Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte mam asi taky problem z alternatorom,ked sa mi pokazil motor mi vytiekol olej vsade aj na servo,kompresor klimy,aj na alternator.som nasiel tu na fore ze alternator by mal dobijat mezdi 13,8-14,8v a ked menej treba ho opravit,ale mne ked nastartujem auto dobija na 17,78v tiez ho treba opravit alebo je ok???vdaka

Odesláno

tak to odesel regulator na altiku, rozhodne urychlene demontovat a opravit, nez shori nejaka elektronika a bude to jeste drazsi

Cislo originalniho dilu najdes po zadani typoveho cisla altiku zde http://www.woodauto.com/ pak uz neni problem podle toho originalniho cisla dohledat nahradni dil napr. na www.elitecat.cz

[upravil dne 23/2/10 Ferry]

Odesláno

fiii rychla odpoved.toho som sa bal,cize alternator kazdy jeden musi davat 13,8-14,8v.ze vraj on moze mat vplyv na volnobeh motora.to budem musiet cim skor vymenit nechcem aby odisla elektrika!! dakujem ferry

Odesláno

fuu tak to nieje ziadna slava.to musim cim skor,ked ho chcem vybrat musim odpojit aj remen?tak by som chcel aby som len uvolnil srubky alternatora a nemusel lahat pod auto.dufam ze som to napisal normalne na pochopenie a nie ako talian :)chem ho vybrat a vymenit z vrchu od motora bez rozoberania plastov demontaz kolesa.mam uz cely druhy alternator 100% stave,tak vymenim eln kus za kus.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...