Lukáš406 Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Zdarec. Začala mi blikat kontralka na přední destičky. Potřebuju vědet jaké destičky mám koupit. Je to na 406 break 1,8 16V 81kw 1998, typ motoru LFY. Bratranec říkal že jsou prej nějaký 2 typy. Díky za pomoc. Citovat
Ferry Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 ne je pouze jeden typ, originalni cislo je 4252 68 podle nej uz najdes napr. v Autokelly odpovidajici nahradu, od Feroda, ATE apod. jeste si pro jistotu zmer, zda mas prumer kotouce 260mm (ale mel bys mit na 100% tyhle mensi koutouce, pokud je pred tebou nekdo nevymenil za vetsi 283mm z modelu 2.0 16V ), zaroven provedes i optickou kontrolu desticek, ne vzdy nutne musi byt desticky sjete, muze se taky jen prodrit signalni kabel a nekde se dotykat kostry. Citovat
Lukáš406 Odesláno 12. únor 2010 Autor Odesláno 12. únor 2010 Jinak tam mam asi koutouce 260, protoze pouzivam 14 disky v zime. A podle mně už budou potřeba vyměnit, auto mam cca 3 roky a desky jsem něměnil. Citovat
bure Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Ty jsi tri roky nemenil desticky ? whau ... i kdyz ono zalezi asi dost na tom kolik km nalitas a jak jezdis , ja nedavno menil zadek a ted i predek (vsechno, kotouce i desky) a koupil jsem roadhause neb mi subjektivne prisla tato volba jako nejlepsi pomer cena-vykon,tak jsem zvedavej jak dlouho vydrzi ..... Citovat
Ferry Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 jasny, tak pokud mas 14 disky tak jsou tam 260 a plati to cislo co jsem uvedl, na 283mm kotouce nejdou disky mensi nez 15 Citovat
Benžík Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Máte někdo destičky značky ICER? Má cenu je kupovat nebo ne? Citovat
ozzy56 Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 je to taková středová kvalita,měl jsem je vzadu a OK Citovat
Guest Blackstar407 Odesláno 26. březen 2010 Odesláno 26. březen 2010 Icer tam nedavaj su velmi tvrde nebrzdia a robia cierne smuhy po kotuci ja som sa na takych vysipal s autom lebo som neubrzdil.... Ako spomenul ferry najlepsia volba ferodo ,ate...... Citovat
Chepp Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 abych nedelal nove vlakno.. taky budu muset koupit predni nove desticky.. sice ty co mam jsou jeste hoodne dobre.. ale pruser je ten ze jejech slozeni vadi mym koutoucum a nechutne to piska... takze sem koukal akorat tak na kellynu.. abych mnel predstavu kolik ty desky stoji a poznal sem tam kulovi... muzete mi poradit... neco snad nespiskajiciho... spis ze zkusenosti.. jenom at zhruba vim kolik si nachystat... Citovat
koblih69 Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 No ono je otázka jestli po výměně bude klid. Ono sice některé destičky pískají, ale myslím, že většinou je problém jinde. Vyndej desky, vyčisti třmeny, rozhýbej pístky. Na plotnách destiček očisti rez a sraz trošku hrany. Stejně tak sraz trošku hrany na obložení než si to sedne. Než je montuju tak chytím destičku do hadru a zadek přiměřeně stříknu mědí ve spreji. Citovat
Chepp Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 kobliho to byla prvni vec co jsme udelaly.. cely to slo dolu... uz jsou i zbrouseny a nepomohlo.. proto poroste koupim novy... protoze to neji piskot... to rozbiji tabule se sklem... humus.. mam chut na koblihu... at nelez do vlakna vedlejsiho a nepisu to tam... prosimte kde si nechaval precalounit ten volant.. ja na coupe ho mam taky nic moc... tak bcyh to chtel nechat predelat... mysli ze by t oslo nechat precalounit na i obycejnym.. respektive pocalounit... ? Citovat
koblih69 Odesláno 27. březen 2010 Odesláno 27. březen 2010 Kde? V kuchyni... ... záleží co chceš. Já vzal původní koženej volant a kůžu jen zdrsnil smirkem. Rozměry toho volantu jsou jsou pak stejný jako toho pěnovýho, takže je jedno kterej vezmeš. Nebo můžeš původní servat a potáhnout tlustší kůží... já chtěl volant trochu měkčí a tlustší věnac, takže proto přes tu původní. Pak už ti stačí jenom lepidlo, nůžky, nůž, štětec, jehla, režná nit a cca 4 hodiny práce... BTW až sundáš ty destičky tak se o ně hlásím, škoda je vyhodit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.