Michal.B Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Zdarec, někdy se mi stane když jedu dlouho do nějakeho stoupaveho kopce tak mi začne blikat a pipat stop. Nevite co by tomu je ? Citovat
pastorek Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Zároveň s kontrolkou STOP by sa mala zapínať ešte nejaká iná ktorá signalizuje poruchu. Čo vtedy ukazuje teplomer? Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Nemáš málo nějaké provozní náplně? Co při pípání píše display? Citovat
Michal.B Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 Jina kontrolka neblika,a teplota je v normalu. A na displeji nic nepiše. Je možne že tam bude min vody Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 A máš OK všechny žárovky? Se STOPkou by vždy mělo svítit ještě něco (případně nápis na display). Citovat
Michal.B Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 Původně zaslal: Peta A máš OK všechny žárovky? Se STOPkou by vždy mělo svítit ještě něco (případně nápis na display). Tak před startem sviti všechny. A to by mělo něco psat na malem displeji u budiku nebo ten větši uprostřed? Citovat
AnotherOne Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Bude to málo chladiacej kvapaliny už sa tu niekde o tom písalo. Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Původně zaslal: Michal.B A to by mělo něco psat na malem displeji u budiku nebo ten větši uprostřed? Mě to píše na \"velkém\": Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Původně zaslal: AnotherOne Bude to málo chladiacej kvapaliny už sa tu niekde o tom písalo. Ale pak display píše něco jako \"Engine temperature high\" Citovat
AnotherOne Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 To znamená vysokú teplotu motora. Práve že to pípalo bez hlášky. Citovat
Michal.B Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 No ale ja mam ten menši bez pal.pc a teplota je ok,ale asi to bude ta voda,na nic jineho to nevypada Citovat
Michal.B Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 No to jsem neslyšel ale na teplotu to nevypada Citovat
ondra.pimo Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Zdrec Chlapi. Vyřešili jste to nějak? Mě to teď začalo dělat taky po nastartování a jízdě do kopce, ale při zahřátém motoru,když je studený hned po startu tak nic. Dneska mi to udělalo znovu sice motor nebyl na 90, ale tak na 70. Je možné že i tedy při studeném. Udělalo mi to na tom samém místě co minule když jsem odjížděl do míného kopce od baráku. Pomocte prosím Citovat
maus Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Přesně to samé se stává sporadicky i mně. Někdy i desetkrát za sebou. Soustředil jsem se na display a někdy lze na zlomek sekundy postřehnout hlášení \"vysoká teplota chladící kapaliny\". Podle kamaráda z autorizovaného Pažouta se jedná o chybu teplotního čidla kapaliny - nesouvisí s ukazatelem teploty. Má identickou 406ku a tak mu věřím a zatím to neřeším. Citovat
ondra.pimo Odesláno 5. leden 2011 Odesláno 5. leden 2011 Nj Mě to též udělalo i 10x posobě, je pravda že při zastavení teplého motoru stoupne teplota ještě o kus nahoru a při opětovném nastartování by to čidlo mohlo naměřit,ale proč mi to udělalo ted když jsem mě teplotu tak 70C? Na display jsem nic nespatřil a to sem koukal všude kde se dalo a při 10 pípnutích bych snad něco zahlídl. Citovat
maus Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Skutečná teplota motoru s tím asi nemá nic společného. Bude to spíš o nějakém \"vaklu\". Mně to dělá právě u studeného motoru, po zahřátí na provozku vůbec. Zase na druhou stranu při současných mrazech vůbec nic. Spíš při ranním startu a teplotách kolem nuly. Dál se domnívám, že je to nejčastější když za studena couvám ze zahrady. Rozhodně jsem ale po spoustě pokusů tu hlášku odečetl. Motor totálně studený a hláška \"vysoká teplota kapaliny\". Proto to neřeším a zatím žádný problém. Citovat
Schreek Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Tohle se mi přesně stávalo, když jsem někde stál nebo pomalu jel v dlouhém kopci, dolil jsem brzdovou kapalinu po horní rysku a byl klid Citovat
jkmtrnava Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 A len taká malá otázka: stav hladiny chladiacej kvapaliny je aký? Prípadne nieje zavzdušnený okruh? Citovat
Paps Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 Zdravim mě ta kontrolka taky bliká Jen co nastartuju několikrát problikne vypne a spustí se mi vrtule teplota vše OK kapaliny všechny tam sou! Poradil mi jeden cápek že to sou relátka u ventylátorů hnedka za maskou je pravda že sou skorodovaný tak musim všechny chladiče vypustit a vyndat ventilátory a mrknout se na dráty. Pokaď sou skorodované tak je nahradit novými Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.