Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Peta

A máš OK všechny žárovky? Se STOPkou by vždy mělo svítit ještě něco (případně nápis na display).

Tak před startem sviti všechny. A to by mělo něco psat na malem displeji u budiku nebo ten větši uprostřed?

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Bude to málo chladiacej kvapaliny už sa tu niekde o tom písalo.

Ale pak display píše něco jako \"Engine temperature high\"

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Zdrec Chlapi. Vyřešili jste to nějak? Mě to teď začalo dělat taky :myslim po nastartování a jízdě do kopce, ale při zahřátém motoru,když je studený hned po startu tak nic. Dneska mi to udělalo znovu sice motor nebyl na 90, ale tak na 70. Je možné že i tedy při studeném. Udělalo mi to na tom samém místě co minule když jsem odjížděl do míného kopce od baráku. Pomocte prosím

Odesláno

Přesně to samé se stává sporadicky i mně. Někdy i desetkrát za sebou. Soustředil jsem se na display a někdy lze na zlomek sekundy postřehnout hlášení \"vysoká teplota chladící kapaliny\". Podle kamaráda z autorizovaného Pažouta se jedná o chybu teplotního čidla kapaliny - nesouvisí s ukazatelem teploty. Má identickou 406ku a tak mu věřím a zatím to neřeším.

Odesláno

Nj Mě to též udělalo i 10x posobě, je pravda že při zastavení teplého motoru stoupne teplota ještě o kus nahoru a při opětovném nastartování by to čidlo mohlo naměřit,ale proč mi to udělalo ted když jsem mě teplotu tak 70C? Na display jsem nic nespatřil a to sem koukal všude kde se dalo a při 10 pípnutích bych snad něco zahlídl.

Odesláno

Skutečná teplota motoru s tím asi nemá nic společného. Bude to spíš o nějakém \"vaklu\". Mně to dělá právě u studeného motoru, po zahřátí na provozku vůbec. Zase na druhou stranu při současných mrazech vůbec nic. Spíš při ranním startu a teplotách kolem nuly. Dál se domnívám, že je to nejčastější když za studena couvám ze zahrady. Rozhodně jsem ale po spoustě pokusů tu hlášku odečetl. Motor totálně studený a hláška \"vysoká teplota kapaliny\". Proto to neřeším a zatím žádný problém.

Odesláno

Tohle se mi přesně stávalo, když jsem někde stál nebo pomalu jel v dlouhém kopci, dolil jsem brzdovou kapalinu po horní rysku a byl klid :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim mě ta kontrolka taky bliká :( Jen co nastartuju několikrát problikne vypne a spustí se mi vrtule :( teplota vše OK kapaliny všechny tam sou! Poradil mi jeden cápek že to sou relátka u ventylátorů hnedka za maskou je pravda že sou skorodovaný tak musim všechny chladiče vypustit a vyndat ventilátory a mrknout se na dráty. Pokaď sou skorodované tak je nahradit novými :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...