koblih69 Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Ptáš se na černý dým když máš nejspíš propálené těsnění pod hlavou? To je vtípek? Citovat
radimrepka Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Chystám se nalít tec 2000 do nádrže, netroufám si to napojovat napřímo, nechám to klapat na volnoběh a pak dotankuji, můžu při tankování dolít i vifko? Díky za odpověď. Citovat
patko79 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Vifko naliať môžeš. Ja akurát idem napájať TEC za filter:D uvidíme, čo to spraví Citovat
cvrlo Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 pokiaľ viem, na plechovke je napísané, že sa TEC2000 nemá miešať s naftou... ja to už mám úspešne za sebou, veľký rozdiel som nepocítil, myslím, že viac to poznať pri motoroch s nájazdom okolo 200 000km a viac (ja mám 117 000). Citovat
radimrepka Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Nic o tom, že se nemá míchat s naftou jsem na plechovce nenašel, četl jsem, že se má nalít do nádrže při malém množství nafty a nechat 20 min. na volnoběh, i tady na foru jo to popsaný [upravil dne 5/9/13 13:50 od radimrepka] Citovat
Lukas.407 Odesláno 7. září 2013 Odesláno 7. září 2013 jasne muzes to nalit do nadrze, ale snizi to ucinek. Ja to tam poustel samotny... Vyseledek bez znatelneho rozdilu, ale pridavnej filtr na vracecce plnej bordelu, takze to asi neco delalo:D Citovat
Balachar Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Ahojte, kvoli prevencii a dobrému pocitu si tiež chcem prečisťiť palivovú sústavu TECom 2000, nechám si minimum nafty, ale aby som veľmi neznížil účinok, tak tam chcem naliať rovno dve plechovice. Môžem? :-) A keď TEC dojde, tak čo, jednoducho necham skapať motor, akoby došla nafta, alebo ho mám radšej tesne pred úplným vysatím vypnúť? [upravil dne 17/12/13 01:44 od Balachar] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Určitě bych nenachal dojít naftu uplně.... Z toho co píšeš chápu že chceš nalej TEC do nádrže. Raději bych si sehnal koncovky, a udělal to tak jak je zde psáno. Určitě je to učinější než to lejt do nádrže. A hlavně ušetříš jednu plechovku Citovat
Balachar Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Hej, pochopil si to správne, divne som to napísal OK, chápem. A keď nechám bežať motor napriamo na ten TEC z flaše, tak ho mám zhasnúť pred minutím všetkého TECu vo fľaši, alebo nechať nech vysaje úplne všetko a nech zdochne sám? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Nenechávej ho zdechnout..... Koukej do nádobky a až tam bude minimum co může nasávat tak to vypni... Ten zbyteček sem nalil do nádrže (at neplejtvám ) Citovat
Balachar Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Presne tak som si to predstavoval, ja tiež nikdy neplytvám Prosba ... je tu niekto kto by mi predal tie koncovky ... som z východu Slovnenska, tzn. že tu nie sú žiadne vrakoviská a už vôbec nie také, kde by bol niekto ochotný mi odstrihnúť hadičky s koncovkami Odkiaľ ste kupovali hadičky? Nemáte poňatie ako a či sa tento úkon dá spraviť aj na Lagune II 1.9dCi? Citovat
paliman Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Presne tak som si to predstavoval, ja tiež nikdy neplytvám Prosba ... je tu niekto kto by mi predal tie koncovky ... som z východu Slovnenska, tzn. že tu nie sú žiadne vrakoviská a už vôbec nie také, kde by bol niekto ochotný mi odstrihnúť hadičky s koncovkami Odkiaľ ste kupovali hadičky? Nemáte poňatie ako a či sa tento úkon dá spraviť aj na Lagune II 1.9dCi? Ak chces zastav sa v Levoci, cez sviatky som tam ak mas zaujem posli spravu. Citovat
patko79 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 koncovky nepotrebuješ, stačia správne hadičky a dajú sa pripevniť k filtru a na spiatočku tak, aby neťahalo falošný vzduch. Pri čistení používam dve balenia TEC. Rozdiel po aplikácii žiaden, iba pokoj v duši:D Citovat
Balachar Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Budem vyzerať jak hlupák, ale filter je to do čoho sa vopchá ta pumpička? Citovat
patko79 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 pumpičkou myslíš balónik? Tak potom áno to je filter:D Citovat
Lukas.407 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Presne tak som si to predstavoval, ja tiež nikdy neplytvám Prosba ... je tu niekto kto by mi predal tie koncovky ... som z východu Slovnenska, tzn. že tu nie sú žiadne vrakoviská a už vôbec nie také, kde by bol niekto ochotný mi odstrihnúť hadičky s koncovkami Odkiaľ ste kupovali hadičky? Nemáte poňatie ako a či sa tento úkon dá spraviť aj na Lagune II 1.9dCi? Ja jsem kupoval na vrakaci cca 1 metr origo hadicky i s balonkem a i vracecku. Zkus se zeptat, jestli ti to nekde nevyriznou. Chteli po me 50 kc. Ted jen vycvaknu hadicky z motoru a nacvaknu tyhle a jedu... Citovat
Majo0777 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Lukas.407 - mohol by si dat foto tej hadicky aj s tym pridavnym filtom , ze ako to mas zhotovene? aj ja by som si chcel vycistit TEC-kom ale este som to nerobil a neviem ci o robil majitel predomnou a chcem zachytit co najviac bordelu Citovat
Balachar Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Lukas.407 tvoj prispevok som cital a preto ta reakcia, ze u nas na vychode ak bude na vrakovisku nejaka 407, tak mi z nej isto nedaju ani čiapočku na ventil ... ale skúsiť to môžem, možno mi to dajú tiež za 50, ale € ďakujem za tip :-) - my Slováci sme poniektorí k@rvy vychcané [upravil dne 17/12/13 22:05 od Balachar] Citovat
ferinko2 Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Ak si prídeš do PO tak ti tie koncovky dám....veď sú Vianoce.Tel. cez SZ. P.S.Tie koncovky sa používajú na všetkých autách,nezáleží na type. [upravil dne 17/12/13 22:12 od ferinko2] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.