Brizan Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Mě to taky v peugeotu nedokázali zapnout a prý to ani nejde. Tak jsme se na to z Honzaz podívali a po pár minutách laborování jsme na to přišli. Bohužel to je už docela dlouho a tak ani neporadim kde jsme to přesně hledali... Citovat
Přema Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Když to říkám že je to rukama.....proč by se v pežo namáhaly že???? Mě to zatím u každého auta s RT3 sw6.63 či 6.6D dalo aktivovat..... Citovat
HonzaZ Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Přémo, myslím nejenom rukama, ale hlavně hlavou a neochotou. Citovat
VIP3R Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Tak dneska jsem byl opět v Peugeotu na diagnostice kvůli problémům, které řeším ve vlákně \"kontrolkové peklo\" - strčil jsem jim do ruky návod kde a jak zapnout ten výstup z parkovacího asistenta na displej. A ejhle, najednou to šlo... Jsou to fakt odborníci na svém místě! Nebo spíš pitomci? Citovat
Přema Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 To říkám pořád..........že je to rukama a hlavně hlavou..... Citovat
HonzaZ Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Tak asi opravdu spíš neschopnost než neochota. Citovat
Formel Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 Ahoj, chcem Vas poprosit o pomoc, ci to moze byt chybny display, ked sa mi stale nedari nakodovat maly farebny display k RD4, ktory som kupil, ked mi zobrazuje normalne hlasenia ako otvorenie dveri, stierace, ale nezobrazuje mi radio a klimu, stale su len rozsvietene hodiny a datum, alebo tento display neni na 407cku urceni? Ma oznacenie JCE-EMF C- C1M CEM1 SW 61.1 023510 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.