Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, věřím tomu, že to do kupy dali. Tohle autí z.r. 98 má přítelkyně a je to neskutečnej držák. Kompletně v mechanice... tam bylo prostě NĚCO špatně a to NĚCO určitě bordel v naftě a tím pádem zasekaný vstřikovací systém.

Držím palec :)

Odesláno

ahoj mám úplně ten samej problém na úplně stejném autě ... před pár měsíci mě cestou do Brna začalo zlobit a dopadlo to tak že jsem musel na parkovišti vyměnit vstřiky. Dojel jsem domu tady je pro jistotu nechal seřídit a auto chvilku šlapalo ... pak jsem dojel domu a druhej den jsem ho jen tak tak nastartoval a vůbec nešlo do otáček. Při kontrole jsem zjistil že je jedna z hadic vede která vede už za filtrem ucpaná nějakým sajrajtem. Hadici jsem celou vyměnil a poté auto nastartoval. Ihned se rozeběhlo a motor šel krásně. Po projížďce jsem ho dal na nabíječku ale ráno jsem ho už nenastartoval (ani \"neslíbilo\"). Odpojil jsem všechno vedení a až je vstřikům nafta jde. Nevíte náhodou co by to mohlo být??

Odesláno

Ahoj Marťo, pořád čekám až mi slavní mechanici zavolají, že může přijet pro mazlíka...Jsem bez něj jak bez ruky...No snad se dočkám...icq

Odesláno

Tako mazlík je doma, prý byl povolený rozvoďák a tam mohla být údajně chyba...No za 94 euro jen pevně doufám...děkuji za rady lidičky...Snad už mazlík nebude protestovat...Uvidíme na jak dlouho...

Odesláno

Hm, možná štěstí, těžko říct...Uvidíme jak dlouho vydrží...Nemyslím si ale, že dlouho...Budu muset koupit nového mazlíka...Asi mi nic jiného nezbyde...Jedině chodit do práce pěšky,ale 25 km, to by se asi nedalo:)

Odesláno

No jo, jenže já žiju v Irsku a tasy bohužel nesněží...Nebo bohudík, jelikož Iři nemají ani zímní gumy...na prodej podotýkám...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...