punkac Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 človeče to se mi stalo taky, byla určitě do -40°C a moc to nestříkalo, když jsem to platil, málem mi vypadly oči z důlků, za 5 litrů na pumpě jsem dal 255 Kč V Německu jsem bral nějaký koncentrát o obsahu jeden litr za 5€ od firmy Würth, dolil jsem to vodou z WC a bylo to nebe a dudy asi jako kvalita Shellu v DE a v CZ Citovat
Ferry Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: foxo mne i pri -10 islel po 30 sekundach teply vzduch na okna, takze namraza na okone rychle zmyzela. Mam zato, ze to je vykurovane elektrikou, inac by to nebylo mozne, pac motor sa zehreje tak po 8 - 10 km, a olej okolo 15km A já mám za to, že je vzadu na hlavě teplovodní výměník výfukových plynů první teplé \"věci\" na autě HDIcka maji elektrickou topnou spiralu v kabine hned za ventilatorem, takze to fakt ohriva vzduch elektricky Citovat
Hadra Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Já to teďka dělám tak, že ráno vstanu, jdu nastartovat auto a zapnout HI, potom se jdu oblíkat a když za 15 minut vypadnu z baráku, tak je v autě relativně teplo. Ale stejně se to roztopí až za jizdy. Fábka 1.2 je v tomhle směru daleko lepší, ta topí hned jak člověk ujede 500m Citovat
MilanF1 Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Já tedka mohu říci, že P309 mi topil o něco více, ale až po výměně radiátoru (ten vypadal , ale ta práce byla hrozná). P306 taky topí, jezdím skoro každý ráno na nádraží cca 6 km, po půlce cesty to fouká vlažné, před nádražím už je to teplé (spíše příjemné na ruce a na vyhřátí kulicha, než si ho narazím na hlavu ). Takto to fouká o teplotách okolo -8°C, možná výměnou radiátoru by to hřálo více, má natočíno skoro 240 000 km. No, možná by mi to foukalo více teplé, ale já motor v té zimě nad 2 000 otáček nepouštím. Citovat
309GT Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Mě to topí takřka okamžitě,nastartuju,pustím topení na hohy a okno a než oškrábu okna tak je v autě docela příjemně (cca do 3 minut).Auto je Peugeot 309 v benzínu Citovat
MilanF1 Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Tak já parkuji v garáži, ale nevytápěný, tudíž skoro stejně stupnů jako venku (nemusím ale škrábat okno). Takže jenom vyjedu z garáže, zavřu ji a hned jedu směr nádraží. Auto mi skoro neběží na volnoběh. Kdybych ráno chtěl, tak si tam dojdu dříve a nechám ho 10 minut blafat a ono se prohřeje, ale kdyby se tak člověku chtělo ven 2x ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.