Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Teď frčí koroze. Se divím, že tu ještě nikdo nemá (prominete výraz ale prej se tomu říká) bastarda.

Hej,ten RAT STYLE milujem :roll

Ked niekto necha zhrzaviet auto a potom sa pcha medzi leštenky :grr

Odesláno

ja mam bastarda,jen bude hotovej az v lete:)

jinak kdyz pruhy tak na boku:)

[upravil dne 12/2/10 Rejty]

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

nebo takhle.)

no tohle je povedená práce...tady to na první pohled vypadá moc dobře...přeci jen to tady nevypadá jako napodobenina aut jezdící Le Mans..těmi bílími pruhy se dříve takto auta jezdící Le Mans označovali,četl jsem o tom nějakej článek
Odesláno

Mě spíš láká tohle (v bílé na Lucifer)...A na střed, v širokém pruhu na kapotě po vzoru starých 911 nápis Peugeot s old lvem, pak to není kopie ničeho (těch porsche co to takhle z výroby má bude na prstech jedné ruky, dost to asi stojí a mnohem častější je \"troj pruh\")...

[upravil dne 13/2/10 rootsky]

Odesláno
Původně zaslal: rootsky

Mě spíš láká tohle (v bílé na Lucifer)...A na střed, v širokém pruhu na kapotě po vzoru starých 911 nápis Peugeot s old lvem, pak to není kopie ničeho (těch porsche co to takhle z výroby má bude na prstech jedné ruky, dost to asi stojí a mnohem častější je \"troj pruh\")

...

tohle už má nějakej stil a ne klasický dva pruhy uprostřed jako tělá každej tuzer ze š 120 kterej z toho má hned viper nebo dokonce ford Mustang....asi jim to rychleji jede ale tohle je přeci jen originalita a v dobré kombinaci barev...proč ne...?jen do toho já viděl dříve na porscheti upraveném od hamanna pruh který měl vzor otisku vzorku pneumatiky a to bylo víc než originální.....

[upravil dne 13/2/10 rootsky]

[upravil dne 13/2/10 Strejdakopec]

Odesláno

Právě protože je to po vzoru 911 bych to nedělal.

Nedělal bych z Porsche Peugeota tak proč dělat z Peugeota Prosche.

Jinak ten rat styl není tak hroznej, teda výhradně na starých autech, mě ale vadí ty \"módní vlny\"

Picture-15.png

NicShoot3-8%20copy.jpg

traileria1.jpg

:bojim

Peugeot_306_Estate_Pete.jpg

[upravil dne 14/2/2010 Fusion]

Odesláno
Původně zaslal: Jeny

Rat se mi líbí, pořád lepší než bezúčelnej laminát:)

Laminat je na styling auta.

Radsej by som bral plast,ale vyrobcovia tuning doplnkov volia lacnejsiu variantu.

Hrzave auta maju aky ucel? :myslim Je to hnus :blicismajlik

Odesláno

rez má stejnej účel jako ve většině případů laminát. Pochybuju, že někdo kdo si dá na auto super hustokrutý křídlo to nejdřív zkouší v tunelu... A z toho vyplývá, že většinou nezlepší, častěji spíš naruší aerodynamiku.

Takže muj názor je takovej, je lepší mít rez na kapotě, než si zhoršovat vlastnosti nějakýma nesmyslnýma spoilerama...

[upravil dne 15/2/10 Jeny]

Odesláno
Původně zaslal: Bloodeye

Hrzave auta maju aky ucel? :myslim

Ucel? Zrejme ze Ti auto zrezne uslechtilou rzi :P A opravdovou rez pak nevidis :D

Napadla me takova myslenka ve smyslu \"Tuning vs. Tuzing\" ... \"Skutecna rez vs. Napodobenina rzi\" :cool: nekdy je lepe vazne jen ta napodobenina :D :D

Odesláno

ono je to vždy len o tom nejako vyčnievať z davu. Tiež som už dosť dávno (ešte som ani auto nemal) rozmýšľal nad tým, že by sa mi viac páčilo kúpiť si nejaké slušne silné auto a \"otireskať\" ho. Proste taký grungeovský carmageddon štýl :) Podstata by bola aby poriadne šlapal motor a exteriér bude originálny - všetci leštia, no ja škriabem :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...