Cune Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 Původně zaslal: HonzaZ Cune máš to v mailu. Mockrát díky! Citovat
ChodeC Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Mně pomůže pustit pedál brzdy a znova na něj šlápnout. Většinou přestane kopat a dobrzdí. Ale jezdi po městě s neustálou obavou, zda při průseru stihneš dobrzdit a nedoskáčeš autu před tebou do kufru. To raději teď jezdit bez ABS. Ještě dotaz na zkušenější - jestli si vybavuju, tak se ten případně prasklý kroužek nedá sám o sobě vyměnit, ale mění se nějaký celý díl. Pamatuju si to správně?? Citovat
Cune Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 marsalek tady psal, že to nějak lepil... taky by mě zajímalo, jak to co nejlevněji a účině opravit Citovat
HonzaZ Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Ty zubaté kroužky nejsou jako náhradní díl. Vepředu je součástí vnějšího kloubu a vzadu součástí náboje. Citovat
ChodeC Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Díky moc. Lepit a homemade opravovat to určitě nebudu, to raději zaplatím a budu mít klid. Citovat
Cune Odesláno 21. únor 2010 Autor Odesláno 21. únor 2010 Původně zaslal: ChodeC Díky moc. Lepit a homemade opravovat to určitě nebudu, to raději zaplatím a budu mít klid. Určitě s tebou souhlasím. Už z důvodu bezpečnosté mé i ostatních uživatelů silnic. Mě teď ale ještě čeká výměna řemenice (a bůhvičeho ještě tam okolo), teď jsem vysolil prachy za nový gumy... To auto si o peníze umí říct opravdu dobře. A to teď budu platit za relativně laciný díly A bez auta být nemůžu... Citovat
ChodeC Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 No mně to říkej. Vybavujem obývák a všechny peníze šly do něj. Taky teď nechci vyhodit 10k do auta. edit: po odpojení toho ABS jsem dnes ujel 150km (většina po dálnici) a nemůžu si to vychválit. Už zase dobržďuju s jistotou a klidem . Díky chlapi. [upravil dne 21/2/10 ChodeC] Citovat
marsalek Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Krouzek na poloose se da vymenit, jen je potreba najit darcovskou poloosu. Krouzek je nalisovany. Videl jsem krouzky (na Xantie) prodavat v Nemecku po 50 Euro za kus. To je vysmech! Na druhou stranu 250 Euro za poloosu je jeste horsi :-) Kaja Citovat
Cune Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 Tak jsem pokročil v mém bádání nad příčinou špatné funkce ABS. Dnes jsem měnil brzdovku a při té příležitosti jsem mrknul na ty ozubené kroužky. Zjistil jsem, že přední jsou v pr***i oba dva Tudíž začnu přemýšlet, co s tím udělat. Kupovat kvůli dvěma blbým kroužkům půl novýho auta se mi moc nechce... U zadních kol jsem žádnej kroužek nenašel. Buď je dobře shovanej nebo nevim jak to tam funguje. Navíc jsem zjistil, že mám trošku jinou svorkovnici pojistek u motoru a nedokázal jsem přijít na to, jakou pojistku vytáhnout, abych ABS vyřadil z činnosti Citovat
AnotherOne Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Tak sa nanešťastie potvrdila moja prepoveď Citovat
HonzaZ Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 A nejsou jenom zanesené bordelem. Pojistky by měly být ve schémátku a jsou v motorovém prostoru. [upravil dne 24/2/10 HonzaZ] Citovat
Cune Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 AnotherOne měl pravdu a dokonce dvakrát Ty kroužky jsou totálně prasklé oba dva. Koukal jsem na ně a dá se s nima i hýbat rukou. Ty už se točí po věčných lovištích HonzaZ: jj, koukal jsem do schémátka a je tam namalovaná pojistka. Nedošlo mi, že to tam bude, tak jsem se hloupě ptal Citovat
AnotherOne Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Ako tak pozerám budeš musieť vybrať až dve poistky MF11 a F23. Citovat
AnotherOne Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Honza správne, ja som pozeral starý model. Citovat
Cune Odesláno 24. únor 2010 Autor Odesláno 24. únor 2010 Já se přiznám, že nevim kde hledat tu pojistku MF2. Mám schéma uspořádání pojistek (viz. příloha), ale tam žádná pojistka MF2 neni Citovat
HonzaZ Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Je to maxi pojistka. Večer ti to budu schopen poslat na mail. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.