Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

P0234= signál tlaku turba-tlak je oproti požadavku příliš vysoký

P0401= závada vzduchového okruhu- měřené množství vzduchu je větší než požadované množství

Odesláno

Môžete mi prosím poradiť?

Dnes po naštartovaní mi zahlásil počítač toto:

Chyba ESP

Chyba Tempomatu

Môže to byť chybná poistka alebo niečo iné?

Odesláno

Nie som si istý, tá 10tka sa uvádza len pri automatických prevodovkách. V skutočnosti by tam mali byť spínače dva - jeden spínací a druhý rozpínací. Nemusí byť potrebné ho vymeniť, pomôže vystriekať kontoxom a nastaviť správne doraz aby fungoval podľa záberu pedálu kedy má.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Chlapi čus.Chtěl jsem se zeptet,včera jsem se vracel z Prahy dom po D1,měl jsem zapnutý tempomat a zničeho nic se mi rosvítily kontrolky KONTROLKA SYSTEMU REGULACE RYCHLOSTI a KONTROLKA PORUCHY FUNKCE ESP a zdálo se mi,že to při prvním sešlápnutí brzdy( vypnul se tempo.) to docela málo brzdilo až po druh. sešlápnutí to zareagovalo víc. Je to ono co se tu řeší?:roll a jak z toho ven:myslim Dik

Odesláno

Tak jsem, po delší jízdě do Prahy a zpět ,zase párkrát pojezdil jak se říká okolo komina a obě hlášky mlčí:myslim . Brzdy taky :super. Tak jsem sice rád , ale jsem z toho volaako zmetený:myslim:bojim:D

Odesláno

kde najdem prelozene chybove hlasky do sk abo cz? myslim tie co sa vypisu pri dajakej chybe na displeji...ziarivky a blabla...dik

[upravil dne 20/4/10 strick]

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...