brutall Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Zdravim. Potřebuju vyměnit žárovky v ovladači topení. Je to model bez klimatizace, nějak to nejde rozebrat. Ti, kdo s tím mají zkušenosti, prosím poraďte. Citovat
Ferry Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 vyndat displej nad ovladacem a radio pod nim a pak se dostanes ke sroubum, ktere drzi panel ovladani, ktery pak muzes demontovat, zezadu vymenis zarovky ( i kdyz si nejsem jist, zda tam uz nejsou LED) Citovat
brutall Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 To rádio mi dělá problem vyndat. Neni tam origo, a ani žádný díry, kam bych zasunul šroubovák. Citovat
Šalda Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Šroubovák je moc tlustej, většinou se neorigo rádia vysunují vsunutím 2 plíšků na bok rádia, tím odcvakneš pojistku a rádio jde pak vyndat ven. Citovat
Qcko Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Tam su LED, ked uz je tu tato tema, tak co osvetluje ten horny display? Ziarovky ci LED...lebo sedel som v 3 406kach a v kazdej bola prava strana taka bledsia, tak na to sa musim pozriet (a cervena farba to istiii ) ... Citovat
johnn_y Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 u neoriga radia maš tam rameček na kterem jsou ze zadu 2 matky M8, předělával jsem na origo a taky mi nešel ze začatku venm pak už jenom vytáhneš rámeček a tam jsou šroubky na to topeni Citovat
zzipCZ Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 v mojim autě mám všude žárovky ale v novších možná budou ledky:myslim Citovat
brutall Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 Mam Blaupunkt s vyndavacim displejem. Po vyndání displeje je tam jen umělohmotnej rámeček (možná je nacvaklej) a jinak nic, kam by se dalo něco zasunout. Citovat
Šalda Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Led diody tam nejsou, už sem taky měnil 2 prasklý žárovky:super Citovat
Šalda Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Ten rámeček musíš oddělat, to je jen krycí plast, nic víc. Použij ty plíšky:) Citovat
Qcko Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Ten umelohmotny ramik musis vyckaknut tiez a nalavo a napravo uvidis presne v strede 2 drazky...do nich sa vsuvaju tie plechy, ja som ich dostal priamo k radiu:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.