twoolf Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Ahoj, věřím tomu, že to do kupy dali. Tohle autí z.r. 98 má přítelkyně a je to neskutečnej držák. Kompletně v mechanice... tam bylo prostě NĚCO špatně a to NĚCO určitě bordel v naftě a tím pádem zasekaný vstřikovací systém. Držím palec Citovat
oddie Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 A hele, seznamka Dneska si jdeš k mechanikům pro mazlíka? Tý jo, ti jsou dobří, když dělají i v neděli. Citovat
maflik Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 Tak víš jak v Irsku se pracuje i v neděli...tady se žije trochu jinak... Citovat
oddie Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Nevím, nevím. Tady se taky občas pracuje i v neděli, což o to, ale ne obecně. Citovat
twoolf Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 až uvidíš fakturu, pochopíš pro i v neděli Citovat
LHans Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 ahoj mám úplně ten samej problém na úplně stejném autě ... před pár měsíci mě cestou do Brna začalo zlobit a dopadlo to tak že jsem musel na parkovišti vyměnit vstřiky. Dojel jsem domu tady je pro jistotu nechal seřídit a auto chvilku šlapalo ... pak jsem dojel domu a druhej den jsem ho jen tak tak nastartoval a vůbec nešlo do otáček. Při kontrole jsem zjistil že je jedna z hadic vede která vede už za filtrem ucpaná nějakým sajrajtem. Hadici jsem celou vyměnil a poté auto nastartoval. Ihned se rozeběhlo a motor šel krásně. Po projížďce jsem ho dal na nabíječku ale ráno jsem ho už nenastartoval (ani \"neslíbilo\"). Odpojil jsem všechno vedení a až je vstřikům nafta jde. Nevíte náhodou co by to mohlo být?? Citovat
maflik Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 Ahoj Marťo, pořád čekám až mi slavní mechanici zavolají, že může přijet pro mazlíka...Jsem bez něj jak bez ruky...No snad se dočkám...icq Citovat
maflik Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 Tako mazlík je doma, prý byl povolený rozvoďák a tam mohla být údajně chyba...No za 94 euro jen pevně doufám...děkuji za rady lidičky...Snad už mazlík nebude protestovat...Uvidíme na jak dlouho... Citovat
Benžík Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Tak to jsi mela stesti ze se nepretocili rozvodovy kola. Pravdepodobne uz to muselo byt o nakej zoubek preskoceny. Kdyby se to pretocilo vic, byl by s motorem konec. Citovat
maflik Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 Hm, možná štěstí, těžko říct...Uvidíme jak dlouho vydrží...Nemyslím si ale, že dlouho...Budu muset koupit nového mazlíka...Asi mi nic jiného nezbyde...Jedině chodit do práce pěšky,ale 25 km, to by se asi nedalo:) Citovat
maflik Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 Jo to byl i před Vánocema a vydržel 3 týdny...moc tomu nevěřím... Citovat
oddie Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 25km, to je na kole za hodinku, a jak panečku ušetříš Citovat
maflik Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 Vy jste mi chlapi nějací chytří, chtěla bych vás vidět, machři... Citovat
maflik Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 No jo, jenže já žiju v Irsku a tasy bohužel nesněží...Nebo bohudík, jelikož Iři nemají ani zímní gumy...na prodej podotýkám... Citovat
oddie Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 O to líp, můžeš jezdit na kole celej rok Téma s kolem a fotkama tu bohužel nemám, tak jsem sem dal jen ty běžky... Citovat
maflik Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 Běžky mi nic neříkají, ale koukni na mail, třeba budou...Jinak neměli jsme téma mého mazlíka...? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.