HonzaZ Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Když hulí šedo-modře, tak bych to spíš viděl na spalování oleje. Kolik má ten motor najeto? Citovat
Přema Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Sem ho ptal jestli olej , nafta či pára......napsal nafta......dle čuchu jde poznat či olej či nafta Citovat
FrantaCV Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Ahoj přátelé, tak došlo i na mě. Natartovat = problém. Během dne tak na páté až destáté protočení, po delším stání 3 - 4 dny je to víc sázka do loterie \"Chytne/nechytne\" pokud ano tak až na třetí - čtvrtý pokus pokud to baterka ustojí. No čím chladněji tím horší. Naštěstí mám temperovanou garáž kde teplota nepadne pod nulu, nechat auto venku, tak tam stojí do jara. Dnes jsem se kopnečně rozhoupal a zajel na \"dia\" do značkového servisu PE - za 550 Kč,- mám odpověď \"Diagnostika motoru bez závad\" Vadný startér. Dle technika točí pomalu (to má pravdu) a tím pádem se nevytvoří potřebný tlak a nedojde ke vstřiku. Podle technika by měl normálně motor naskočit do tří vteřin. Teď ještě kde sehnat za rozumný peníz funkční např repasovaný strater. V autě je originál MITSUBISHI a dle technika jsou co do kvality nic moc a doporučil mi VALEO. No jo ale nový = 17.000,- Nevíte někdo o méně bolestivém řešení? Citovat
FrantaCV Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Díky Přemo. AK mám tady v Chomutově tak se mi snad i hodí kartička klubu. Jen snad ještě který by jsi doporučil . Ty cenové rozdíly od 3000,- až po 4800,- resp. 12000 nebudou asi jentak pro nic za nic. Citovat
Přema Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 V každém případě bych si zjistil kdo to pro Starline vyrábí a vybral podle toho....ale 2 roky záruka to stejně řeší.....pokud bude dobrý tak 2 roky je dobrá zkouška během které ho můžeš nechat reklamovat Citovat
FrantaCV Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Ještě jednou díky. Ncméně ještě poznámka dobrá snad i pro ostatní. Prolezl jsem fórum s dotazem na STRATÉR a dospěl k názoru, že možná ani nebude nutné kupovat nový, ale postačí vyměnit uhlíky a pořádně vyčistit komutátor. Tak ho jdu vybagrovat a pak se uvidí. Ale proč to píšu, ono to sem patří jen nepřímo. Auto jsem koupil před dvěma lety v Áčkách se \"Zaručenými\" najetými 120.000 km. Dnes na dia mi tecnik sděli že má najeto minimálně dvojnásobek, ale spíš tak 300.000. No a při tomhle počtu najetým km má iten startér nárok na důchod. Bacha na AAA auto Citovat
JimmivonStarsi Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 Sem ho ptal jestli olej , nafta či pára......napsal nafta......dle čuchu jde poznat či olej či nafta Presne jak rika Přema, naftu po cuchu poznam. 100%je to nafta! Jen nemuzu prijit na duvod proc? Auto je z Belgie a ma najeto 145.000km Citovat
JimmivonStarsi Odesláno 7. září 2011 Odesláno 7. září 2011 Chci se zeptat, jestli by treba moudry kour po startu, pripadne jakoby chod na tri valce mohl zpusobovat hydrostel? Je to 2,0HDi 16V 100kW najeto 150.000km Samozrejme v zime horsi az katastrofa v lete to je podstatne lepsi. Citovat
JimmivonStarsi Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Tak co Xplayer5? Nejaka zmena ohledne startovani? MAs to vyreseno, nebo porad stejna pisnicka? Citovat
JimmivonStarsi Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 Porad jste ne to neprisli Xplayer? MYslim, ze ostatni by to zajimalo. Diky Jimmi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.