Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte nenašiel som to nikde ako to spraviť ale vymislel som to asi takto: vyberem poistku MF2 ktorá napája celý svetelný obvod a namiesto nej tam dam rele s tou poistkou ktore budem spinať cez nejaky časovy obvod z poistky č 33 v motorovom priestore. tymto dosiahnem že po naštartovani sa o niekolko sekund zapnu svetla. aspon dufam je to iba teoria laika. nevie mi niekto poradiť či to takto bude fungovať Ďakujem

306 2,0 HDI rv.99

[upravil dne 16/2/10 3do]

Odesláno

pozeral som to a nemam tam tie bocnky.

nasiel som to tu na fore niekde vifotene niesu tam je tam konektor s jednym rele a jeden volny.

Odesláno

asi nie podla toho do ktorej krajiny to šlo na vývoz.

ja to skusim spraviť dufam že neodpečiem niečo. nevie niekto načo je ta poistka č33 15A pri motore je jedina na ktorej som nameral 12V po naštartovani auta. možem tam pripojiť relatko bez problemov?

Odesláno

no tak som to zapojil a ide to lenže ked sa vipne palivove čerpadlo zhasnu aj svetla tufam že sa počas behu motora čerpadlo nevipina. zatial som sa na tom nebol previezť tak neviem ale čas ukaže. ak to niekto u 306-tky robil napište ako ste to spravili. dik

Odesláno

no páčku na svetlách mám furt zapnutú a vlastne len prerušujem celý svetelný obvod aj s kúrením tou poistkou mf2

Odesláno

Aby si auto mohol niekde na krajnici odstaviť, zamknúť a ísť preč a jednak je to zrejme v nejakej vyhláške a cez STK by to neprešlo.

Podobne výstražné blinkre, fungujú ti pri vypnutom motore?

[upravil dne 17.2.2010 AnotherOne]

Odesláno

dobre tak na túto verziu zabudnem. nemá niekto schemu od páčky na kormane? dam tam dve relatka ktorimi premostim parkovačky a stretavacie svetla. aspon teoreticky by to mohlo fungovat.

Odesláno
Původně zaslal: 3do

dobre tak na túto verziu zabudnem. nemá niekto schemu od páčky na kormane? dam tam dve relatka ktorimi premostim parkovačky a stretavacie svetla. aspon teoreticky by to mohlo fungovat.

mno a což to neřešit a dát tam modul denního svícení?

Já jsem dával něco podobného do 205ky (jen s rozdílem, že hlídal zhasnutí kontrolky oleje = běží motor můžem rozsvítit)

Tento http://shop.autoprofi.cz/modul-pro-automaticke-rozsvecovani-svetel-p-1454.html?zenid=7f1539c41e5600e81dd68d8385e69e1e hlídá napětí. Takže zapojíš ke světlům a obrysovkám a víc neřešíš - sám sepne když se zvedne napětí.

Do 306 jsem zatím furt líne to dát ... spíš přemýšlím na denníma LEDkama --- nejvíc by se mi líbily podlouhlé které by se napasovaly hned pod světla (mezi hlavní světlo a nárazník). K tomu by přišel automat na hlavní světla s čidlem intenzity světla.

[upravil dne 17.2.10 RichVa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...