Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Péža už není ale novej malinkej bude určitě

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fanyno026

sorry chlapy tohle bych ubec necekal ja myslel ze tady drzite partu

mi tady držíme partu akurat, že každý máme iny vkus a ked sa vymikaš tak budť ťa chvalia ako Toma alebo si z teba uťahuju a nešťastnou nahodou si uťahuju akurat z teba......ako ja ťa chvalim, ta šachovnica sa mi ozaj lubi a len tak dalej, ale tie koberčeky by som tam nedaval, križ je užasny ale daj tam rači take aby tvarovo pasovali a ten križ si tam nehaj vyšiť

Odesláno
Původně zaslal: Fanyno026

sorry chlapy tohle bych vubec necekal ja myslel ze tady drzite partu

zatím se výrazná většina shodla takže celkem spolu držíme.

ale když to doladíš a konečně něco dotáhneš do konce nebude to takové zlé:super

Odesláno

Tome nedelaj si z neho srandu.......ja mám kamarata kery so mnou chodi do školy a aj na treningy, on je na keltsku hystoriu zaťaženy.......a maju klub kde je prišerne vela ludi a učia sa bojovať s mečom a štitom, s lukom a šipmi a podobne.....a maju aj zrazi kde, je su 2 skupiny jedna je na hrade a brani ho a druha je pod hradom ako dobijanie hradu......raz ročne sa to kona

Odesláno
Původně zaslal: MALE FROG

I kdyby tam vozil brnění tak je to jeho věc ne?:myslim:bojim

to máš pravdu ale já zastávám názor že se má auto odlehčovat a brněním bys to pokazil.

Odesláno

tome v tom s tebou suhlasim....ale zase každy ma pravo si so svojim autom robiť čo chce a čo sa mu lubi.....ked si niekto zmisli že v kufri bude voziť 100kg cementu len preto aby ho znižil tak mi mu nemožme povedať ani pol kriveho slova.....akurat mu doporučiť neake ine rozumenjšie riešenie

Odesláno

ne ted vážně- zapracuj na tom autě hlavně to nějak komplet slaď a bude to OK. Ono sranda někdy musí být a ty sis o ní řekl:) ale ted víme jakým se ubíráš stylem a máš volné pole tak upravuj a zase dej foto jak to dopadlo.:papa

a změň si nadpis a nic nemaž!!

[upravil dne 17.4.2010 tom406]

Odesláno

Fanyno me jde predevsim o tve chovani resp. vyjadrovani.

Nez neco napises nech si to projit hlavou a zamysli se nad tim prosimte.

Jinak co se tyka auta, ted vypada z venku hrozne, soustred se lavne at to co nejdrive sladis zvenku, potom se zamer na interier, takhle budes mit vse rozdelane a budes to dlouho dokoncovat.

Odesláno

No to by to tu vypadalo kdyby každej nechaval smazat svoje přispěvky, nemužeme jen tak, protože si to Fanyno přeje, smazat přispěvky X členů kteří tu něco napsali. Takže si ten název zase uprav zpět. Děkuji.

K autu se vyjadřovat radši nebudu, stači to co tu je.

[upravil dne 17/4/10 Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...