Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Chystám se nalít tec 2000 do nádrže, netroufám si to napojovat napřímo, nechám to klapat na volnoběh a pak dotankuji, můžu při tankování dolít i vifko?

Díky za odpověď.

Odesláno

pokiaľ viem, na plechovke je napísané, že sa TEC2000 nemá miešať s naftou...:myslim

ja to už mám úspešne za sebou, veľký rozdiel som nepocítil, myslím, že viac to poznať pri motoroch s nájazdom okolo

200 000km a viac (ja mám 117 000).

Odesláno

Nic o tom, že se nemá míchat s naftou jsem na plechovce nenašel, četl jsem, že se má nalít do nádrže při malém množství nafty a nechat 20 min. na volnoběh, i tady na foru jo to popsaný

[upravil dne 5/9/13 13:50 od radimrepka]

Odesláno

jasne muzes to nalit do nadrze, ale snizi to ucinek.

Ja to tam poustel samotny...

Vyseledek bez znatelneho rozdilu, ale pridavnej filtr na vracecce plnej bordelu, takze to asi neco delalo:D

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahojte, kvoli prevencii a dobrému pocitu si tiež chcem prečisťiť palivovú sústavu TECom 2000, nechám si minimum nafty, ale aby som veľmi neznížil účinok, tak tam chcem naliať rovno dve plechovice. Môžem? :-)

A keď TEC dojde, tak čo, jednoducho necham skapať motor, akoby došla nafta, alebo ho mám radšej tesne pred úplným vysatím vypnúť?

[upravil dne 17/12/13 01:44 od Balachar]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Určitě bych nenachal dojít naftu uplně.... Z toho co píšeš chápu že chceš nalej TEC do nádrže. Raději bych si sehnal koncovky, a udělal to tak jak je zde psáno. Určitě je to učinější než to lejt do nádrže. A hlavně ušetříš jednu plechovku

Odesláno

Hej, pochopil si to správne, divne som to napísal :D OK, chápem.

A keď nechám bežať motor napriamo na ten TEC z flaše, tak ho mám zhasnúť pred minutím všetkého TECu vo fľaši, alebo nechať nech vysaje úplne všetko a nech zdochne sám?

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Nenechávej ho zdechnout..... Koukej do nádobky a až tam bude minimum co může nasávat tak to vypni... Ten zbyteček sem nalil do nádrže (at neplejtvám :D )

Odesláno

Presne tak som si to predstavoval, ja tiež nikdy neplytvám :D

Prosba ... je tu niekto kto by mi predal tie koncovky ... som z východu Slovnenska, tzn. že tu nie sú žiadne vrakoviská a už vôbec nie také, kde by bol niekto ochotný mi odstrihnúť hadičky s koncovkami :D

Odkiaľ ste kupovali hadičky?

Nemáte poňatie ako a či sa tento úkon dá spraviť aj na Lagune II 1.9dCi?

Odesláno

Prosba ... je tu niekto kto by mi predal tie koncovky ... som z východu Slovnenska, tzn. že tu nie sú žiadne vrakoviská a už vôbec nie také, kde by bol niekto ochotný mi odstrihnúť hadičky s koncovkami :D

Ak chces zastav sa v Levoci, cez sviatky som tam ak mas zaujem posli spravu.

Odesláno

koncovky nepotrebuješ, stačia správne hadičky a dajú sa pripevniť k filtru a na spiatočku tak, aby neťahalo falošný vzduch. Pri čistení používam dve balenia TEC. Rozdiel po aplikácii žiaden, iba pokoj v duši:D

Odesláno

Ja jsem kupoval na vrakaci cca 1 metr origo hadicky i s balonkem a i vracecku. Zkus se zeptat, jestli ti to nekde nevyriznou. Chteli po me 50 kc. Ted jen vycvaknu hadicky z motoru a nacvaknu tyhle a jedu...:papa

Odesláno

Lukas.407 - mohol by si dat foto tej hadicky aj s tym pridavnym filtom , ze ako to mas zhotovene? aj ja by som si chcel vycistit TEC-kom ale este som to nerobil a neviem ci o robil majitel predomnou a chcem zachytit co najviac bordelu

Odesláno

Lukas.407 tvoj prispevok som cital a preto ta reakcia, ze u nas na vychode ak bude na vrakovisku nejaka 407, tak mi z nej isto nedaju ani čiapočku na ventil :D ... ale skúsiť to môžem, možno mi to dajú tiež za 50, ale € :D ďakujem za tip :-)

- my Slováci sme poniektorí k@rvy vychcané :D

[upravil dne 17/12/13 22:05 od Balachar]

Odesláno

Ak si prídeš do PO tak ti tie koncovky dám....veď sú Vianoce.Tel. cez SZ.

P.S.Tie koncovky sa používajú na všetkých autách,nezáleží na type.

[upravil dne 17/12/13 22:12 od ferinko2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...