvě vlákna

80W potkávací

100W dálkový

Běžně mají být 55/60W. Se světlometem ty 80/100 nejspíš nic neudělají, možná rychlejš \"vyslepne\", ale možná se trošku vypálí patice (konektor) žárovky. Může se vypálit třeba i spínač světel, nebo něco jinýho, přes co teče proud do těch žárovek.

[upravil dne 27/2/10 Benžík]

[upravil dne 27/2/10 Benžík]

Hlavne pokud das ty 100w do auta ktery maji plast misto skla tak se rospousteji a dokřiví ti to lampy je to vyskousene:super

Odesláno

Radek Hurvajz, sromak

Woody napsal, ze ich ma v te same 306 tce uz rok, a nic se neroztopilo :) To mi jako fakt zatial staci :D

Radek ked si si precital, budem tam davat rele a hrubsie kable, s keramickou peticou ... Rele stoja 2 Eura, sada 2 keramickych petic 2,5 eura, hrubsie kable do MAX 1 Eura a ziarovky 3,30 Eura za kus :)

A ako som napsal zase inde, budem to tam davat, az ked kupim ine svetla ... A vyskusam to na tych, co tam mam teraz :P

Odesláno

Měl jsem to ve 405, tak jak píše Lubko. Konektory žárovek byl jedinej problém. Svítilo to pěkně, žárovky vydržely nejdýl tak rok. Měl jsem to připojený rovnou k alternátoru, ten svazek kabelů kterej jsem si na to udělal ještě mam doma, vyndal jsem to, aby to bylo v původnim stavu. Od altíku k relátkům, pojistce a k prvnímu světlu 4mm vodiče, od něj ke druhýmu 2,5mm. Kostry stejně tak. Ovládání relátek jsem připojil k původní patici žárovky. Předek světel byl skleněnej.

[upravil dne 28/2/10 Benžík]

Odesláno

vlakno jsem nečetl , jen postřeh z minuleho týdne kdy jsem jel na sraz do svk, za brnem mě čapli dopravaci , byl jsem jeste svoji 406 a pro doklady si ke mně prisel rovnou do auta ,mrkl se na korektni kolečko a řekl at otevřu kapotu , jsem mu řekl že jestli je to kvuli HID sade tak že ji přiznavam bez mučení . Prej maj ted nařizeno to vyfotit, jednak to kolečko jednak motorovy prostor a naraznik a taky jak to auto sviti a posilaji to do spravniho řízení.

Odesláno

Měl jsem xenony necelý rok,sice fajn světlo ale projekce na zem na prd dělalo to takové tmavší fleky,když jsem je měl dolu a když jsem je nastavil vejš tak to bylo na prd pro ostatní.Možná už na prd paraboly.A jelikož jezdim na slovensko a tam už by to bylo asi za víc než u nás tak jsem je sundal a vrátil se k halogenu a nejak mi to neva,už bych to tam nedal.Pokud bydu chtít xenony tak holt koupím auto co je má z výroby,Přestavbovka je na prd.

Odesláno

Mam na aute cocky i ostrikovace, cili na prvni pohled by me stopovat nemeli.

Proč pořád ostřikovače? prosím o vysvětlení, já je nemám a HID chci taky na 807 namontovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...