VOVKA Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Nevite jestli jde samomu udelat knoflik na zavirani kufru? V originalu nemam elektricke zavirani kufru tak chtel bych to tam namontovat,akorat nevim jestli stači knoflik a par dratu k motorku nebo je to složitejši. Když auto špinave - při zavirani i ruce špinave a když auto čiste - tak při zavirani zustavaji fleky od ruk. Citovat
Ferry Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 je to trosku slozitejsi, tech komponent je tam vic, vcetne obou protikusu zamku, ktere maji taky nejake elektricke pripojeni. Mam rozjednane komplet zarizeni z 607 a premyslim o montazi na 406, pokud bych to shledal jako nerealne, mohl bych ti to pak komplet prenechat na pokusy Citovat
shwaara Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 VOVKA: máš new model, nebo to chceš dodělat na old? Je fakt, že zavírání kufru není úplně simply clever, protože vždy musíš ťápnout na kapotu, která zůstane špinavá. A zavírání kufru spolu s podovzkem, automatem a 2.7HDI je pro mě největším lákadlem na new modelu Citovat
VOVKA Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: Ferry je to trosku slozitejsi, tech komponent je tam vic, vcetne obou protikusu zamku, ktere maji taky nejake elektricke pripojeni. Mam rozjednane komplet zarizeni z 607 a premyslim o montazi na 406, pokud bych to shledal jako nerealne, mohl bych ti to pak komplet prenechat na pokusy Byl bych rad. Dekuji. Citovat
VOVKA Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: shwaara VOVKA: máš new model, nebo to chceš dodělat na old? Je fakt, že zavírání kufru není úplně simply clever, protože vždy musíš ťápnout na kapotu, která zůstane špinavá. A zavírání kufru spolu s podovzkem, automatem a 2.7HDI je pro mě největším lákadlem na new modelu Mam starši model r.v.02. A ja bych radej 2.2 HDI BIturbo v manualu:roker Citovat
shwaara Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Hmm.. Tak až něco zjistíš, určitě se poděl, pokud by to nestálo majlant, tak bych nad tím pouvažoval. Citovat
Ferry Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 ja ten komlet mam slibenej taky z old model, rocnik 01, schemata mam, figurujou v nich ty dva zamkovy protikusy, tlacitko ve znaku 607, tlacitko na viku kufru zevnitr, pak moturek a ridici jednotka celeho toho mechanismu a asi dva nebo tri draty z jednotky BSI Citovat
VOVKA Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: Ferry ja ten komlet mam slibenej taky z old model, rocnik 01, schemata mam, figurujou v nich ty dva zamkovy protikusy, tlacitko ve znaku 607, tlacitko na viku kufru zevnitr, pak moturek a ridici jednotka celeho toho mechanismu a asi dva nebo tri draty z jednotky BSI pak dej vedet jak to dopadlo a jestli ne,tak se ozvi a ja to skusim na 607ce:myslim Citovat
shwaara Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Ferry: To bylo ale do old modelu nejak dodelany, ne? old 607 to prece nemely ani za priplatek. Citovat
VOVKA Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 Myslim si že nektere 607ky už to meli od \"narozenin\" r.v.00- Citovat
jofo Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 A starsie modely nemali zatvaranie kufra tlacitkom? To musis zatlacit na kapotu? Hm. Citovat
P607Olda Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Dá sa to nacvičiť. Držadlom zvnútra dať švung a chrbátom ruky dotlačiť znak \"leva\". Aspoň mám leva stále vylešteného. Citovat
shwaara Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Aha, já mám lva stále špinavého, takže švih za držadlo a pak částí dlaně cvaknout posledních cca 15-20cm. Citovat
jofo Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Inac som mierne nepochopil pocinanie dizajnerov peugeotu 607. Ked sa da otvorit kufor dialkovym, alebo tlacitkom v nule. Tak preco sa neda aj zatvorit dialkovym ked ho mozem zatvorit tlacitkom. No mozna to bde inovacia v dalsej modelovej rade. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.