Přejít na obsah

LHans

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    České Budějovice
  • Stát
    Česká republika

LHans's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. LHans

    Nestartuje diesel

    ahoj mám úplně ten samej problém na úplně stejném autě ... před pár měsíci mě cestou do Brna začalo zlobit a dopadlo to tak že jsem musel na parkovišti vyměnit vstřiky. Dojel jsem domu tady je pro jistotu nechal seřídit a auto chvilku šlapalo ... pak jsem dojel domu a druhej den jsem ho jen tak tak nastartoval a vůbec nešlo do otáček. Při kontrole jsem zjistil že je jedna z hadic vede která vede už za filtrem ucpaná nějakým sajrajtem. Hadici jsem celou vyměnil a poté auto nastartoval. Ihned se rozeběhlo a motor šel krásně. Po projížďce jsem ho dal na nabíječku ale ráno jsem ho už nenastartoval (ani \"neslíbilo\"). Odpojil jsem všechno vedení a až je vstřikům nafta jde. Nevíte náhodou co by to mohlo být??
  2. LHans

    čerpadlo 1.5d na 106

    No rád bych ho opravil ... jdo o to jestli to ještě půjde ... a jinak zatím díky všem ...
  3. Koukám že čerpadlo na 106 s motorem 1.5 d je asi nesehnatelný... ale kdyby někdo věděl o nějakým tak mi prosím dejte vědět ... Lucas odešel do věčných lovišť ... jo rok výroby je 94!!
  4. LHans

    naftové čerpadlo!?

    Zdravím ... mám taky 106 1.5d a nedávno se mi podařilo někde tak dobře natankovat že mi nejprve odešli vstřiky a po výměně vstřiků nejspíš i čerpadlo. Potřeboval bych poradit kde dobře sehnat nové, popřípadě jaké by jste mi doporučily a taky v jaké cenové ralaci se tak budu pohybovat... Dík!!
×
×
  • Vytvořit...