Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

NOVE FOTKY vlozeny: Odhad ceny 407sw 2.0hdi po havarii + FOTO...

NOVE FOTKY vlozeny: Odhad ceny 407sw 2.0hdi po havarii + FOTO...  

1. 1. NOVE FOTKY vlozeny: Odhad ceny 407sw 2.0hdi po havarii + FOTO...

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Podle těch nových fotek mi to nepřipadne nějak extra zničeny. Vypadá to spiš na plechy. Což potvrzuje i to, že nebouchly airbagy. Ani přední výstuhy nevypadají nějak pokrouceny. Asi bych to nechal opravit. Ale nevezl bych to do Peugeotu, ale spiš skusil sehnat nějakýho známýho, kterej by tam nedával fungl novy origoš díly. A v jaké rychlosti a do čeho vlastně narazil. Jenom tak pro zajímavost...

[upravil dne 11/2/10 Ondrus23]

Odesláno

No rychlost ti nereknu,protoze ji nevim.Ale bylo to tak ze 407ka stala na krizovatce z leva jelo stary Volvo a vprotismeru(z pohledu 407) jelo jiny auto no a ten hodil to Volvo po boku na 407ku...asi tak.Byl to v brne v centru.Doufam ze to jde pochopit :)

[upravil dne 11/2/10 asaad]

Odesláno

Takže chápu to dobře tak, že 407 stála a do ní jiny auto natlačilo to Volvo?? Pokud to chápu dobře, tak by to opravdu nemuselo být nic tak hroznýho. V obci je 50km/h a navíc náraz ještě stlumilo to Volvo, takže by to nemělo být nic tak hroznýho ne. A navíc by oprava měla jít z pojistky viníka nehody....

Odesláno

jo chapes dobre,ale jak vidis z prvnich obrazku bylo tam hodne snehu a to volvo jelo pry jak po masle... 407ka pujde do sveta a nahradi ji asi Renault Fluence

Odesláno

Vyzerá to cca 7cm uhnuté do ľava, treba pozrieť od spodu na napojenie nosníka ,ramu ,vystuhy, kde je to uhnuté(zohnuté). Možno to pomôže:

Odesláno
Původně zaslal: asaad

jo chapes dobre,ale jak vidis z prvnich obrazku bylo tam hodne snehu a to volvo jelo pry jak po masle... 407ka pujde do sveta a nahradi ji asi Renault Fluence

jaj len nie renault :xvul

Odesláno

taky jsem byl proti renaultu,ale jako argument mi bylo receno ze renault za 350tisic v takovy vybave a sedan nesezenes jinou znacku...Co bys koupil za 350 ty?

Odesláno

Je tomu dohromady velký prd.Ale jak tu někdo psal,musí si na to sehnát levného kouska na přeskládání,který je třeba fest bouraný ze zadu a nebo ze vzpomínané anglie.Částka 200 000 je fantasmagorie běžná v pažout servisech a opr.se toto dá v poho za míň.A prodávat to za 60 000 je taky hovadina,protože každý trošku šikovný mechanik se zasměje a vydělá na tom.Jen tak pro info jaké jsou zhruby ceny 407 v Londýně:

http://www.gumtree.com/cgi-bin/list_postings.pl?posting_cat=2519&search_terms=peugeot+407+hdi

Odesláno

Keď to bude poskladané ako megan (výmenažiarovky v prednom svetle =0,5 normohodina v origo servise).Nutná demontáž predného kolesa - to poteší. Myslel som Renault

[upravil dne 12.2.2010 janou]

Odesláno

No tak katastrofální to není ale vypadá to podle tech držíků na chladiče že to je uhnu té no... Hm taky chych to nedával do servisu.. Ale ke klempířoj .. nekam domů.. Jako jsem to mněl já ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...