Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

človeče to se mi stalo taky, byla určitě do -40°C a moc to nestříkalo, když jsem to platil, málem mi vypadly oči z důlků, za 5 litrů na pumpě jsem dal 255 Kč :grr

V Německu jsem bral nějaký koncentrát o obsahu jeden litr za 5€ od firmy Würth, dolil jsem to vodou z WC a bylo to nebe a dudy

asi jako kvalita Shellu v DE a v CZ

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Původně zaslal: foxo

mne i pri -10 islel po 30 sekundach teply vzduch na okna, takze namraza na okone rychle zmyzela. Mam zato, ze to je vykurovane elektrikou, inac by to nebylo mozne, pac motor sa zehreje tak po 8 - 10 km, a olej okolo 15km

A já mám za to, že je vzadu na hlavě teplovodní výměník výfukových plynů ;) první teplé \"věci\" na autě :)

HDIcka maji elektrickou topnou spiralu v kabine hned za ventilatorem, takze to fakt ohriva vzduch elektricky

Odesláno

Já to teďka dělám tak, že ráno vstanu, jdu nastartovat auto a zapnout HI, potom se jdu oblíkat a když za 15 minut vypadnu z baráku, tak je v autě relativně teplo. Ale stejně se to roztopí až za jizdy. Fábka 1.2 je v tomhle směru daleko lepší, ta topí hned jak člověk ujede 500m

Odesláno

Já tedka mohu říci, že P309 mi topil o něco více, ale až po výměně radiátoru (ten vypadal :blicismajlik, ale ta práce byla hrozná). P306 taky topí, jezdím skoro každý ráno na nádraží cca 6 km, po půlce cesty to fouká vlažné, před nádražím už je to teplé (spíše příjemné na ruce a na vyhřátí kulicha, než si ho narazím na hlavu :D). Takto to fouká o teplotách okolo -8°C, možná výměnou radiátoru by to hřálo více, má natočíno skoro 240 000 km. No, možná by mi to foukalo více teplé, ale já motor v té zimě nad 2 000 otáček nepouštím.

Odesláno

Mě to topí takřka okamžitě,nastartuju,pustím topení na hohy a okno a než oškrábu okna tak je v autě docela příjemně (cca do 3 minut).Auto je Peugeot 309 v benzínu

Odesláno

Tak já parkuji v garáži, ale nevytápěný, tudíž skoro stejně stupnů jako venku (nemusím ale škrábat okno). Takže jenom vyjedu z garáže, zavřu ji a hned jedu směr nádraží. Auto mi skoro neběží na volnoběh. Kdybych ráno chtěl, tak si tam dojdu dříve a nechám ho 10 minut blafat a ono se prohřeje, ale kdyby se tak člověku chtělo ven 2x ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...