winco Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 zdravim dne soms i všimol ked osm pustil ostrekovač že mám dačo s nim....tak kuknem pod kapotu a všimnem že je preseknuta hneť pri klbe kapoty.....tak by som sa chcel spýtať ako sa to da opraviť?? či len kupiť druhu a natiahnuť ju nanovo a to neviem kade je ťahana....alebo sa to da aj neako nadpojiť alebo neake ine riešenie...dakujem a od kial kam a kade ju treba ťahať bo vobec neviem kade je ťahana ta hadička a kolko metrov jej mám kupiť.....dakujem jedna so o P206 1,4i Citovat
AnotherOne Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 V akvaristike určite najdeš nejakú spojku. Citovat
Dave_k Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Bude to stačit? Kdyžtaj jak psal AnotherOne dát jen spojku. Citovat
winco Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 dakujem........kupil som akurat hadičku s vnutroným preiemerom 5mm..je to o torširku menej ako je vonkajši priemer tej čo tam je...tak to nadpojim s tým.......ale enviem kedy pretože včera mi zašivali ruku a neda sa s ňou nič robiť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.