Guest dtyrkas Odesláno 13. září 2004 Odesláno 13. září 2004 Kopnete me do hlavy, ale si fakt nedokazu predstavit kde sehnat cca 1cm tlustej molitan. Uz me to cvakani, bouchani, skripani plastu v aute vylozene stve. Bude to rychlej proces . Dik za tipy. Citovat
cb Odesláno 13. září 2004 Odesláno 13. září 2004 Pokud si z Prahy tak si dojed do Ječný f. Guma Citovat
mk405 Odesláno 13. září 2004 Odesláno 13. září 2004 každý baumax:papa cena tuším 2mx1mx1cm 100,- Citovat
John Odesláno 13. září 2004 Odesláno 13. září 2004 JJ v Baumaxu to seženeš úplně normálně. :papa Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 A propos, co vase plasty v interieru? Citovat
Ladis Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 Koupil jsem v Hornbachu 3 mm tlustý jako by molitan. POužívá se to na odizolování plovoucích podlah. Super. Podložíš tím plasty a je to paráda. Dělá se i 2 mm verze, tuším. Cenově to vyjde na myslím na 15 - 30 kč za m2. Citovat
McBen Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 Já jsem s vrzáním plastů problém neměl, ale pak jsem si nechal potáhnount okna fólií, takže je jasný, co se stalo. Okna vyndavali a samozřejmě při tom oddělávali plasty a výplně dveří. Když mi tvrdili, že to zase vrátí přesně a precizně zpátky, tak jsem se jim vysmál. Už se to NIKDY nedá vrátit do úplně původního stavu: začne to lehce vrzat, hlavně v zimě, kdy jsou velký teplotní rozdíly zmrzlého/vyhřátého auta. Citovat
Garfield Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 Jestli si tam dáš opravdu molitan, čili napěněný polyuretan - takový ten klasický, tak si moc nepomůžeš. Je děsně háklivej na stárnutí, které je značně urychleno teplem, což v autě není problém. Kyselina močová se uvolňuje, molitan se destruuje, žloutne, hnědne a vydrolí se. Osobně bych radil samolepicí pěnové těsnění do oken, mají ho v hobbymarketech - má přídavek silikonu a je to chemicky stabilní. Na první pohled to ovšem vypadá jako molitan Má to 2 mm a dá se lepit až 5 vrstev na sebe, když máš někde větší mezeru, dělá se v bílé a černé barvě. Citovat
Marlin Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 jooo, kdybych prisel na to, co mi to tam za hlavou vrze.....:D Citovat
Stoupa Odesláno 16. září 2004 Odesláno 16. září 2004 Napsán autorem dtyrkas Kopnete me do hlavy, ale si fakt nedokazu predstavit kde sehnat cca 1cm tlustej molitan. Uz me to cvakani, bouchani, skripani plastu v aute vylozene stve. Bude to rychlej proces . Dik za tipy. ;)Tak nejdriv pribrzdim tvuj optimismus-bude to poooomaaaleeej proces,idealni reseni je celej interier rozebrat,nekolik dni badat a pk to zas nekolik dni davat dohromady. Nejvic totiz skripaj takovy ty ruzny spojovaci pacicky a paknicky a pak samozrejme dotykovy hrany plast-plast.No a tam ti molitan moc nepomuze. Takze jenom nez prijdes na to,kde ti to vrze...Ja sam s tim zapasim uz pul roku,delam to postupne a je to neskutecnej vopruz(zatim jsem tak na 60%) priklad-pristrojovka(myslim primo tu krabici s budikama),je ze dvo casti spojena takovejma pacickama-pod ne dej neco tenkyho(ja tam dal kousky ze zbytku stresni folie-plastotkanina),molitan by se tam nevecpal a slo by to spatne sesadit... no hodne stesti a poznatky sem!taky se rad poucim:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.