Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Letní pneu

Recommended Posts

Guest JardaČapek
Odesláno

Ahoj chtěl jsem se zeptat.Chci kupovat na léto pneu mam rozměr 205/60 r 15 a našel jsem pneumatiky Dunlop SP 01.nemate s nima někdo zkušenost kolik vydržej a tak.díky Jarda.

Guest Blackstar407
Odesláno

Pouzivam tie iste maju uz len polovicny dezen maximalna spokojnost ziadny hluk dobry odvod vody nato ze su to 205 na origo elektrone nevykazuju znamky rozplasnutia do sirky pri zatazeni oproti znacke Pirelli ktoru som predtym vlastnil na vozovke sedia dobre jej bocni limec sa mi zda dost tuhy ale no pozitok z jazdy z francuza to nema ziadny zly vpliv.

Odesláno

ahojte. nechcem zakladať novú tému a tak sa chcem opýtať, aký rozmer letnej pneumatiky môžem obuť na originál disk Peugeot?

momentálne používam rozmer 195/65/R15. Ďakujem

Odesláno

Na sedanu jsem je měl 205/60 r 15 Dunlop SP 01 čtyři roky a max. spokojenost , takže bych se nebál. Jsou to však už poměrně \"staré\" gumy.

Odesláno

já používám Pirellky P6 205/60 r15 mam na nich najeto asi 20tis a jsem taky celkem spokojenej.Podle vzorku najedu asi ještě tak jednou,jsou tichý,vedou dobře stopu.. pohoda.Ted jsem dokupoval pár, 1600kč s dph za kus. Beru je bez DPH.

Takže já taky doporučuji.

Guest JardaČapek
Odesláno

Ahoj potřebuju poradit s pneu.Které mam koupit mam tady návrhy Semperit Speed Life,GoodYear Excellence,Dunlop SP Sport Fastresponse.Tak které?Mate někdo zkušenosti s nákejma?Díky Jarda

Odesláno
Původně zaslal: JardaČapek

Ahoj potřebuju poradit s pneu.Které mam koupit mam tady návrhy Semperit Speed Life,GoodYear Excellence,Dunlop SP Sport Fastresponse.Tak které?Mate někdo zkušenosti s nákejma?Díky Jarda

O kousek výše píšeš, že máš jasno, že děkuješ za názory a že do těch pneu ( na který ses ptal ) půjdeš.

Se tě to rozleželo v hlavně a chceš najednou jiný ???

Zkus se třeba podívat na Bridgestone Turanza ER300, mám je a jsem s nimi spokojený.

Jinak nejlepší co můžeš udělat je to, že se podíváš na tenhle odkaz, kde je veliká spousta recenzí od lidí, kteří hodnotí pneu, které koupili.

http://www.pneunet.cz/hodnoceni-pneumatik/

Odesláno

Pred pár dňami som sa na ne spýtal. Chvála na ne. Ale je tam malé ale. Predajca ma upozornil na jedno. Je to pomerne stará guma. Ak ju trebárs za 2-3 roky prerazíš, tak môžeš mať problém ju zohnať. Preto mi ešte odporučil goodyear optigrip. Taktiež veľmi dobrá kúpa. Ale toto je dilema ak jazdíš menej km ročne. Ak ich rýchlo zoderieš tak nič.

Odesláno

V prvom príspevku je iná pneu. a tá o ktorej je diskusia má prvé testy v 2004. V podstate je mladá, iba Ty si moc pamätáš. :super Neovládam či je to moc alebo málo, ale ak mi to povedali tam kde sa s tým zaoberajú, tak sa nad tým aspoň zamyslím a potom sa rozhodnem či to ignorujem, alebo nie. Aspoň ja.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...