Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud se to poheftuje na par mistech po obvode, tak se to primo v praskline ani nemusi zavarit. Cim jste to zavarili? Kloub je z nejake uhlikate oceli a krouzek z nejakeho lehkeho kovu ...

K.

Odesláno

Cune-díval jsem se na AutoKelly a na můj model tam mají jeden za 3000Kč. Už to sice není tak krásné jako 1500kč, ale pořád lepší než 6500Kč za poloosu :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj chlapi,

po dlouhé době se vracím k mému nemocnému ABS. Konečně mám čas na to abych zkontroloval i zadní ozubené kroužky, ale nevím, kde je hledat. Vím, že jsou někde schované, ale potřeboval bych radu, co všechno na tom zadku sundat a kde ty kroužky přesně hledat :myslim

Odesláno

Ahoj,

mám P406 2,0 HDI Break 80kW r.v. 2002 a prasklé oba přední kroužky.

Lepení mi nezabralo.

Pomůže odpojení jakéhokoliv čidla !

Nemáte někdo zkušenost s vyjmutím pojistky MF2 a F3?

Přestane potom hlásit chybu palubní počítač a přístrojová deska , abych se mohl vydat na STK ?

Neovlivní vyjmutí těchto pojistek nějaké jiné důležité funkce ?

Nevíte o někom kdo umí vypnout funkci ABS v řídící jednotce ?

Nevíte kde sehnat samostatné kroužky ?

Díky

drann@seznam.cz

Odesláno

Třikrát jsem byl připojený na testovací jednotku(počítač) a i když se závada projevila ( zkoušeli jsme i za jízdy ) všechna čidla se jevila OK.

Drann

Odesláno

Zkusil jsem cvičně vytahnout pojistku F3 a po rozjezdu jsem se chytal za hlavu. Svítila kontrolka STOP, řvalo to něco o poruše brzd a ABS a nefungoval rychloměr. Pojistka šla okamžitě zět...

• O 2 týdny později...
Odesláno

hugo.v.r. : díky za pomoc :super Ještě si obstrarám potřebné nářadí a vrhnu se na to. Vědět tak, jaký klíče přesně jsou k tomu potřeba... Pořád se k tomu nějak nemůžu dokopat - mrcha líná jsem :mad:

drann: dobrá otázka, protože když na to tak koukám, připadají mi docela shované na to aby urezli :myslim

Čeká mě technická a nerad bych, aby se chyba ABS zrovna tam projevila. No co... možná by mě to konečně donutilo něco s tim udělat!

Odesláno

Tak jsem po výměně poloos. Ač nejdražší způsob opravy, tak pro mě nejsnadnější a protože jdu za 14 dnů na technickou, už jsem nehodlal čekat. Dá se říct, že jsem se za 12k zbavil nutnosti přecvakávat na PP chybu, kdykoliv se chci podívat na čas/teplotu/dojezd :D:mrk

Odesláno

a) proc zakladas noveho uzivatele?

b) vzadu jsou krouzky skryte. Prasknout muzou, ale je to mala pravdepodobnost. Spis jsi spatne slepil predni a proto ABS stale blbne. Co STK ? Prosel jsi jim ?

[upravil dne 5/6/10 ChodeC]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...