Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahojte od kedy mam toto auto tak sa mi nikdy nerozvietila kontorlka motora,a mal som aj vadnu lambda sondu tez nesvietilo,a teraz mam problem z motorom a vsetko som odpojil ohladom salovania..... a aj tak nesvietlo,a ziarovku mam ok lebo ked zapnem zapalovanie tak sa rozvieti nastatrujem a zhasne a to je vsetko.mozem mat niekde naschval odpojeny kabel?aby ten co mi predaval auto tak to urobil naschval akoze je motor ok??

Odesláno

No, stálo by asi za prozkoumání, jestli ti kontrolky po zapnutí klíčku zhasínají ve správném pořadí. Často se dělají podvody tak, že kontrolka, která hlásí chybu se odpojí od původního zdroje a připojí jinam. Tak to nech někde prohlídnout. Myslím, že na zásahy v elektroinstalaci by se mělo přijít cekem snadno.

Odesláno

mal som uz vymene budiky a druheho auta a tak isto sa spravalo,ale kabel co ma hlasit poruchu motora moze byt niekde prepojeny to ma nenapadlo.ale budiky vylucujem z podozrenia.mam zasahy do kablovacky v motory je to tam postikane napajkovane od nova ....... hmm

Odesláno

kontrolka diagnostiky by mela zhasnout jako posledni po nastartovani motoru, cca 0.5 sec co chytne.

Ne vzdy se ale musi rozsvitit pri chybe, nekdy jen ridici jednotka ulozi chybu do pameti jako prechodnou a kontrolka nesviti. Vetsinou sviti pokud je problem s bohatosti smesi, me napriklad svitila v urcitych jizdnich rezimech motoru, kdyz jsem mel spatne svicky a slozeni vyfukovych plynu se dostalo mimo toleranci

Odesláno

lambda sondu som mal zlu a nic nesvietilo,teraz uz je sice nova ale ked odpojim labmda sondu tak aj tak nesvieti.toto skusim pozriet kedy presne zhasne.dam vediet.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...