Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar, tak som si opat kupil 406 HDI 110, boze, to je uz tretia 406 co vlastnim, akurat ze tato je konecne kombi... no dobre, kurit kuri celkom fajn, ale ani za boha nemozem cez ovladanie klimy nasmerovat vzduch a v tejto zime nekurit na nohy, je sranda.. no vlastne ide mi to iba na hlavu, nic na nohy, cize zacne potom celkom boliet hlava:) bohuzial nemam ziadnu dokumentaciu k autu, cize ani neviem ktora poistka alebo co to moze byt... dajake rady?

vopred vdaka ...

P.S. nemal som dlho HDI, ale sa mi zda, ze nejak moc pocut turbo, respektive ako nasava vzduch

P.S.1 je mozne niekde najst original diagnosticky soft od peugeot na stiahnute?

Upraven název vlákna. Příště prosím vynech ten CAPS LOCK! Díky, Béďa

[upravil dne 15/2/2010 Béďa]

Odesláno

Smer fúkania vzduchu poistka nevyrieši. Asi je zaseknutá klapka smerovania vzdychu resp. zničené prevody servomotorčeka. Niekde tu je návod na opravu aj s dorobením elektrického vyinania motorčeka v krajnej polohe klapky.

Čo sa týka turba, skontroluj rukou hadice pri vyšších otáčkach, či sú tvrdé resp. nie sú prasknuté.

Soft áno, ale pokiaľ nemáš origo diag kábel tak ti bude nanič. Inak sa soft dodáva s káblom.

Odesláno

Toto mi bolo čudné na 406 (máme vo firme 5 ks). Skús riešenie: Tlačidlom zvoľ smer vzduchu na sklo, tvár i nohy, a potom zatvor všetky 4 výduchy na tvár. Vtedy by malo ísť dosť na nohy i sklo.

Napíš, či to pomohlo.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Smer fúkania vzduchu poistka nevyrieši. Asi je zaseknutá klapka smerovania vzdychu resp. zničené prevody servomotorčeka. Niekde tu je návod na opravu aj s dorobením elektrického vyinania motorčeka v krajnej polohe klapky.

Čo sa týka turba, skontroluj rukou hadice pri vyšších otáčkach, či sú tvrdé resp. nie sú prasknuté.

Soft áno, ale pokiaľ nemáš origo diag kábel tak ti bude nanič. Inak sa soft dodáva s káblom.

Vdaka, no este najst ten navod, ako to urobit, tlacitko \" hladaj \" hlada ako sa mu zachce :)) ta jedna velka hadica pri otacka zacina tvrdnut, to je pravda, ale asi to je tym, ze ten motor je celkom tichy, tak preto pocujem to svistanie turba... pred tym som mal ford mondeo tdci a ten motor bol dost traktor, tak asi preto :)

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Toto mi bolo čudné na 406 (máme vo firme 5 ks). Skús riešenie: Tlačidlom zvoľ smer vzduchu na sklo, tvár i nohy, a potom zatvor všetky 4 výduchy na tvár. Vtedy by malo ísť dosť na nohy i sklo.

Napíš, či to pomohlo.

hej, to viem o tomto probleme, ale ono celkovo to nemeni smer, cize bude \" docurkana \" asi ta mechanizacia, boze, v zivote som to nerozoberal, tak sa asi musim dat do toho :)

Odesláno

Zdar... no ono uz ide to smerovanie vzduchu, vlastne slo aj pred tym, da sa povedat, ale necitil som to stale na nohach co uz ide, ale strasne slabo.. skusil som aj tu fintu ako poradil jeden clen, manualne zavriet vsetky vyduchy a nechat to len na nohy.. no ale nejde to aj normalnym sposobom? okna a nohy? da sa nejak zlepsit to prudenie na nohy? vdaka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...