Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mně pomůže pustit pedál brzdy a znova na něj šlápnout. Většinou přestane kopat a dobrzdí. Ale jezdi po městě s neustálou obavou, zda při průseru stihneš dobrzdit a nedoskáčeš autu před tebou do kufru. To raději teď jezdit bez ABS.

Ještě dotaz na zkušenější - jestli si vybavuju, tak se ten případně prasklý kroužek nedá sám o sobě vyměnit, ale mění se nějaký celý díl. Pamatuju si to správně??

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

Díky moc. Lepit a homemade opravovat to určitě nebudu, to raději zaplatím a budu mít klid.

Určitě s tebou souhlasím. Už z důvodu bezpečnosté mé i ostatních uživatelů silnic. Mě teď ale ještě čeká výměna řemenice (a bůhvičeho ještě tam okolo), teď jsem vysolil prachy za nový gumy... To auto si o peníze umí říct opravdu dobře. A to teď budu platit za relativně laciný díly :myslim A bez auta být nemůžu...

Odesláno

No mně to říkej. Vybavujem obývák a všechny peníze šly do něj. Taky teď nechci vyhodit 10k do auta.

edit: po odpojení toho ABS jsem dnes ujel 150km (většina po dálnici) a nemůžu si to vychválit. Už zase dobržďuju s jistotou a klidem :potlesk. Díky chlapi.

[upravil dne 21/2/10 ChodeC]

Odesláno

Krouzek na poloose se da vymenit, jen je potreba najit darcovskou poloosu. Krouzek je nalisovany. Videl jsem krouzky (na Xantie) prodavat v Nemecku po 50 Euro za kus. To je vysmech! Na druhou stranu 250 Euro za poloosu je jeste horsi :-)

Kaja

Odesláno

Tak jsem pokročil v mém bádání nad příčinou špatné funkce ABS. Dnes jsem měnil brzdovku a při té příležitosti jsem mrknul na ty ozubené kroužky. Zjistil jsem, že přední jsou v pr***i oba dva :roll Tudíž začnu přemýšlet, co s tím udělat. Kupovat kvůli dvěma blbým kroužkům půl novýho auta se mi moc nechce... :bacha U zadních kol jsem žádnej kroužek nenašel. Buď je dobře shovanej nebo nevim jak to tam funguje.

Navíc jsem zjistil, že mám trošku jinou svorkovnici pojistek u motoru a nedokázal jsem přijít na to, jakou pojistku vytáhnout, abych ABS vyřadil z činnosti :(

Odesláno

AnotherOne měl pravdu a dokonce dvakrát :D Ty kroužky jsou totálně prasklé oba dva. Koukal jsem na ně a dá se s nima i hýbat rukou. Ty už se točí po věčných lovištích :D

HonzaZ: jj, koukal jsem do schémátka a je tam namalovaná pojistka. Nedošlo mi, že to tam bude, tak jsem se hloupě ptal :mad:

Odesláno

Já se přiznám, že nevim kde hledat tu pojistku MF2. Mám schéma uspořádání pojistek (viz. příloha), ale tam žádná pojistka MF2 neni :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...