martis Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 ahojte mam asi taky problem z alternatorom,ked sa mi pokazil motor mi vytiekol olej vsade aj na servo,kompresor klimy,aj na alternator.som nasiel tu na fore ze alternator by mal dobijat mezdi 13,8-14,8v a ked menej treba ho opravit,ale mne ked nastartujem auto dobija na 17,78v tiez ho treba opravit alebo je ok???vdaka Citovat
Ferry Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 tak to odesel regulator na altiku, rozhodne urychlene demontovat a opravit, nez shori nejaka elektronika a bude to jeste drazsi Cislo originalniho dilu najdes po zadani typoveho cisla altiku zde http://www.woodauto.com/ pak uz neni problem podle toho originalniho cisla dohledat nahradni dil napr. na www.elitecat.cz [upravil dne 23/2/10 Ferry] Citovat
martis Odesláno 23. únor 2010 Autor Odesláno 23. únor 2010 fiii rychla odpoved.toho som sa bal,cize alternator kazdy jeden musi davat 13,8-14,8v.ze vraj on moze mat vplyv na volnobeh motora.to budem musiet cim skor vymenit nechcem aby odisla elektrika!! dakujem ferry Citovat
HonzaZ Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Jak píše Ferry, nejezdit, urychleně nechat opravit. Nevím, jak by se na to tvářily BSI, ŘJ motoru atd. Mohlo by to přijít hodně draho. Citovat
martis Odesláno 23. únor 2010 Autor Odesláno 23. únor 2010 fuu tak to nieje ziadna slava.to musim cim skor,ked ho chcem vybrat musim odpojit aj remen?tak by som chcel aby som len uvolnil srubky alternatora a nemusel lahat pod auto.dufam ze som to napisal normalne na pochopenie a nie ako talian :)chem ho vybrat a vymenit z vrchu od motora bez rozoberania plastov demontaz kolesa.mam uz cely druhy alternator 100% stave,tak vymenim eln kus za kus. Citovat
pastorek Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Původně zaslal: martis ...ked ho chcem vybrat musim odpojit aj remen?... Ano. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.